Egy fiatal verte meg kutyáját sétáltatás közben a fővárosban a napokban, a hangos nyüszítés miatt hívták ki a rendőröket. A kutyát átadták az Állat- és Természetvédelmi Járőrszolgálatnak, a fiatalt állatkínzás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint május 6-án este kaptak bejelentést arról a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon, hogy egy fiatal kutyastáltatás közben megverte kutyáját, a szemtanú a hangos nyüszítés miatt értesítette a reendőröket.

Már biztonságban van Alfi, akit a gazdája vert meg – videó

Fotó: police.hu/BRFK/részlet a videóból

A kiérkező erzsébetvárosi járőröknek feltűnt, hogy a kutya nem tud ráállni az egyik lábára és láthatóan fél a gazdájától. 

Alfit, a kutyát átadták az Állat- és Természetvédelmi Járőrszolgálatnak, aki már jól van. A gazdit, egy 24 éves férfit állatkínzás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
De bezzeg ha egy megkínzott kutya támad akkor feltör a harag, de a szegény kutyákat állatviadalokra kényszerítik vagy egyéb más módon kínozzák akkor a semmirevaló bírók nem végezve munkájukat amit a törvény előír, egy kis ejnye-bejnyével elintézik.
Pintér Sándor meg nem foglalkozik ezekkel, máshol ha valaki nem végzi a munkáját rendesen felmondanak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.