A baleset a sztráda főváros felé vezető oldalán történt, a 13-as kilométerszelvénynél. Egy ember megsérült.

A katasztrófavédelem közleménye szerint négy személyautó ütközött össze hétfő reggel az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Törökbálint térségében, a 13-as kilométerszelvénynél.

Négy autó csattant az M7-es törökbálinti szakaszán, 7-8 kilométeres a torlódás

Fotó: Illusztráció/police.hu

A balesethez a törökbálinti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínen rendőri irányítás mellett, egy sávon halad a forgalom. 

A rendőrség közlése szerint az elsődleges információk alapján egy sérültről tudni eddig.

Az Útinform vonatkozó híre szerint az érintett helyszínnél a forgalom a leállósávon halad, 7-8 kilométeres és a torlódás 40-45 perces az időveszteség.

Útinform: több helyen is baleset lassítja a forgalmat

Az Útinform hétfő reggeli összefoglalója szerint az alábbi helyszíneken történt baleset, illetve itt felsorolták azon helyeket is, ahol munkálatok befolyásolják a forgalom haladását:

- Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé, Szigetszentmiklós és Halásztelek között, a 17-es km-nél 2 teherautó ütközött össze. Elfoglalják a külső sávot, mögöttük 8 km-en torlódott fel a forgalom, közel 1 órás a menetidő-növekedés.

- Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Bag térségében a 36-os km-nél több baleset is történt. Sávzárásra, és 6-7 km-es torlódásra kell számítani. Itt is közel 1 órát kell araszolni. Hatvan és Gödöllő között, a Tura – Valkó útvonalon érdemes kerülni.

- Az M5-ös autópályán, Lajosmizse és Kecskemét között napközben több helyen is bontják a műszaki átjárókat. A 67-es és 74-es km közötti szakaszon mindkét irányban a belső sávot kerítik el a forgalom elől.

- A 7-es főúton Tárnok átkelési szakaszán, a 24-es km-nél közművezetéket kötnek be. Félpályás korlátozásra kell számítani.

Forrás: katasztrofavedelem.hu, police.huutinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.