A Népszava úgy értesült, hogy ismét lehet időpontot foglalni Pfizerre, a Koronavírus Sajtóközpont azonban cáfol. A lap vasárnap délután arról írt, hogy az oltások péntektől indulhatnak.

Nem igaz, hogy lehet időpontot foglalni Pfizer-oltásra.

Vasárnap dél után adott hírt a Népszava arról, hogy újabb Pfizer-kampányra lehet jelentkezni, a hvg.hu viszont megkérdezte a Koronavírus Sajtóközpontot, amely azt válaszolta,

Értesülése téves. Nem lehet ma Pfizerre időpontot foglalni.

A választ kiegészítették azzal, hogy az online időpontfoglalóban legközelebb kizárólag az érvényes regisztrációval rendelkező 16-18 évesek számára lesz megnyitva majd a Pfizer-foglalás. A kórházak ennek előkészítését már megkezdték, de az időpontfoglaló még számukra sincs nyitva.

Jelenleg továbbra is Sinopharm, AstraZeneca és Szputnyik foglalható a regisztráltaknak

– tették hozzá.

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón azt mondta, újra elérhetőek lesznek a Pfizer és Moderna vakcinák, a jövő héttől hetente átlagosan 120–180 ezer oltóanyag várható ebből a két típusból összesen.

Forrás: HVG.hu, Index.hu, Népszava

Címlapkép: MTI/Balázs Attila

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Elmentek a kurva anyatokba. Meg mndig dugdossato a Pfizert. Egyertelmuen csodot mondott O1G oltasi terve. Folyamatosan erkezik a megbizhato, bevizsgalt es engedelyekkel rendelkezo Pfizer. Teljesen felesleges volt megkavarni az embereket es orosz rulettet jatszani magyarok eletevel a kinai vakcinaval.
kereső
193 ezer fő a 16-18 év közötti korosztály. Győrben az Audi saját oltóhelyet alakitott ki, ott Pfizerrel oltják a munkásokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.