Először a strandolókat, a vitorlázókat és a pecásokat, aztán az üdülőtulajdonosokat is kitiltották a Fertő-tóról tudta meg az RTL híradója. 

Terjeszkedik Mészáros birodalma, az embereknek saját költségükön kell lebontaniuk a házukat
Kép:Pixabay

Akinek háza van a tónál, saját költségén kell lebontania:

volt, aki megtette, más viszont ügyvédet fogadott.

A tervek szerint a hatalmas beruházásban szálloda, kikötő, apartmanház és sportkomplexum is épül majd. A munkákat már meg is kezdte egy Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó cég. A beruházás kb. 30 milliárd forintba kerül majd.

Az itt lévő cölöpházak tulajdonosai 90 napot kaptak arra, hogy elbontsák az épületeiket, amikért ezek után nem kapnak semmit.

A földhivatali nyilvántartásban nem szerepelnek, pedig kifizették az építkezésüket. A területet az államtól bérlik, amire cölöpöt rakhattak, arra pedig stéget, házat építhettek.

- mondja az egyik érintett.

Van olyan osztrák tulajdonos is, aki hatalmas összeget költött az építményre, és most nem hajlandók lebontani. Elmondásuk szerint ügyvédet fogadtak, mert ragaszkodnak a házukhoz.

Forrás:RTL.hu
Címlapkép:Pixabay

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Én már nem csodálkozom rajta. Minden magyart, aki az útjukba kerül, kisemmiznek, kifosztanak.
Néztem a Házon kívül -t, kapásból 4 törvényt súlyosan sértenek mészárosék. De majd átírják, és rendben találnak mindent!
Elveszik, sőt még nekik kell lebontani. Ha nem tudják, akkor 35 millióért megteszik.

„A földhivatali nyilvántartásban nem szerepelnek, pedig kifizették az építkezésüket. A területet az államtól bérlik, amire cölöpöt rakhattak, arra pedig stéget, házat építhettek”.
Hűha, eltűnt a nyilvántartás? Évtizedekig nyaraló házak vannak a területen, és nincs nyilvántartva a földhivatalnál, kötve hiszem.

Hát igen, ez az embertelenség 10 éve nagyiparban folyik országunkban, a saját tulajdonukból is simán kiraknak családokat.

A baj ott van, hogy a népet megosztották, ez volt a szándékuk, mert ez kedvez nekik, így azt csinálhatnak, amit akarnak.
Senki sem áll ki a másikért, pl. devizahitelesek, nővérek, tanárok mellé sem álltak oda, pedig kellene. Ha így folytatódik, az ország minden m2-re pár tolvaj kezébe kerül, MINDNYÁJAN kivert kutyák leszünk!
Furcsa nép a magyar!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...na húzz a picsába és ne utánam kárálj mint egy esőkérő...milyen szarból gyúrtak hogy nem lehet téged levakarni ...
kissé felnőttem
akkor előbb cseréljétek le ezt a fotót!!!

hogy miért ? volt ám tűz és nem kértek segitséget az osztrákoktól, aztán kissé foghijjasra sikeredett a védekezés a szélben Az meg hogy olyan blőd ám, hogy majd aki megépítette bontsa is el??? lenyuláshoz milyen kedves igényt támasztanak ? fel is építhetnénk ??? aztán onnan már menne nektek is ? hát szerintem ebben nagy lesz a melléfogás mert az osztrákok sem fognak ölbe tett kézzel nézegetni Szégyen meg tán az hogy egy SOPRON város és vonzásköre már 3 éve be sem jut mert megy a turista bohozat a nép meg kizárva kitiltva okkal ok nélkül ?50 évig egy kanyi fillért a magyar állam nem tett ide most meg vinnék mint a Lővereket csak nem tudták Győrbe vontatni az elvtársak sem ja itt az uraságnak tán sikere lesz nem hinném.
kissé felnőttem
annó a soproni cégeknek volt a dolgozoiknak épitve, egy egy ilyen kis 35-55 milliós értékben aztán ahogy a lerongyolodás indult igy 2-3-5 elment magánkézbe a tehetőssebbjéhez .Hát ha ők ezt lebontják a mészárosnak kötve hiszem, vezetékes viz szenyviz hálozat kiépítve persze hogy alkalmas a le nyulásra stabil közlekedő stég.motorcsónakos tároló az uj gazdagoknak. Dokumentáció? tulajdonjogok? hát idő, az lassan 2000- től ketyeg igy?
Eladott Ország
Nem szabad hagyni, hogy a bűnöző román cigány és bandája felvásárolja az országot. Jövőre bíróság elé kell állítani ezt a rohadék gané' bandát!
Eladott Ország
Az Orbán család is egyre jobban teljesít: a Fertő tó körüli megaberuházás körül is a miniszterelnök lánya és veje sertepertél. Csak ennyit mondok: 136 hektáron 880 férőhelyes parkoló, buszállomás, vitorláskikötő, százágyas, négycsillagos szálloda, motel, sport- és ökolétesítmény, kemping. Osztrák sajtó: az Orbán család is érdekelt a Fertő tó körüli beruházásban
hvg.hu/gazdasag/20190814_OsztrksajtazOrbncsaldisrdekeltaFerttkrliberuhzsban
kissé felnőttem
De kihagyták,hogy ezzel pl Fertőrákosiakat tönk szélére tehetik mert ott voltak vannak 1990 től panziok lenyulva a vendégeket ott kopp lesz ám ja az nem számit már nekik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.