84 ezren regisztráltak péntekig a koronavírus elleni védőoltásra a fiatalok (16-18 évesek).

Müller Cecília: "Nagyon büszke vagyok a fiataljainkra!"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A hétvégén további 6 ezer fő adta le késve a regisztrációt, ők szerdáig ugyancsak időpontot tudnak foglalni – jelentette be Müller Cecília az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.

Az országos tiszti főorvos felidézte a kedd reggel megjelent járványadatokat, amelyek már 500-nál is kevesebb fertőzöttről, valamint 100-nál kevesebb halottról számoltak be.

A pandémia kezdete óta 583 882-en gyógyultak meg a betegségből, ez az arány egyre javul” – mondta, miközben arra figyelmeztetett, hogy még mindig sok embert ápolnak a kórházakban súlyos koronavírus-fertőzéssel.

Müller Cecília azt is felidézte, hogy a 16–18 évesek közül mintegy 84 ezren regisztráltak már az oltásra, akiknek 80 százaléka már időpontot is foglalt.

"Nagyon büszke vagyok a fiataljainkra"

– mondta a főorvos.

A 84 ezer főn kívül még mintegy hatezren vannak azok, akik kis késéssel, csak a hétvégén regisztráltak. Hamarosan számukra is megnyílik az időpontfoglalás, ők szerdáig tudnak majd időpontot választani – mondta.

Forrás: Index.hu
Címlapkép: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@kereső: ma, 13:32 ♦ Frissíteni kell a Kubatov listát! Romániában regisztráció nélkül gépkocsi parkolókban is oltanak, csak a karodat kell kitenni az ablakba. Románia is jobban teljesít!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Tehát a 193 ezer 16-18 év közöttiből 100 ezer nem regisztrált. Erre azért nem kéne olyan büszkének lenni.Regisztráció nélkül miért nem lehet időpontot foglalni?
Eladott Ország
@kereső: ma, 13:32 ♦ Frissíteni kell a Kubatov listát! Romániában regisztráció nélkül gépkocsi parkolókban is oltanak, csak a karodat kell kitenni az ablakba. Románia is jobban teljesít!
Béla333
Ismerőseimmel beszélgetve, a fiataljaink nem büszkék Nyunyóka nénire!
Szégyenlik, hogy ilyen valaki lehet a vírus elleni harc vezetője, egy korrupt maffiatag, aki csak arra képes, hogy felolvassa az előző napi betegszámokat, ami meg köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Emmersson71
Ők pedig jót röhögnek rajtad, Nyunyóka :P
CsipkeRózsa
Ezt a büszkeségét ossza meg a fiatalok szüleivel, hiszen többnyire a szülők döntik el náluk az oltásra való jelentkezésüket.
dr. prédikátor
nyunyó cecil!!! DE RÁD NEM VAGYUNK BÜSZKÉK!!!
zsupumi
Én meg rátok, mert nincs szakrendelés. Még beutalóval sem lehet időpontot kérni, mert mindent oltóponttá nyílvánítottak. Akkor most nyitunk vagy zárunk ?
Málna
@kereső: Ne legyél ebben olyan biztos. Szerintem ebben nincsenek benne azok a 18 évesek, akik már korábban regisztráltak és oltakoztak.
Néro
@Eladott Ország: Ááá az nem lehet. Fitymáéknál senki nem teljesít jobban.
kereső
@Málna: Tudsz olvasni? És értelmezni? Azt mondta a tisztifőorvos, hogy 84 ezer, meg 6 ezer. És ezek közül sem mindenki kért időpontot a mai napig. És akkor jössz Te, hogy kiokosits, mert Te tudod, hogy nem is úgy van. Azokra a számokra alapoztam , amit olvastam. Az, hogy Te mit tudsz még ezen kivül a sánta kutyát nem érdekli.
Málna
@kereső: Neked már megint rossz napod van? Olyan szép idő van pedig...
kereső
@Málna: Rossz napom van? Persze, mert kötözködsz, minden féle értelmes érv és tény nélkül. Csoda-e hogy elrontod a napomat?
Málna
@kereső: Mivel nem kötözködtem, így egészen biztos, hogy nem én rontottam el a napodat. Szerintem már eleve rossz volt. Mindig az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.