Az Index cikkének az állításait a Külgazdasági és Külügyminisztérium egy betűvel sem cáfolta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez így nem igaz, mármint, hogy "Magyarország 55-60 millió dollárt (átszámítva 16,2-17,6 milliárd forintot) veszít". Mint tudjuk Őfenesége saját magáról szokott úgy beszélni, hogy ő Magyarország, márpedig ő - és csatlósai - ennyit nyertek ezeken az üzleteken! =))
solidedge
Szijjártó magyarázata azért sántít, mert nagy mennyiségű felajánlott Moderna vakcinát (aminek ára fele a kínainak) a kormány nem kötött le. A magyarázat pedig észbontó, mivel a Moderna a Pfizerrel azonos hatóanyagú, de drágább, így nem látták értelmét, hogy behozzák. Így lett az érvelés baromi nagy hazugság. A cél egyértelmű volt, ütni-vágni a nyugati vakcina behozatalt és egekbe magasztalni a Kínait. És még van pofájuk azt mondani, hogy az oltásból nem szabad politikai kérdést csinálni.
home office
"Szijjártó Péter tárcája válaszolt is, mégpedig azt, hogy az oltásellenes baloldal újabb hazug támadást indított (szóljon már valaki Szijjártónak, hogy az Index.hu már nem baloldali), ezúttal az árral kapcsolatban, a kormány álláspontja szerint azonban emberélet nem múlhat pénzen, a baloldalnak ezzel szemben a pénz és a hatalom fontosabb az emberéletnél."

!!! Az Index cikkének az állításait a Külgazdasági és Külügyminisztérium egy betűvel sem cáfolta. !!!
Nessy
"A pénz és a hatalom fontosabb az emberéletnél!" Ez a jelenlegi valóság! Az elhunytak számát nehéz letagadni.
Sámannus
A kefehajú fostalicska portyázói ingyen osztogatják a drágán beszerzett lélegeztetőket. Csoda-e ha minden szőrén szálán eltűnik?
ómió
Konkrétabban nem lehetne idehazudni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.