Tállai András szerint Karácsony Gergely magasabb, mint egy zsiráf.  

Pénteken mi is megírtuk, hogy az Economistban jelent meg egy portré a főpolgármesterről úgy, mint az emberről, aki kiszoríthatja Orbán Viktort a hatalomból. A cikk elején végigveszik a legalapvetőbb különbségeket:

Orbán elsősorban a vidékre támaszkodik, totális kontroll alatt tartja a pártját, és stadiont építtet a falujába. Karácsony viszont a fővárost vezeti, hatpárti együttműködés eredményeként jutott hatalomra, és az atlétikai stadion ellen kampányolt. A főpolgármester ehhez hozzátette, hogy

ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok

A lap szerint Karácsony azért lehetett az ellenzék közös jelöltje az önkormányzati választáson, mert eltérő nézeteket valló embereket is képes volt egyesíteni. Annak ellenére írnak népszerű jelöltként Karácsonyról, hogy még nem jelentette be indulását az előválasztáson. Karácsony Gergely nem sokkal a cikk megjelenése után elnézést kért, amiért lekövérezte Orbán Viktort.

Rossz vicc volt, nem kellett volna

- reagált Facebook-oldalán.

Noha a főpolgármester elnézést kért mindazoktól, akik a “rossz tréfáját” sértőnek találták, fideszes politikusok sorra reagálnak Karácsony szavaira.

Korábban hosszú posztot szentelt a főpolgármesternek Fürjes Balázs, de írt Dömötör Csaba, Süli János és Kósa Lajos is.

A testszégyenítés hosszas ecsetelése helyett a humor oldaláról próbálta megfogni a témát Tállai András, akinek posztjában egy szerkesztett, “az univerzum legmagasabb emlőseiről" készült fotó található. A poszt ábrázolása szerint a főpolgármester magassága egy zsiráf körülbelül bő kétszeresének felel meg. A politikus hozzátette, szerinte Karácsony Gergely lenézi azokat, akik nem úgy néznek ki mint ő.

Karácsony Gergely lenézi azokat, akik nem úgy néznek ki mint ő. Ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok –...

Közzétette: Tállai András László – 2021. május 8., szombat

Forrás: Blikk, Index

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Piti pókhas!
.
Amilyük nekik már nincs, elvesztették a hosszú menetelés közben, --- a tisztességüket!!!
.
csipetke
A fidesz banda rábukott erre a szerencsétlen mondatra,mint a gyöngytyúk a takonyra. Ezen elrágódnak egy ideig. Amíg ezen rugóznak,még tán lopni is elfelejtenek
csak úgy....
@csipetke: már mitöl lenne szerencsétlen az a mondat,hisz orbán lassan gurul.
colibri
A mangalicák összetartanak... Attól, hogy nem illik/szabad(?) kimondani, csak a teljes valóságot mondta ki.
solidedge
Ha annyira fáj a Fidesznek, hogy Orbánt lekövérezték, szóljanak neki hogy fogyjon le. Most jóindulattal sem lehet mondani, hogy nem kövér. És ja, alacsony is.
Gazella
Tállai nézzen túkörbe!! Kiköpött zsírháj ..tiszta disznó képű.
Karácsony csak az igazat mondta zsírhájról.
Karácsony jól tartja magár!
Sámannus
Ó a disznóknak miért rövid a nyakuk? Hogy a fejükkel ne érjék túl a vályút. Leülhetsz kisfiam Bandika eszed mint egy kócának.
csak úgy....
magyarországnak egy szegény de viszonylag jól táplált miniszterelnöke van ,aki nem magas ,inkább tömzsi! -ha csak ez lenne nála a probléma ,hogy kicsi és gurul..
csak úgy....
@fideszes gyökér: a tállai karcsúsága ,na meg az atomügyes ,szisziröl a fidesz pacalpörköltjéröl nem is beszélve...,telis tele a párt üres hastáncosokkal..
solidedge
Az önjáró disznósajt inkább hallgatna.
csak úgy....
@solidedge: ...és ha pártföladatba kapta?
gina
Na megszólalt a sok elmebeteg hájas zsiros disznó, inkább 5 zsiráf mint 1 mangalica disznó, látszik a sok zabálás és urizálás a fidesz patkányok körében,, nem is látni egy zsiráf fazont sem,,hiába próbálkoznak a fidesz szekta tagjai mind mintha börtöntöltelékek lennének és óriás disznók, ez a jó lét a nép pénzén
Toller Béla
A pengeeszű tállai a nyalás magasabb művészetét akarta itt bemutatni, ,de most sem sikerült neki, Egyszerűen tehetségtelen ebben is. Karácsony utalása a különbségeket célozta, és persze, hogy nem elsősorban az alaktalansg orbán legnagyobb jellemhibája !
kereső
Követelem,. hogy kövér lászló járjon kanosszát, amiért megsértette a 2-es személyi számmal rendelkezőket- azaz a nőket!! Felszólitom Tállait, Sülét, Hollikot és a többi agyonsértettet, hogy álljon e követelés mellé.! Még azt találom hinni, hogy a fideSS csupa-csupa himsoviniszta kövér disznókból áll!
tudode
Na jó akkor baromkodjunk!
.
Úgy viselkednek még mindig a fideszeSSek, mint amikor lemásztak a fáról, ahol bolhászkodtak
.
----- Fidesz evolúció
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ
------------------------------
.
Hogy az állatfajoknál maradjunk!
ómió
Aki a tehetségével nem dicsekedhet, sőt(!), az mind lekövérezi a másikat?
home office
"Pedig, jobb lett volna, ha hallgatnak. Nem csupán azért, mert közülük még senki sem kért elnézést semmiért. Sem azért, amiért az elmúlt 11 évben Magyarországgal tettek, de hogy konkrétabbak legyünk, akkor sem kértek elnézést, amikor ellenzéki politikusokat – nem mellesleg nőket – sértegettek.
...
már csak az van hátra, hogy Semjén Zsolt – jó szokása szerint – valamelyik éjszaka leple alatt törvénytervezet nyújtson be, amelynek lényege, hogy Orbán Viktor nem alacsony és nem kövér, és ha valaki ezt kétségbe vonná, akkor beleírják az alaptörvénybe, vagy meghosszabbítják Bicskéig, esetleg Lovasberényig."

hirklikk.hu/kozelet/orban-nem-alacsony-es-nem-kover/381114/
kereső
@home office: Meg egyébként is, "feneségsértés"!
balos
@kereső: A felvetésed,akkor ül,ha ezek már ülnének!A parázson jóga pózban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.