Kásler doktor elég régen járhatott működő kórházban, így simán meghirdette, hogy szerdától újra indulhatnak a tervezhető műtétek, minden egycsapásra visszaáll a covid előtti, normálisnak mondott rendbe. Feltehetőleg Ő is tudja, -csak nem mondja- hogy a dolog nem ennyire egyszerű.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem járt a doktor mostanában kórházban. Visegrádon volt exhumálni.
tudode
A szakbarbár politikusoknak elnézhető, hogy halvány gőzük nincs arról, hogy milyen felkészülés/protokoll szükségeltetik a kórházakban Covid-intenzíven működő "műtők" békeidőre való átállításához, de egy évtizedekig praktizáló professzortól kirívó, miután őfélesége kopijával, a bársonyhokedliről megnyomja a START gombot!
.
A nagy kérdés az, hogy a három tényezőből van hol, van kivel, és van mivel megszabadítani a hosszabb várakozókat, mint a Pfizer vakcinára kecsegtető szakbarbár START-ot!
home office
"Egyelőre még túl sokat várnak el az ágazat irányítói az ellátóktól ahhoz, hogy teljes lendülettel az elmaradások ledolgozásába kezdjenek. Így például egyidejűleg kell fokozni az oltási tempót, fönntartani változatlan kapacitással a kórházak Covid-részlegeit, szabadságra engedni az eddig halálra hajtott orvosokat és a nővéreket, valamint újraindítani a lakossági ellátásokat. „Minderre egyszerűen nincs elég ember, kapacitás” – mondta a Népszavának az egyik intézmény vezetője."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.