A magyar baloldal az oltásellenességet választotta és ezzel a koronavírus oldalára állt – nyilatkozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn a közmédiának.

Menczer: a baloldal a koronavírus oldalára állt

Menczer Tamás hangsúlyozta: a magyar kormány egészségügyi kérdésként tekint a járványkezelésre és a vakcinabeszerzésre, amelynek célja, hogy a magyar emberek életét és egészségét megóvják. Ezzel szemben – mondta – az oltások kérdését a baloldal emelte be a politikai térbe, a baloldal tette és teszi most is kockára a magyar emberek életét és egészségét politikai érdektől vezérelve. Menczer Tamás ezt az elmúlt 30 év legemberetelenebb és legaljasabb politikai akciójának minősítette.

Azt mondta, azután, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) engedélyezte a Sinopharm-vakcinát, a baloldal "teljesen lelepleződött", ez csak Gyurcsány Ferenc őszödi beszédéhez hasonlítható. "Bizonyos értelemben még súlyosabb is, hiszen itt emberéletekről van szó" – tette hozzá. "Ehhez képest nem látjuk azt, hogy bárki azt mondaná közülük, hogy tévedtek, nem látjuk, hogy elhalnának a támadások, hanem újabb és újabb oltásellenes támadásokkal szembesülünk" – hangoztatta az államtitkár. Úgy fogalmazott: "aki oltásellenes, az úgy néz ki, hogy az is marad".

Menczer Tamás a többi között emlékeztetett arra, hogy a DK petíciót indított a kínai vakcina ellen, "a gyurcsányista polgármesterek" visszautasították a kerületeiknek szánt kínai és orosz oltóanyagot, Jakab Péter, a Jobbik elnöke emberkísérletről beszélt, a momentumos Cseh Katalin is a keleti vakcinák ellen beszélt.

Az államtitkár hangsúlyozta: ehhez képest a világ legtekintélyesebb egészségügyi szervezete, a WHO mondta ki, hogy a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos, és ez igaz az idősekre is. Kitért arra is, hogy a kínai oltóanyagot elbíráló hattagú bizottságban svájci, kanadai és ausztrál tudósok is dolgoztak.

Menczer Tamás leszögezte, a magyar kormány helyesen járt el, amikor az orvosok iránymutatásai alapján nemcsak nyugatról, hanem keletről is vásárolt vakcinát. Így ennek köszönhetően a magyar lakosság átotottsági aránya mintegy 44 százalék az Európai Unió 26-27 százalékos arányával szemben – közölte.

Forrás: MTI

Fotó: Facebook/Menczer Tamás

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@verőce21: Benned már éhendögött az agyrágóbogár...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na ennyit a Győzike leánykája is tud! =))
verőce21
A baloldal és a vírus kézenfogva jár...
Még dolgozatcímnek sem lett volna rossz... mondjuk az érettségire egynek...
Qqberci
" a magyar kormány egészségügyi kérdésként tekint a járványkezelésre és a vakcinabeszerzésre"

Szerintem meg óriási lenyúlási lehetőségként. Ezért veszik 63 $-ért a Mao Könnyét, mikor 15-ért Modernát is lehetne kapni, de arról - 1,4 millió adagról - a kolostor mangalicája lemondott...
Qqberci
@verőce21: Benned már éhendögött az agyrágóbogár...
verőce21
@Qqberci: Inkább benned dolgozik. Azért terjesztesz ennyi kóros marhaságot...!
creativehun
@Qqberci: Aki elhiszi,hogy kínai vasutat építünk kínai kölcsönből a kínaiaknak ezen kívül kínai egyetemet a kínaiaknak kínai kölcsönből Magyarországon ami a kínaiaké lesz..és még is..MI..magyarok 18-20 ezer forintért kapjuk a remek kínai oltást..más orszogk pedig 10 ezerért...No saki ezt elhsizi az bármilyen ökröséget elhisz,. A valóság...ezzel a szemben a következő..Mi megkapjuk 6 ezer körüli összegért a vakcinát..papíron egy közvetítőcéggel álcázva 18 ezret fizetünk érte..és minden darabon marad 12 ezer...Ez beszorozva a 2 millió vakcinával..24 milliárd forint..Ezért már édemes lehajolni..és ezért már érdemes kínai hitellel fizetni! A többi meg csak üres duma! A hülyék meg higgyenek amit akarnak..garantálom,hogy ez pontosan így történt..
vitriol
mencer! Ismerjük a fidesz aljas politikáját, amely mindig azzal vádolja meg ellenfelét, amit ő maga követett el! Addig-addig szavalta a fidesz minden díszpintye, hogy a baloldal oltásellenes, míg rájöttünk, hogy ezzel pont a fidesz vádolható. Amióta láttuk, hogy az emberek órákig álltak sorba számtalan oltóponton azért, hogy megkaphassák a bevizsgált és biztonságos vakcinát, a Pfizert, amit orbán dugdos a magyarok elől, azóta egyértelmű, hogy orbánék oltásellenesek!
Gazella
Tudtam hogy rengeteg a narancs szecsszopo hazug fasz s nember...
Tudnam kija a fene irja ezeknek a sok agyszuletlen baromsagot? Mert hogy nem maguktol talaljak ki az fix.
simmering73
Nincs senki aki cenzúrázza ezeket a buta, félrevezető cikkeket? Nincs itt moderáció?
Nessy
@vitriol: Ugyan vészhelyzeti beszerzés listára került a Sinopharm, azzal a megjegyzéssel, hogy hatásossága nem bizonyított 60 éven felül nem vizsgálták, még Kínában sem kapták 59 felettiek. Mit gondol, Menczer, kiket oltottak vele első körben kis hazánkban? A 60 éven felülieket!
Aki Én
Az ilyen ártalmas hazudozó hazaárulóknak börtönben a helyük. Mert tudatos, előre megfontolt hazudozó.
tudode
Ennek a baloldlaizásnak: a migráncsok-, az adóemelés-, a bevándorlók-, tankcsapda elleni, a miráncs kvóta stb. pártján áll után már csak amiatt lehet hibás, hogy a felcsúti nemzetvezetői kofaszintü pofakaratésok megszülettek!.
.
És még mindig akad vállalkozó .az egyeduralkodó helyett, a piszkos meló elvégezetésére!
.
Gratulia Tomi. Így kell ezt csinálni???
.

.
Néro
Hááát piciny szívem lehet valami igazuk. Inkább a vírus mint ti. Ti egy dögvész vagytok a vírusnál meg van esély a túlélésre.
kereső
"Menczer Tamás leszögezte, a magyar kormány helyesen járt el, amikor az orvosok iránymutatásai alapján nemcsak nyugatról, hanem keletről is vásárolt vakcinát"- kérem, jelentkezzenek azok az orvosok, akik ezt az iránymutatást adták a kormánynak- és külön "politikailag" szijjártónak. Vállalják már fel, hogy milyen szakmai indokok alapján vették rá a kormányt hogy a bevizsgálatlan vakcinákkal gyógyszer/és ember kisérletet végezzenek több százezer magyar emberen. És akkor azt is mondják már el, hogy miért szegték meg az orvosi esküjüket, és ezért mennyit kaptak a 24 milliárdnyi kenőpénzből!
tudode
Ami azt illeti!
.
Ez a Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős elég silányul műveli a felcsúti nemzetvezető sportját, mert olyan rossz ennek a közjogilag érvénytelenűl, őfélesége által bekebelezett országnak a sajtója, amir még nem volt példa!
.Megfegyelmezné Magyarországot a nemzetközi sajtó
.
Kapásból, a vétó fegyverről
.
------- Megfegyelmezné Magyarországot a nemzetközi sajtó
magyarnemzet.hu/kulfold/megfegyelmezne-magyarorszagot-a-nemzetkozi-sajto-8991851/
---------------------------
.
Csak nem az történt, hogy tizenegyévig meresztettek keletre, közben betonszarkofágokkal árasztva el az egész országot, miközben a centrum kórházak építése elúszott a virtuális narancsködbe!
.
----- Új centrumkórházak Budapesten
hirklikk.hu/kozelet/uj-centrumkorhazak-budapesten/322436
-----------------------
.
Miközben álmodik a nyomor, a zemberek hullnak mint a falevelek, amelyért 11 évi "utalkodás" után még mindig a baloldal lenne a hibás!!! Ne röhögtesse a társadalmat!!!
Néro
@Qqberci: Az lehetetlen. Az nem hülye nem megy oda ahol úgy sincs mit enni.
Aki Én
@sgl: A hazudozás magában nem feltétlen, de vezető politikusként milliók tudatos félrevezetése már az lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.