Egymásnak ellentmondó üzeneteket kaptak a koronavírus elleni második beadás időpontjáról írja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete.

Káosz a pedagógusok oltásán – össze-vissza küldött SMS-ek, hatalmas tömeg
Kép:Pixabay

Több pedagógus jelezte már a szakszervezetnek, hogy egyre nagyobb a káosz a második oltás időpontjával kapcsolatban. A legtöbb tanár a héten kapta meg, de ennek ellenére nem ment simán. Az egyikük úgy foglalta össze a helyzetet, hogy ő, és több kollégája sms-ben, és e-mailben egymásnak ellentmondó értesítéseket kaptak.

Hétfőn sok pedagógus sms-ben kapott értesítést, hogy várják az oltási dokumentumon megjelölt időpontban. Pár óra elteltével kaptak egy újabb sms-t hogy nem a megjelölt időpontban, hanem ezen a héten, május 6-án reggel 8-kor kerül sor ugyan ott ahol az első oltást kapták! ...... Kedd este e-mailt kaptak a pedagógusok az oltópontokról, amiben az van benne hogy az előző sms-t ne vegyék figyelembe és az eredeti időpontban az eredeti helyen jelenjenek meg!

Több pedagógus végül úgy döntött, hogy a legkorábbi időpontban jelenik meg az oltópontokon, ami miatt hosszú sorok alakultak ki, és voltak helyszínek, ahol a lebonyolításba a rendőrség is közreműködött.

Káosz a pedagógusok oltásán – össze-vissza küldött SMS-ek, hatalmas tömeg
Kép:PDSZ

Pécsen is hasonló helyzet alakult ki, ahol az egyik tanár eredeti időpontja szerint reggel 7:55 perckor kellett volna megjelennie az ismétlő oltásra, ezzel szemben egy másik sms-ben már csütörtök déli időpont szerepel az értesítésben.

A beszámoló szerint hatalmas tumultus alakult ki Budapesten a Klinikáknál is.

Teljes a káosz a Klinikáknál is. Több, mint 2 óra kellett, hogy eljussak az orvosig.

– írta az egyik várakozó.

A pedagógus szakszervezet a kialakult tumultus ellenére bizakodik abban, hogy a kormányzat oltást szervező kommunikációs szakemberei beletanulnak a feladatba.

Forrás:PDSZ
Címlapkép:Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Fideszes kisasszony! Ott van a kèpen az Sms amit a tanár kapott!! Mi a nem igaz ebben?? Hogy ezt sem tudják megszervezni ??
Béla333
A tudásuk ennyire futja...
Bezzeg az oltások után a jutalékokat zsebre vágni, nem ilyen nehezen megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.