Azzal, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken globális jóváhagyást biztosított a Sinopharm-vakcina számára, véglegesen összedőlt a kínai oltóanyaggal szembeni liberális propagandahadjárat – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülésének szünetében.

Szijjártó szerint "véglegesen összedőlt a kínai oltóanyaggal szembeni hadjárat"

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az Index szerint a politikus magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta, a WHO jóváhagyásával, illetve a G20-as országok közelgő globális egészségügyi csúcstalálkozóját megelőzően új helyzet állt elő a világjárvány elleni küzdelemben.

Innentől kezdve a Sinopharm oltóanyagával szembeni, illetve a Sinopharm-vakcinát használó országok elleni hadjáratnak ideje véget vetni, és véget vetni annak a rendkívül felelőtlen politikának, amivel megpróbálták emberek tíz- és százezreit elbizonytalanítani az oltások felvételétől

– mondta Szijjártó Péter.

Forrás: index.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
te barom kakadu...egy sort idézz a WHO-tól...ahol akár csak javasolják a használatát!..nagyjából annyit állapítottak meg róla hogy nem mérgező...ennyi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
Petike ti annyira degenerált hülyék vagytok,hogy lassan már a híveitek is észreveszik.
Nessy
Az a mondat nem jutott el az agyadig drága külügyérünk, hogy a hatásossága nem bizonyított? Igaz, hol érdekli ez a kormányt? Lényeg a "bevétel"! Van ajánlatom mire költség az emberek egészségét veszélyeztető beszerzés nyereségét!
gina
Nincs más témája ennek az eszetlen alja kis féregnek,, valahogy nem jön be az állandó mocskolódás, a szar visszaszáll te szemét alja proli
karma1
De azert ratok rohad a raktarakban - elobb-utobb kenytelenek lesztek a Pfizerrel is oltani, kiscsavo'!
kereső
Toporzék!!! Itt van az országban 1,2 millió kinai, és 200 ezer első oltásos orosz vakcina (Pfizert nem tudni, mennyi van raktáron), és sikerült beoltani 17052 főt, első oltással. Ez igy, úgy gondolom egy középső ujj, és valódi népi-nemzeti konzultáció.Minden "baloldali" ármány nélkül.
kereső
Meg tudtátok ijeszteni, és zsarolni azt a 5-600 ezer idős embert, de még a saját szavazóitok sem tülekednek oltakozni az általatok beraktározott kinai löttyel.Már régen elfogyott volna, ha az imádóitok hisznek nektek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.