Részleges beismerő vallomást tett az a 29 éves férfi, aki tömegkarambolt okozott csütörtökön Budapesten, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton, a repülőtér D portájánál, közölte az üggyel kapcsolatos kérdésre Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

Részben beismerő vallomást tett a tömegkarambolt okozó, majd a helyszínről elemenekült férfi

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

B. Richárd a Ferihegyi repülőtérre vezető úton közlekedett Vecsés felől Budapest belváros irányába – írja a portál.

A repülőtér D portájánál a férfi sávot váltott, amelynek során nekiütközött egy vele azonos irányban haladó gépkocsinak. Az ütközés következtében a gyanúsított gépkocsija átcsúszott a szemben haladó sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező autóval, majd egy tehergépkocsinak is.

A négyes karambolban egy ember meghalt, két embert súlyos, további két embert pedig könnyebb sérülésekkel vittek kórházba. Az áldozat B. Richárd egyik 39 éves ismerőse volt.

A vétkes sofőr segítségnyújtás nélkül elment a helyszínről a tragédia után, Pilisen fogták el végül.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
@Horizont: De nem látod a lényeget: az, hogy Pilisen fogták el, számomra azt is jelenti, hogy melyik nációhoz tartozik. Erre utal többet között a millió közlekedési szabálysértés, hogy vezetői engedély nélkül vezet, stb.
vacsi
Bocs, igazad van! Én sajnos, a közelben élek...
vacsi
@Horizont: Ez persze igaz, de vannak bűncselekmény típusok, amik rájuk jellemzők, míg mások más csoportokra. De sajnos, Pilis gyanús...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.