A vádirat szerint az egyik vádlottnak, egy 36 éves férfinak a volt barátnője azt állította, hogy közös ismerősük – az ügy sértettje – évekkel korábban szexuálisan bántalmazta őt – írja a Fővárosi Főügyészség közleménye.

Brutális kínzás, életveszélyes verés a VII. kerületben egy volt barátnő miatt

Fotó: Pixabay

A férfi 2019. május 27-én délután találkozott későbbi áldozatával, és akkor elhatározta, hogy bosszút áll rajta a barátnőjét ért sérelem miatt. Azzal az indokkal, hogy éppen szülinapot ünnepel, leitatta és egy VII. kerületi pincelakásba kísérte, ahol az ügy másik két vádlottjával, egy 42 és egy 30 éves férfival együtt lakott.

A lakásban a 36 éves és az időközben hazaérkező 42 éves férfi verni kezdte a foglyul ejtett illetőt.

Felhívták harmadik lakótársukat is, aki hazaárve becsatlakozott a kínzásba, és ő is verni kezdte az addigi tortúrák nyomait viselő, védekezésre képtelen férfit.

A verést különféle módokon órákon át folytatták, sőt, telefonos videófelvételt is készítettek róla. Áldozatuk hiába könyörgött, hogy engedjék el. Egyikük cigarettacsikket is elnyomott a fogoly testén. Fogvatartói végül késő este kitették az összevert embert a szomszéd ház kapujába.

Az életveszélyesen megsérült férfit egy járókelő fedezte fel, aki értesítette a mentőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a három férfit gyanúsítottként hallgatta ki és lefolytatta velük szemben a nyomozást. A bántalmazók ellen a Fővárosi Főügyészség társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés, valamint aljas indokból, a védekezésre képtelen sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

A főügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottakra végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltás mellékbüntetést szabjon ki. A büntetési tétel – a halmazati szabályokra figyelemmel – kettőtől tizenhárom évig terjedő szabadságvesztés.

Forrás: Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
nemsokára kiderül, hogy ártatlanok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.