Az elmúlt évtized legnyilvánvalóbb tanulsága, hogy a több és szorosabb unió helyett többpólusú, okos Európára van szükség - mondta Varga Judit a közösségi oldalára vasárnap feltöltött, Európa-napi videójában. A vasárnap kezdődő, Európa jövőjéről szóló konferenciáról azt mondta: ebben a párbeszéd- és vitasorozatban nagyon fontos, hogy mindenki hallassa a hangját, ezért ez az európai szintű eszmecsere nem lehet teljes a magyar emberek véleménye nélkül. "Mi, magyarok mindig is józanul gondolkodtunk Európáról. Mindig időben ismertük fel és hívtuk fel a figyelmet a kontinenst érintő nehézségekre és veszélyekre, ezért a következő hónapokban a magyarok kulcsszerepet játszhatnak majd az Európáról folytatott őszinte párbeszédben" - fogalmazott a miniszter. Jelezte: a következő hetekben részletesen be fogja mutatni a magyar javaslatokat, amelyek egy cselekvőképes és sikeres szövetség alappilléreit fektetik le.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Igen!
.
A 71 éve meglakult Európai Unió 71 év után nem rendelkezik olyan jogszabállyal, hogy az Európ értékeit, hasonlóan saját országához hasonlóan, semmibe vevő, az EU-t ÁTM-nek tekintő, hálából pocskondiázó, saját énképére szándékozó kaméleon megbolygassa:

.
Amelyet az is bizonyít, hogy például az objektív tájékoztatást is saját érdekei szolgálatába állíította/ja az, aki képtelen értékelni azt, ha mást nem is, Európa békéjét köszönhetné, ha tudatában lenne ördögi terveinek, az Európai Uniót neveldének tekintő faluvégi kurtakocsma nevelhetetlen sarja:
.
Miről is van szó? Az aki átélte azt amikor a nemzetieskedő csodabogár lángba boríotta Európát, a felnőttek a be nem szolgáltatott rádiókon hallgatták a SZABADEURÓPA HANGJÁT, miközben hullott az égi áldás, és dörögtek az ágyuk:
.
Ottt vagyunk ahol a partszakad, mert .
.
-- már hallatja hangját a szabadeurópa.hu, ezen kívül a yputube-on beindult a Deutsche Welle magyar adása is
.
www.google.com/search?q=szabad-europa.hu&oq=szaba&aqs=chrome.1.69i57j69i59l2j0i433l3j46i131i433j46i433j46i175i199i433j0i131i433.3718j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8.

-- a Deutschwe
.
---- Elindult a DW Magyar, a Deutsche Welle magyar nyelvű JouTube csatornája
media1.hu/2021/04/28/deutsche-welle-magyar-youtube-dw-magyar-elindult/
.
Ki gondolta volna arról a fiatalemberről, aki azt üzente a fiataloknak, hogy bizonyos dolgok előtt a nyilászárót bezártuk, a szabadság nyugatról jótt, de amint az érdeke úgy kívánta utat nyitott azoknak, akikről annak idején megvolt a véleménye:
.
----- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
----------------------------
.
Vigyázz magadra Európa a szarkabőrbe bújt csúszómászóKÁKTÓL!
csak úgy....
a "magyarokat"? a fideszt csak az eu. cassa kulcsszerepe érdekli..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.