Azért a magyar polgárokat, mert a főpolgármester szerint a kormány őket fogja eladósítani 500 milliárd forinttal.

Karácsony keményen nekiment Palkovicsnak: Nem engem, hanem a magyar polgárokat kéne tájékoztatni a kínai egyetem tervéről

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A kínai egyetemről szóló „tájékoztatóra” invitál Palkovics miniszter úr. Tájékoztatóra. Szerintem nem engem kell tájékoztatni a kínai egyetem Magyarországra telepítésének körülményeiről, hanem minden magyar polgárt, különös tekintettel a budapestiekre. Hiszen őket, minden egyes magyart készül eladósítani a kormány 500 milliárd forinttal Kínának a Kínai Kommunista Párt iránymutatásai alapján működő egyetem érdekében. Éppen ezért adtam be állampolgárként hivatalos adatigénylést, ezért írtam főpolgármesterként a kormánynak: hozzák nyilvánosságra a kínai egyetemmel összefüggő összes kormányzati előkészítő anyagot, a kormányhatározatokat, a hitelszerződés feltételeit

- olvasható Karácsony Gergely főpolgármester Facebook oldalán.

Mint írtunk róla, Palkovics László május 17-re meghívta Karácsony Gergely főpolgármestert és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármestert a Diákváros projekt megvalósításával és a Fudan Egyetem elhelyezésével kapcsolatos tájékoztatás céljából tartandó egyeztetésre.

Baranyi Krisztina, ferencvárosi polgármester azt mondta, hogy nem számít sok jóra a találkozótól. Karácsony Gergely főpolgármester pedig ennél is erősebben fogalmazott hétfő délután.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hát igen!
.
Nem az ellenzéki polgármesterekkel, az ott lakókkal szúrnak ki a forráselvonásokkal, a nyakukba rakott mindenféle betonszarkofágokkal, mert annyival kevesebb jut a nehezen dolgozó kisemberek asztalára, függetlenül hovatartozás nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
nem tartotta meg az egyméter hatvancentit és úgynekiment
verőce21
Tájékoztatta és nem véleményt kért!

Orbán sem tudott volna mindenféle jelentéktelen településen stadiont építeni, ha kikéri az emberek véleményét...
Shikari
Karigeri ismét rávilágított a saját nyomorék balfaszságára és megint csak a levegőbe beszél. Ilyen főpolgármester kellett az idegen szívű, genetikusan terhelt, belterjes, belpesti álértelmiségieknek és álművészeknek. Most láthatja a normális többség, hogy mik ezek valójában!
Pipás
@Shikari: Ekkora baromságot csak egy címeres hatökör tud írni. Édesanyádnak sok szomorúságot okozhat buta gyermeke.
Shikari
@Pipás: Szeretnéd, hogy személyeskedjek veled? Nem neked írtam, persze ha találva érzed magad, az más. Kínos ugye, mikor a hungarofób minoritás szóba kerül? :-))))))))))
A sok senkiházi, akiket befogadtunk és most bennünket köpködnek.
ómió
A "magyar polgároknak" világos, hogy miért jobb, ha eggyel több egyetem van, csak neked nem, Karigeri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.