Benyújtotta a kormány a Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervet az Európai Bizottságnak kedden este, az uniós helyreállítási alap igénybevételére kidolgozott magyar terv több mint 2500 milliárd forintnyi stratégiai fejlesztési projektet foglal össze a következő hat évre – mondta a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára szerdán az MTI-nek.

Így kunyerál 2500 milliárd forintot a kormány a sokat köpködött Brüsszeltől

Fotó: pixabay.com

Ágostházy Szabolcs közölte: a magyar terv legmeghatározóbb eleme az egészségügyi rendszer további fejlesztése, erre a források 34,1 százalékát szánják. Kiemelt terület a környezetbarát közlekedés fejlesztése, valamint az oktatási rendszerek átfogó fejlesztése, ide értve a felsőoktatást, a közoktatást, a szakképzést és a felnőttképzést.

Erre a két területre a pénzügyi keret 25, illetve 20,4 százalékát fordítják – ismertette az államtitkár. A további források a körforgásos gazdaságra való átállás elősegítésére, a legelmaradottabb települések felzárkóztatására, valamint környezetvédelmi kezdeményezésekre jutnak – tette hozzá.

Forrás: Magyar Hang

Címlapkép: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Most kuncsorog ez az elmebeteg, egy fillért sem adnék, a néphez úgysem jut el. mindent ellopnák pláne a választások miatt is,, nehogy az utódoknak valami is maradjon, aljas banda
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A magán egászseggügyre 1 fillért sem,mert azt is a mi adóforintjainkból "rakták"össze a rokonok!
csak úgy....
hol van az az orbántól sokat emlegetett dübörgés, az európai húzó erö ,na meg a magyaros büszkeség? eriggyetek kínába vagy putyinhoz koldulni..
gina
Most kuncsorog ez az elmebeteg, egy fillért sem adnék, a néphez úgysem jut el. mindent ellopnák pláne a választások miatt is,, nehogy az utódoknak valami is maradjon, aljas banda
ómió
Ami nekünk jár, azt efftársilag "kunyerálni" szokták?
Qqberci
@ómió: At evőberendezésed, az jár... A többi az "adható"...
namihami
Pitizünk, fideszes efftársak, pitizünk?
kokopelli
@ómió: ...vén barom! Azért kunyerál,mert nem kötelező a pénz! ...A D H A T Ó ! (;-)))
ómió
@kokopelli: Ha barmot láttál a tükörben, muszáj rám hazudnod, bolsi tetüfi!? Az Unió országai megállapodtak egy vírus utáni helyreállítási alap létrehozásában, plusz - akinek kell - egy egyetemleges hitelfelvételben. Nekünk a hitel nem kell, ám az alapból minden uniós ország részesül. Szóval, tetüfi efftárs, amiből mindenki részesül, azt legfeljebb csak nálatok, bolsiéknál kell "kunyerálni", hogy el ne lopjátok! Nem tudom, agyatlanul érted-e, de ez van!
ómió
@Qqberci: Válaszom, mint kokopelli efftársadnak, fentebb!
kokopelli
@ómió: Vén barom!Még egyszer! Ami jár azt megkapja,de a nem kötelező részért kunyerál! Az ápolód lefordítja
neked "magyarról-magyarra",amig a biliden ülsz,vagy amig véletlenül a "kacsádat" iszod ki. "Proszit" vén ß@ros!
Ende der Durchsage! (;-))
ómió
@kokopelli: Rezidenciádon, az elmeosztály munkásőr tagozatán, bolsiék fajkreténje, így "tanítják"? Azért majd nézd át mégegyszer a témát, ha majd egy sikeres donáció után agyad is lesz! Vagy erre nincs remény?
kokopelli
Mit mondott az ápolód? Ne szégyeld magad! Mi itt a cca.tizen egymás között vagyunk!...te is egy más között!
...Ende der Durchsage te Spucknapf! (:-)).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.