Ovádi Péter, Veszprém és térsége fideszes országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy Veszprém és a térség Európa kulturális fővárosa pályázatában nagy hangsúlyt kapott a történelmi múlt. Ennek égisze alatt 40 milliárd forintból megújul a veszprémi vár épületegyüttese, emellett 142 millió forint értékben újulnak meg templomok.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A templomfelújítások mindenképp elősegítik a gazdaság újraindítását, hülyegyerek. Csak nem a Semjén járt nálad az éjszaka?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A templomfelújítások mindenképp elősegítik a gazdaság újraindítását, hülyegyerek. Csak nem a Semjén járt nálad az éjszaka?
Nessy
@simmering73: Maximum a haveri cégek járnak jól, a majdan duplájába kerülő felújítási hullámnak!
csak úgy....
"A 25 milliárdos programot a járvány miatt létrehozott Gazdaságvédelmi Alapból finanszírozzák. Összesen 1800 templom újul meg, 1400 Magyarországon, 400 pedig a határon túl. " (444)
ez egyszerüen be.zarás,-ezt már csak a shikarik + a csizmások értik..
Emmersson71
Bizony! Mert amikor kész lesz a templomok felújítása, az avart sok-sok közmunkásnak kell összesepernie!
csak úgy....
a hajléktalanok száma évröl évre szaporodik,közben a templomok frankón kirittyentve...,hogy ebben mi a kersztényi az titok.
Eladott Ország
Ez most komoly? Mindjárt eldobom az agyam! Az Orbán rezsimnek sokkal fontosabbak a templomok felújításai, és újak építése, mint a magyar családok, munkavállalók, és a KKV-k megsegítése a koronavírus okozta gazdasági károk enyhítésére! Gondolom a templomfelújításokat a Mészáros&Mészáros KFT-fogja felújítani, mert Magyarországon más nem is ért hozzá! Soltész elvtárs, aki egy farizeus, áleresztény, áldemokrata, aki hűségesen, szervilisen kiszolgálja a rezsimet, azt az ostobaságot ejtette ki a száján, hogy ezek a felújítások majd felpörgetik a gazdaságot! A lónak a pikuláját! Természetesen a végösszeg nem ennyi lesz, hanem minimum a duplája az alkotmányos költségek miatt!
Ha létezne ISTEN, akkor az olyan hitvány alakokat, mint Semjén, Hollik, Simicskó, Soltész, Rétvár i(akik azt hazudják magukról, hogy kereszténydemokraták) bottal verné ki nemcsak a templomokból, hanem az országból is! Amúgy pedig a kistelepüléseken nem a templomok hiányával van a baj, hanem az a legnagyobb probléma, hogy nagyon sok helyen nincs bölcsőde, óvoda, iskola, bolt, a fiataloknak szórakozási lehetősége, ezért a kistelepülések népességmegtartó ereje egyre kisebb! És piaci alapú munka sincs, csak maximum közmunka!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/133014988_1023519041461336_898191369154246551_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KW_QuwyW3gcAX8U7b-j&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=702707e9d490475779a0375c15e5501e&oe=60C00807
Eladott Ország
Egyébként az építőiparban munkaerő hiány van, mert a jó szakemberek elmentek az országból a Lajtán túlra, mert szarér-hugyér nem fognak dolgozni. A magánerős építésnél meg nem találni szakembert vagy hónapokat kell rá várni. A túlárazott állami beruházások , alkotmányos illetékek, csak papíron dobják meg a GDP-t, szart sem érnek ezt már érezzük 11 éve!
gina
Igen persze, ha nincsenek kórházak , akkor lehet a templomokban imátkozni. aljas banda !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.