A Budapest Diákváros mégis osztozni fog egyes funkciókban a Fudan Egyetemmel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ideológiai nyomulásban osztoznak!!! =))
kereső
Palkovics Úr??!, nem az a legnagyobb probélma a fundannal, hogy vesz-e el területet, vagy sem. A legnagyobb probélma vele, hogy egyáltalán idejön- és a mi pénzükből épitkezik. Ezt az új gyarmatositást az afrikai országokra találták ki a kinaiak. És már maga az a tény, hogy ez az egyetem is alapitványi formában fog működni, kizárja azt, hogy a magyar államnak bármikor is bármiféle joga lenne erre az egyetemre, az alapitvány által kezelt vagyonra- milyen vagyonelemeket kinált fel a kormány ennek az alapitványnak?? (kinának??). Nettó hazaárulásnak hivják az ismelyit. Ez már nem sima elsikkasztása az ország közvagyonának, ez sokkal több annál! Tetszik ismerni a bűnsegéd, és bűnrészes fogalmát???
Nessy
Mire felépül, kiderül, hogy a magyar Diákváros teljes egészében kínaivá avanzsál! Palkovics minden nap mást mond, mást tud!
kereső
@Nessy: Lassan minden orbáni agymenésről "nemzethyleg" konzultálnak- akkor erről miért is nem lehet népszavazást kiirni?? És nem Bpesten, hanem országosan. Mi szenvedjük meg mindannyian ezt az új kinai gyarmatositást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.