A Sinopharm oltóanyagot május 7-én fogadták el.

(Forrás: Index)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mondod te ,szarházi fideszes bunkó! Akkor fussál neki megint az olvasáshoz, amit a WHO kiadott, de úgy látom agyilag nem fogod fel! Reménytelen gerinctelen gennyláda vagy [email protected]!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"A WHO vakcinákkal foglalkozó külön tanácsadó csoportja "nagyon biztos" abban, hogy a Sinopharm vakcina védelmet nyújt a 18-59 éves korosztály számára. A Bizottság csak "csekély mértékben bízik" a vakcina hatékonyságában a 60 év felettiek esetében, és "nagyon csekély mértékben bízik" a rendelkezésre álló adatokban a súlyos mellékhatásokról ebben a korcsoportban.”
Eladott Ország
Mondod te ,szarházi fideszes bunkó! Akkor fussál neki megint az olvasáshoz, amit a WHO kiadott, de úgy látom agyilag nem fogod fel! Reménytelen gerinctelen gennyláda vagy [email protected]!
namihami
Milyen szerencse, hogy a fideszszavazókat elég KESMA-val etetni. Ha mást is olvasnának, hallgatnának azonnal összedőlne a szavazóhülyítő piramis.
De annak a szintnek elég a Vezér útmutatása. Már akár egy betűvel több is kisütné a teljes ""agyi"" kapacitásukat.
solidedge
Felkérjük a WHO szakemberreit, hogy könnyebben érthető szöveget fogalmazzanak meg, mert a magyar fideszes vezetők nem értik.
gina
Te elmebeteg hazug rohadék, hogy a szó a torkodon akadna mocskos gazember--- egy szó sem igaz abból amit te itt hazudozol elmebeteg szemét !!! """""Ismét nagyot csúsztatott a fideszes államtitkár – mást mondott WHO a Sinopharmról, mint amit ő állít """""
gina
Olvastad rohadék "Felháborodottan küldte el Merkelynek egy nő anyja negatív ellenanyagos leletét és még 30 hasonlót is gyüjtött " ez a kinai vakcina védettsége, mocskos fidesz rohadékok !! most mi is van??? népgyilkosok!!!
lusta
@kereső: Egy korábbi posztban már közzétettem az eredeti, angol nyelvű változatot. A magyar változata valóban kissé hasonlít az álomtitkár szövegéhez.
"A WHO vakcinákkal foglalkozó külön tanácsadó csoportja "nagyon biztos" abban, hogy a Sinopharm vakcina védelmet ÉS ÖRÖK ÉLETET nyújt a 18-59 éves korosztály számára. A Bizottság csak "csekély mértékben bízik" a vakcina hatékonyságában a 60 év felettiek esetében, és "nagyon csekély mértékben bízik" a rendelkezésre álló adatokban a súlyos mellékhatásokról ebben a korcsoportban.”
kereső
@lusta: Akkor legyen itt egy teljesebb forditás, és bővebb ismertetés a WHO jelentéséből. Ebből az derül ki, hogy az orbán-szijjártó (mint politikai ügyintéző!!!) ténylegesen löttyöt vett, horribilis áron- olyan löttyöt, amely százezrek életét , egészségét veszélyezteti. És ehhez boldogan adta szakmai hirnevét, és orvosi/gyógyszerészi esküjét az NNK, és az OGYEI. Bűnrészesek!!
A WHO az alábbi következtetéseket vonta le a Sinopharm vakcina értékelése után:

Mi (mármint a a WHO) nagyon bizonyosak vagyunk abban, hogy a BBIBP-CorV (azaz Sinopharm) vakcina hatásos a PCR-teszttel igazolt COVID-19 megelőzésében (18-59 éves) felnőtteknél.

Közepesen vagyunk bizonyosak abban, hogy a súlyos mellékhatások kockázata a BBIBP-CorV vakcina egy vagy két oltása után (18-59 éves) felnőtteknél alacsony

Alacsony mértékben vagyunk bizonyosak a bizonyíték minőségében abban a tekintetben, hogy a BBIBP-CorV oltás 2 dózisa hatásos (60 év feletti) idősebb felnőtteknél

Nagyon alacsony mértékben vagyunk bizonyosak a bizonyíték minőségében abban a tekintetben, hogy a súlyos mellékhatások kockázata a BBIBP-CorV vakcina egy vagy két oltása után (60 év feletti) idősebb felnőtteknél alacsony

Nagyon alacsony mértékben vagyunk bizonyosak a bizonyíték minőségében abban a tekintetben, hogy a BBIBP-CorV vakcina 2 adagja hatásos a PCR-teszttel igazolt COVID-19 megelőzésében társbetegségekben szenvedőknél vagy olyanoknál, akiknek az egészségi állapota fokozza a súlyos COVID-19 kialakulását, amint az a klinikai vizsgálatban szerepelt.

Nagyon alacsony mértékben vagyunk bizonyosak a bizonyíték minőségében abban a tekintetben, hogy a súlyos mellékhatások kockázata a BBIBP-CorV vakcina egy vagy két oltása után alacsony társbetegségben szenvedőknél vagy olyanoknál, akiknek az egészségi állapota fokozza a súlyos COVID-19 kialakulását...

folytatás...
kereső
A WHO szerint jelenleg adathiány van a Sinopharm vakcinánál az alábbi területeken:

a COVID-19 súlyos formája elleni védelem;

a védettség időtartama, az emlékeztető oltások szükségessége és a vakcinával összefüggő fokozott betegség (VAED) jövőbeli kockázata;

a kiemelten kockázatosnak tekintett vírus variánsok elleni védőhatás;

várandósságban való biztonságosság;

idősekben, társbetegségekben és egyéb alcsoportokban mutatott biztonságosság és klinikai védelem;

a forgalomba hozatal utáni biztonságossági megfigyelés során észlelt ritka mellékhatások észlelése és értékelése."

Hát igy kérem!
kereső
Ha valaki kicsit is járatos a mondjuk a könyvvizsgálatban, akkor tudja, hogy a könyvvizsgáló "véleményt alkot"- és ebben a véleményben bizonyosságokról tesz tanusitványt. ( a vizsgált adat/mérleg mennyiben felel meg a törvényi előirásoknak)

Na ehhez hasonlitanám a WHO jelentését- Ők is véleményt alkottak, és bizonyosságokat soroltak fel.
lusta
@kereső: Köszönöm mindenki nevében a teljes szöveget. Igaz, én csak a leglényegesebb mondatokat tettem közzé és azt is angolul.
A legnagyobb gond, hogy ez sem jut el a nagy tömegekhez, mert ennek közreadása csak szűk réteg számára elérhető és érthető. Lefordítom mindeki számára érthető módon. Igaz a kínai oltóanyag nem a legmegbízhatóbb, nem sokmindent tudunk róla, de a pórnépnek ez jó lesz. Maga a WHO is megjegyzi, hogy a szegényebb országok számára így elérhetővé vált az oltóanyag, amivel csökkenthető a járvány terjedése. A drágább, jobb le lett foglalva. A Soroos-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk teljes gondolatmenetére rávilágít ez a vak china ügy. Nem a tudás, nem a minőség számít, csak a propaganda.
kereső
@lusta: Megpróbálom közérthetően leirni ezeket a "bizonyossági állitásokat".
Tehát: a WHO jelentés állitja, hogy a 18-59 korosztályban a vakcina hatásosan véd a COVID-19 ellen.
a WHO jelentés azt mondja, hogy a 18-59 korosztályban a súlyos mellékhatások kockázata közepes mértékű( 3/5),
a WHO jelentés azt monja, hogy a 60+ korosztályban a vakcina hatásossága alacsony mértékű- azaz vagy
egyáltalán nem véd, vagy csak nagyon alacsony mértékben.
a WHO azt mondja , hogy a vakcina használata a 60+ korosztályban magas a súlyos mellékhatások kockázata ( ez
esetlegesen csak 1-2 év multán jelentkezik)

a WHO azt mondja, hogy az utóbbi két megállapitása igaz minden korosztályban a krónikus betegek,
/társbetegségben szenvedőknél.

A bizonyossági állitások ezt jelentik.
sgl
Vannak aki meggondolják mit hazudjanak, sokan beveszik, és vannak akkik annyira segghülyék hogy azonnal magukat leplezik le mert annyira hülyék.
Az első csoport az aljadék bélférgek, a második a hülye idióta kretének fideszképviselői.
Van aki mindkét csoportba befér, olyan fidesz szektatag azonban nincs aki ne férne be ebbe a két csoportba.
sgl
@lusta: Tudod a média mire van?
Hogy ezeket közöljék.
Mo.n nincs normális média:
- ,,, A fideszé alajs hazugságokra épül, mert magukat dicsérik, másokat csepülnek, amit lehet eltitkolnak,
-,,, Az ellenzéké meg mintha debil ostoba kreténekkel lenne tele, alig hallani olvasni értelmes és könnyen érthető riportokat, stb.
Macskaszem
A szarházi nyikhaj minden nap lebukik egy-egy ordas hazugsággal, de nem csak ő, hanem az összes csicska fidernyák. De már annyira túltolták a hazugság mókuskereket, hogy képtelenek kiszállni belőle.
lusta
@kereső: Akkor még azt is tegyük hozzá, hogy a WHO tudomásul vette, jóváhagyta a kínai vak chinát - approval, nem pedig ajánlja - recommendation. Nagy különbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.