Azért a magyar polgárokat, mert a főpolgármester szerint a kormány őket fogja eladósítani 500 milliárd forinttal.

Karácsony keményen nekiment Palkovicsnak: Nem engem, hanem a magyar polgárokat kéne tájékoztatni a kínai egyetem tervéről

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A kínai egyetemről szóló „tájékoztatóra” invitál Palkovics miniszter úr. Tájékoztatóra. Szerintem nem engem kell tájékoztatni a kínai egyetem Magyarországra telepítésének körülményeiről, hanem minden magyar polgárt, különös tekintettel a budapestiekre. Hiszen őket, minden egyes magyart készül eladósítani a kormány 500 milliárd forinttal Kínának a Kínai Kommunista Párt iránymutatásai alapján működő egyetem érdekében. Éppen ezért adtam be állampolgárként hivatalos adatigénylést, ezért írtam főpolgármesterként a kormánynak: hozzák nyilvánosságra a kínai egyetemmel összefüggő összes kormányzati előkészítő anyagot, a kormányhatározatokat, a hitelszerződés feltételeit

- olvasható Karácsony Gergely főpolgármester Facebook oldalán.

Mint írtunk róla, Palkovics László május 17-re meghívta Karácsony Gergely főpolgármestert és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármestert a Diákváros projekt megvalósításával és a Fudan Egyetem elhelyezésével kapcsolatos tájékoztatás céljából tartandó egyeztetésre.

Baranyi Krisztina, ferencvárosi polgármester azt mondta, hogy nem számít sok jóra a találkozótól. Karácsony Gergely főpolgármester pedig ennél is erősebben fogalmazott hétfő délután.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hát igen!
.
Nem az ellenzéki polgármesterekkel, az ott lakókkal szúrnak ki a forráselvonásokkal, a nyakukba rakott mindenféle betonszarkofágokkal, mert annyival kevesebb jut a nehezen dolgozó kisemberek asztalára, függetlenül hovatartozás nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@Néro: Vérzik a szívem...attól amit most leírok...azonban ...attól tartok ehhez sajnos az ország jelentős része túl buta vagy túl Pató Pál uramos.
human
hang.hu/belfold/2021/05/10/karacsony-es-orban-magassaga-utana-most-az-angoltudas-a-tema/

Karácsony Gergely:
"Soha nem esett nehezemre elismerni, ha valaki valamiben jobb nálam, mert szerintem tanulni, fejlődni soha nem késő, másokat meghallgatni mindig muszáj. Ezt a politikában is erénynek gondolom, nem hátránynak. A hirtelen támadt érdeklődésre reagálva így aztán készséggel elismerem, hogy a miniszterelnök beszélt angolja alighanem jobb mint az enyém, legalább annyi különbség van a nyelvtudásunk között, mint amennyi egy Angliában töltött Soros-ösztöndíj és egy egyetemen megszerzett középfokú nyelvvizsga között feszül. Ezért én dolgozom is az angolomon folyamatosan. A miniszterelnök úr újsütetű kínaiját és oroszát viszont nem tervezem behozni."
Rockxy
nem tartotta meg az egyméter hatvancentit és úgynekiment
verőce21
Tájékoztatta és nem véleményt kért!

Orbán sem tudott volna mindenféle jelentéktelen településen stadiont építeni, ha kikéri az emberek véleményét...
Pipás
@Shikari: Ekkora baromságot csak egy címeres hatökör tud írni. Édesanyádnak sok szomorúságot okozhat buta gyermeke.
ómió
A "magyar polgároknak" világos, hogy miért jobb, ha eggyel több egyetem van, csak neked nem, Karigeri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.