Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalása szerint az időseknél is hatásos a koronavírus elleni Sinopharm-vakcina – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton Facebook-oldalán.

Menczer: "A baloldali hazugságok időszakának vége. Magyar emberek életével szórakoznak."
Fotó:MTI/Kovács Tamás

Menczer Tamás a videóban azt mondta, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalásában nem javasolja felső korhatár bevezetését a vakcina alkalmazását illetően, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint nincs arra jel, hogy eltérő hatás lenne fiatalabbak és idősebbek esetében.

Az oltásellenes baloldal az elmúlt hónapokban több száz cikkben és nyilatkozatban támadta, és támadja most is az életmentő vakcinát. Magyar emberek életével szórakoznak. Ez az elmúlt 30 év legaljasabb és legembertelenebb politikai akciója

- mondta.

Kiemelte:

a vakcina rendelkezésre áll, mindenki beoltathatja magát. Az oltás életet ment!

- hangoztatta az államtitkár.

A bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:MTI,Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Hosszú és fájdalmas agonizálásba kezdtek a hülyék. Ezt a hörgést úgy is csak a bunkó híveik hallják meg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
igazad van eddig ezt tettétek papirok engedélyek hiányában akkor most pofa be hazugsággyártó mióta használtátok ? mikortól lett engedélyezve ? akkor kisérleti nyuszik ??? ja??? normális ember ilyenkor lemond ám !!!
Egy korsó hideg barna
Ilyen az amikor egy hajdani botlábú bajai focitának, majd ZS kategóriás sportriporternek pozícióba jutva elmegy a maradék esze is.
madlaci66
Nézünk csak a Seychelle-szigetekről szóló híreket. Biztos, hogy minden rendben a kínai, és orosz cuccal?
Clavigo
Az EU. még be sem vizsgálta,,nem engedélyezte.,,te null. null, " nímand " riporterke... Faszfej...
Nessy
Már hívéginél is írtam, hogy most aztán mindegyik "szakembró" megszólal, és elmondja amit az előtte szóló, más, egyre gorombább jelzőkkel, egyre ostobább szöveggel.
Macskaszem
A WHO azt is mondta, hogy alacsony mértékben biztosak abban, hogy a Sinofarm 60 év felett is hatásos. Itt meg jóformán csak 60 év felett olttak vele.
Kabd be szijjártó, meg hidvégi meg az összes szarházi hazug fideszgeci.
kokopelli
Valamit nem értek!A Fidesznek "teljhatalma" van az egész országban! Azt csinálhatna amit akar! Nem megy ne-
kik mert inpotensek,mint a török háremőrök? Lehet,hogy a (100+x) % -ra hajtanak? A saját ballasztját dobja le
először a "viccbanda"! A szájkarate tényleg röhejes! Annyira hülyék,hogy elöször mindent megvitatnak akár vita-
partner nélkül is!?
lampa laz
Hosszú és fájdalmas agonizálásba kezdtek a hülyék. Ezt a hörgést úgy is csak a bunkó híveik hallják meg.
kereső
Valamit nagyon nem értek. Hogy lehetséges az, hogy az orbán&Co minden aljas tettéből majdhogynem győztesen kerül ki.Butaság? Nem törődömség? Vagy tényleg ennyire korlátolt az ország lakossága?Mintha még a csillagok is csak nekik világitanának.
tudode
Nem kell ahhoz ellenzék, elég azon hozzátartozók és környezete, akik körépből az "oltakozás" után elhúnyt egy kilenc gyermeket nevelő Édesanya, és az áldozat anyukája is!
.
Miközben azon mindannyiunk megrendül, ha egy család lesz áldozata a közuton szabálytalanúl közlekedőknek, de a már közeli huszonnyolcezer covid áldozat nem érdmelt sem a sunyi, félművlet paraszttól, sem a csicsKÁITÓL egy főhajtást, akkor amikor a környező országok is harangzúgással, egy perc megállással, vagy valamivel lerótták volna a kegyeletüket!
..
De sebaj!
.
Ne reménykedjenek ami múlik az nem késik, hasonlóan egy csehszlovák múmia múzeumhoz, amelynek az ajtajára az volt kiírva, hogy
.
"" AZ VOLTAM AMI VAGY, AZ LESZEL AMI VAGYOK"""
.
Hozzátéve azt, hogy az államigazgatásban még a Rákosi rendszerben sem volt ennyi szerecsenmosdató, az, aki foglyúl ejtette ezt a szerencsétlen, hiszékeny, moslékzabáló országot:
.
---- Haveri kapitalizmus, foglyul ejtett magyar állam
www.portfolio.hu/gazdasag/20141028/haveri-kapitalizmus-foglyul-ejtett-magyar-allam-205590
-----------------------------
.
Senki sorsát nem kerülheti el!.
gina
Hányinger ez a mocskos fidesz banda, ők tették tönkre az eü-t és mernek pofázni, erkölcstelen népgyilkos banda, mindegy ki mit mond a fidesz és mocskos tolvaj hazug bandája van kormányon és nem az ellenzék, de valakire mindig rá kell a felelösséget háritani, aljas banda,mindet biróság elé állitani népgyilkosságért !!!
gina
Te aljas kis Menczel buzi, miért nem a WHO t vádolod te elmebeteg, mert azok sem ismerték el eddig a kinai vakcinát , most mi van szemét fidesz patkányok? valakire mindig kell mutogatni,, de ki a felelős 28000 magyar haláláért?? csak ti fidesz mocskok a lelketeken szárad,,,,
Yoda69
Ugy latom a halalkormany vegleg lement patkanyba. Nem eleg hogy a jarvany kezdete ota folyamatosan hazudnak, es megtevesztik az embereket. Hogy meg a jarvanyt is jopasra hasznaljak. Most meg mindezt kepesek lennenek az ellenzekre rahazudni. Nagy buntetest fognak ezert az aljas politikaert kapni jovore a valasztoktol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.