Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Karácsony Gergely a brit The Economistban A róla készült portrécikkben alacsonynak és kövérnek nevezte Orbánt, míg magát magasnak és vékonynak. Később a főpolgármester elnézést kért, amiért lekövérezte Orbán Viktort. Rossz vicc volt, nem kellett volna – reagált Facebook-oldalán.

Noha a főpolgármester elnézést kért mindazoktól, akik a “rossz tréfáját” sértőnek találták, a kormánypártok szemmel láthatóan ezt nem fogadták el: fideszes politikusok sorra reagálnak Karácsony szavaira. A testszégyenítés hosszas ecsetelése helyett a humor oldaláról próbálta megfogni a témát Tállai András, akinek posztjában egy szerkesztett, “az univerzum legmagasabb emlőseiről" készült fotó található. Hosszú posztot szentelt a főpolgármesternek Fürjes Balázs, de írt Dömötör Csaba és Kósa Lajos is. 

Süli János Paks-ügyi miniszter pedig a tartalomra és a látványra is adott. Posztjában úgy fogalmazott:

Kövér? Magas? Alacsony? Vékony? Szerencsés vagyok, hogy a mi oldalunkon nem ezek a dolgok számítanak, hanem az, amit egymásért teszünk.

Hozzátette:

Azt gondolom, hogy egy normális világban senki nem engedhetné meg magának, hogy a külseje alapján nyilvánosan minősítsen másokat. 

"A fizikumunk a magánügyünk, ugyanakkor egyszemélyi felelősségünk és nem gondolom, hogy ennek a közbeszédben helye lenne. Soha ne engedjék, hogy bűntudatot keltsenek önökben a külsejük miatt" – írta.

Jó étvágyat mindenkinek!

- zártja posztját egy sajtot szeletelve.

↔️Kövér?⬆️Magas?⬇️Alacsony?▶️◀️Vékony?

Forrás: Blikk

Címlapkép: MTI Fotó: Kovács Attila

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Igaza van Sülinek,Azt mondja,mindegy,hogy kövér,vagy vékony,alacsony,vagy magas,csak az számít,amit egymásért teszünk.Azaz,amit a fideszes tesz a fideszesért.Mert ezen a fajtán kívül nem létezik a számukra más.Nem az a baj orbánnal se,hogy mire a légy körberepüli, kétszer megáll pihenni,-hanem az,hogy egy maffia-kormányt alakított ki,amivel a bandájukat gazdagítják, a többi meg le van sz@rva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ezek a fideSS-es atyafiak mikor szólalnak fel kövér elvtárs sértése ellen- ami valódi , és tényleges sértés volt- amelyet a 2-es személyi számmal rendelkezőkre mondott? Gergely, legközelebb akkor kérjél bocsánatot, ha kövér elvtárs megköveti a társdalom több mint felét kitevő nőket!
Toller Béla
A kontextus meg senkit sem érdekel, mi ? Egy sor különbségről volt szó, nem kiemelten orbán alaktalanságáról. Mellesleg, a gyenge akarat jele, ahogyan kinéz, elpuhult despota ! Karácsonynak esze ágában sincs pusztán a külseje után megítélni azt a gazembert !
tudode
Nép/rémmesének is beillik ez a piti vagdalkozás!
.
Az lenne a legkevesebb gondja/problémája az országnak, hogy a közjogi méltóságok nem csak a kalózkormány terhét, saját súlyfeleslegét is cipelniük kell!, megjátszva a maszatost abban, ami/amely a Árpád apánk honfoglalása óta nem fordult elő az, hogy egy saját fiank borja belerakva az alfelét, elfoglalta volna saját országát, még szakácskönyvnek is gyenge rötyipapírral:
.
Csak úgy emlékeztetőül a cinkosok figyelmébe:
.
------ Kolláth György: az alaptörvény nem létezik
www.youtube.com/watch?v=nzv7ENfHjr0
.
Mielőtt a karaktergyilkosság árán a felcsúti nemzetvezető felesküszik az ALKOTMÁNYRA:
.
------ Orbán Viktor Miniszterelnöki esküje a Parlamentben - 2010
www.youtube.com/watch?v=gTz-9pVSvqk
-----------------------------------
.
Hiszi a piszi, hogy ezek az "urak" nincsenek tudatában annak, hogy miújság az un. ALAPTÖRVÉNY ASZTALÁN, !!!
Giovanni Alba
Nem emlékszem ugyanennek a kórusnak a felháborodására az ún. sajtóklubon elhangzott "Gonoszabb mint amilyen csúnya!" emlékezetes beszólás után.
ómió
Ilyen sokaknak nem jött be az "efftársi műveltség"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.