Nem vitte túlzásba a reagálást a kormánypárt, most este reagált Gyurcsány tegnapi bejegyzésére.

Így reagált a Fidesz Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzésére
Kép:Facebook/Gyurcsány Ferenc

Gyurcsányék ismét azon dolgoznak, hogy szembe fordítsák egymással a magyarokat. A baloldal már többször bizonyította, hogy utálják a határon túli magyarokat, Gyurcsányék uszító hangnemben érveltek a kettős állampolgárság ellen is. Amíg a baloldal nem jut többségre Magyarországon addig lesz nemzeti összetartozás és kettős állampolgárság is, hiszen csak az országnak van határa, a nemzetnek nincs.

-írták. 

A csalás három királysága. 

- ez volt a címe Gyurcsány bejegyzésének amelyben arról ír, hogy három éve forgattak először filmet az ukrán határszélen tomboló nyugdijbiszniszről. Fogalmazzunk itt is pontosabban:

nyugdíjcsalásról.

- írta. Majd hozzátette, akkor azt a filmet több mint egymillió ember nézte meg.

Most a Partizán forgatott egy remek filmet. A helyzet ezek szerint semmit nem változott.

Ukrán állampolgárok tömegesen jelentkeznek be névlegesen, csalárd szándékkal, hamis nyilatkozatot téve határmenti magyar településekre, és így az ukránhoz képest hatalmas nyugdíjat markolnak fel.

Nem egyszer hamis ukrán papírokat is használnak végzettségüket, korábbi munkahelyüket igazolva. Miért megy ez még mindig, ha mindenki tud róla?

- tette fel a kérdést.

Mert ez a Fidesz érdeke. Mert cserébe ezek a “nyugdíjasok” választási időszakban hálásak. A Fidesz jelöltjére szavazva tartják hatalomban a kormánypárt helyi embereit azok, akik egy percet se élnek valójában ezekben a falvakban, csak oda jelentkeznek be a nyugdíjért. Kéz kezet mos.És nyilván tudjuk, hogy mit szólnak a 200 ezres nyugdíjhoz azok a helyiek, akik gürcölnek naponta fillérekért.

- válaszolta meg. 

Elképesztően erkölcstelen ez a helyzet.

Egy erkölcstelen kormány erkölcstelen hatalmi manipulációja. Erre telik tőlük.

- zárta a bejegyzést még tegnap, amelyet most szombat este kommentált a kormánypárt.

Forrás:MTI/OS
Címlapkép:Facebook/Gyurcsány Ferenc

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A kettős állampolgárság rendben, ha 100 év után ez az óhajuk a határon túliaknak. Ne potya pénzért, kedvezményekét! De elnézést, ne szóljanak bele a mi életünkbe! Ők a fotelban ülve ikszelnek, de nem kell vállalniuk az ódiumát a szavazatunknak! Mikor a járvány alatt Romániába a munka nélkül maradtak támogatást kaptak, nem három hónapra, akkor nem igazán érdekelte őket az "anyaország" problémája!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A roma telepekre is jönnek roma migránsok, azokat is szidják mint a bokrot a tesvéreik. Az egyikük kesergett is nekem, hogy azok ég őket is meglopják... Azok is határon túliak, mert magyarul is törve beszélnek.
Giovanni Alba
"Mert elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizetõ polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz"
Nem támogatták, mert:
"mert sokkal nehezebben ellenőrizhetõ a választások tisztasága."
"mert ez jelentősen növelné a költségeket."
"mert a választási eredmények végsõ megállapítását hetekig függőben hagyná."

"A Fidesz 2011-ben kiterjesztette a választójogot a határon túl élő magyar állampolgárokra is."
Ennyit változott a fideszka gránitszilárdságú álláspontja 1993-tól 2011-ig.
voltmárjobbis
@Nessy:tegnap 22:20 Kettős állampolgárság? Ki nem szarja le, a nyugdíj tekintetében?
A nyugdíj az a járadék, amelyet egy ország - általában időskorú - polgárai alanyi, tehát nem rászorultsági alapon kapnak. Az összege függ a szolgálati időtől, azaz a munkával (jövedelemszerzéssel) töltött évek számától és a korábbi jövedelemtől.
Milyen szolgálati ideje van a rohadék határon túliaknak?
Macskaszem
A kutyát nem érdekli az állampolgárságuk, vigyék, ha kell nekik. De a szavazati jogot vissza kell venni, ne ugassanak már bele abba, amihez semmi közük nincs, a következményét meg csak mi viseljük, sőt fizetjük keményen.
Egyébként Bajnai megegyezett annak idején az ukrán kormánnyal, hogy lezárják a nyugdíjbizniszt, de jött a kúúúrmányváltás, és orbángeci kukába dobta, ahelyett, hogy aláírva visszaküldte volna.
Ha az ellenzék valami csoda folytán kormányra kerül, ez legyen az első dolga.
balos
@Macskaszem: Ez is olyan,mint a deviza hitel!A fideSS tetvek bevezették aztán rátolták a szarjukat a következő kormányra4Mikor újra hatalomra kerültek megint jót bizniszeltek abból is és a vesztes "vitte" el a balhét!Az ezer év alatt úgyanezt csinálta a madzsar földes úr!
Emmersson71
Csakhogy ezek nem magyarok! Ukrán potyázók, akiket a Fidesz jogosulatlan nyugdíjjal fizet a szavazatukért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.