Megsemmisítő választ adott Pintér Sándor belügyminiszter Vadai Ágnes DK-s országgyűlési képviselőnek arra a kérdésére, hogy ,,hogy áll a vizsgálat azzal kapcsolatban, hogy a Zalaegerszeg-Budafok labdarúgó mérkőzés során megszeghették a járványvédelmi előírásokat?”

Fociszurkolók tilosban – Pintér Sándor válaszától alighanem önnek is tátva marad a szája

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A 444.hu által idézett Pintér Sándor azt válaszolta:

„Tájékoztatom, hogy a magyar rendőrség mindenkivel szemben föllép, aki megsérti a törvényt. A hatóság minden lehetséges és szükséges eljárási cselekményt elvégez.”

Április 20-án tartották az OTP Bank Liga 30. fordulóját, amiben Zalaegerszeg Budafokkal csapott össze.

Mint írtunk róla, az akkori járványszabályok értelmében még zárt kapuk között kellett tartani a meccseket, de a mérkőzésről készült felvételen nem csak a szurkolók skandálása hallatszott, de egy ponton az is elhangzott a közvetítésben:

„A jobb oldalon fölül szurkolnak szurkolók, őket direkt nem mutatom, mert gyülekezési tilalom van még, hogy ne büntessenek érte őket, kösz.”

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
„Tájékoztatom, hogy a magyar rendőrség mindenkivel szemben föllép, aki megsérti a törvényt. A hatóság minden lehetséges és szükséges eljárási cselekményt elvégez.” Azanyámszentségét ! Vagy a tiedet Olajossanya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
igen ja csak a fele igaz pintyöbácsi ? 63 feljelentés és Kósa kupak lala meg éli a világát vagy rá tán a kinai meg mongol jog érvényes? ja hogy ők a kiskirályok Csák máték? jól megy nektek , nahát eddig ezt nem mondtad és miért is nem?
bencemacska
@rokker33: VALAKI üzemelteti azt a stadiont, ahol a szurkolás történt! Van, aki felel azért, hogy ki megy be a stadionba. Engem biztos megállított volna egy kidobó ember!
Ez mind ismeretlen???
bencemacska
istván gyula németh:
Miért kell állandóan azt bizonygatnod, hogy "Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítése"?
kissé felnőttem
@bencemacska: cicus vitesd be Drónnal magad Skociában Izlandon már a postát is igy intézik ja a gond az hogy az ö bandájuk hát ki mer itt bármit ő se mert akkor ...
gina
Ez a börtöntöltelék kinézetű,, ugyanolyan elmebeteg és viselkedni nem tudó panelproli mint a főnöke-- de hát hol tanulták volna meg a becsületet egy putriban ,? csak muzsikálni tanultak azt is hamisan...
gina
@bencemacska: Az az ember elmebeteg a Hárshegyről szalasztották annak idején, azt hiszi tanácsos pedig csak egy WC pucoló volt valamikor , de ma is hahahahhahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.