Németországban egyelőre nem ismerik el beutazásnál az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegségtől (Covid-19) védő oltást, ha nem európai uniós (EU-) engedéllyel rendelkező vakcináról van szó - mondta a szövetségi egészségügyi miniszter szerdán Berlinben. Jens Spahn tájékoztatóján a Szputnyik V- és a Sinopharm-féle oltóanyaggal kapcsolatban rámutatott, hogy a karanténkötelezettség alól csak az EU-ban engedélyezett készítményekkel beadott oltás ad felmentést Németországban. Minden egyéb készítménynél meg kell vizsgálni, hogy megfelel-e az EU-s használati engedélyhez szükséges követelményeknek. Nemcsak a betegség elleni védelem hatásosságát és a biztonságosságot kell igazolni, hanem azt is, hogy ugyanúgy erőteljesen csökkenti a kórokozó átadásának veszélyét, mint az EU-ban engedélyezett oltóanyagok. Ebben az esetben "nincs problémám azzal, hogy egyenrangúként ismerjük el, de szeretném látni a bizonyítékokat" - mondta a miniszter. Az EU-ban Magyarország olt a kínai...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G es szijrago elvtarsak.
Szpassziba. Xie-Xie. Köszönjük !
Yoda69
O1G es szijrago elvtarsak.
Szpassziba. Xie-Xie. Köszönjük !
gina
Nesze neked vizfejű idióta, nagy volt a pofád. most mi is van??? KUSSSSSSSSS
Béla333
Ezt a nulladik percben lehetett tudni, most ne csodálkozzunk úgy, mintha direkt ki akarnának szúrni szegény magyarokkal!
Csak a maffiánál nagyobb volt a csábítás, az ellopható pénz a keleti vakcinák behozatala esetén, mintsem hogy törődjenek azzal, hogy mi is lesz késöbb!
namihami
De hiszen megmondták...és még jókor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.