Egy vállalat az Európai Bizottság határozata alapján maximum 1,8 millió eurós támogatásban részesülhet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Szájjártató, amint éppen a kanyarban előz

Népszava: „Megvalósulhat Orbán «rémálma»”

A portál fenti című cikke a brüsszeli tudósítótól érdekes a kormányzati olvasattól jelentősen eltérő részleteket – részben csak kimond olyan dolgokat, amik a figyelmesebb olvasóknak eddig is gyanúsak voltak – az elnök-asszonnyal elköltött április 23.-i „vecsernye” kapcsán.
Már az sem volt piskóta, hogy „hitelt nem kérünk, mert nem akarunk eladósodni” (na ez az egyik ami már ab ovo gyanús volt). Azonban a dolog azon része, hogy: „Az Európai Bizottság (EB) irányítói ugyanis közölték a magyar delegációval: az uniós helyreállítási alap igénybevételére kidolgozott magyar terveket annyira rossznak tartják, hogy ebben a formában nem fogják támogatni. Ha a magyar kabinet ragaszkodik az elképzeléseihez, akkor a nemzeti terv negatív ajánlással kerül majd az EU-s pénzügyminiszterekből álló Tanács elé.” már nem annyira.
S ez nem is kicsit ellentmondásban van azzal, hogy a daliás fél-istenünk meglátása, hogy „az elsők között állunk a tervezetünkkel a helyreállítási alap felhasználására”, nem éppen korrekt sőt nagyon úgy tűnik, hogy „inkább az utolsók között leszünk”. Sőt nem zárható ki, hogy „annyira lemaradunk, hogy a Tanácsnak végül külön kell majd döntenie a magyar tervezetről”!
Nos ami azt illeti ártunk és qurmányunk képzelgései részéről ez persze még lehet „kanyarba előzés”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.