Hosszú interjút adott a Telexnek Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay: a Fidesznek beépített emberei vannak az ellenzék soraiban

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Szerinte Orbán Viktor mostanra olyan helyzetbe juttatta az országot, az ellenzéki pártoknak ugyanolyan egyszerű meghatározni a közös irányt, mint a rendszerváltás idején.

„Részletkérdés, hogy hány százalék legyen az áfa, amikor nincs meg az alapvető jogbiztonság, felrúgják a piacgazdaság szabályait, magánkézbe juttatnak iszonyatos mennyiségű állami vagyont, és a keleti diktatúrák irányába távolodunk Európától”

– mondta.

Úgy látja, az ellenzéki pártok a Momentum kivételével úgy vannak vele, hogy a saját soraikban lévő hibákat és a korrupciót jobb eltakarni, nem kell élezni az egymás közötti feszültséget, szerinte azonban ez stratégiai hiba, a korrupt emberektől most kell megszabadulni.

Azt állítja, a Fidesznek beépített emberei vannak az ellenzék soraiban, illetve több olyan városvezetőről tud, akiket a Fidesz meg tudott venni.

„A korrumpálás erős kifejezés, inkább azt mondanám, hogy a Fidesz rájátszik az ellenzéki városvezetők félelmeire. Például egy megyei jogú várost vezető kollégám elment egy kormányzati hivatalba, ahol a fejlesztési források elosztásáról egyeztettek. Azt mondták neki, két út van: »vagy úgy csináljátok, mint Márki-Zay, és akkor egy fillért sem fogtok kapni, vagy nem támadjátok a kormányt, beálltok a sorba, és akkor majd csurran-cseppen valami«”.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsupumi
Bizonyára így van, lásd szili katinka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
home office
Márki-Zay Péterben mindig éreztem valamiféle sötétséget.
Nem tudom megmagyarázni, de ezt érzem. Sajnálom!
Béla333
@kereső: 20.15
Hadházyban megbízol? Őt is kicsinálták a tavaly októberi időszaki választáson. Tételezzük fel, hogy úgy van, ahogy ő mondja:

"Hadházy azután került vitába az ellenzéki pártok vezetőivel, hogy Facebook oldalán azt írta, a borsodi időközi választáson az összefogás által támogatott jobbikos Bíró László visszaélt az Európai Uniótól kapott támogatásokkal, erről pedig tájékoztatta a pártok vezetőit is. Az ellenzék ugyanakkor közös közleményt adott ki, amelyben elhatárolódtak a független képviselő kijelentéseitől, szerintük ugyanis Hadházy nem tájékoztatta őket Bíró állítólagos korrupciós ügyéről. "
index.hu/belfold/2020/10/26/szakitanak_az_ellenzeki_partok_hadhazy_akossal/

Ő megbeszélte az ügyet az ellenzéki pártok vezetőivel és mi lett a vége?
Akkor most szóljon ha valaki tud valamit, vagy ne szóljon? Szerintem az őszinteség fontos és ha valaki igazat mond, akkor nem biztos, hogy a Fidesz szekerét tolja.
Mégegyszer: ne törjünk pálcát olyan könnyen, mert ez az ellenzék közötti veszekedés az, ami a Fidesz malmára hajtja a vizet!
Én Márky-Zay-ban teljesen megbízok!
kereső
@Béla333: Hadházyban maximálisan, már bizonyitott, többszörösen.. MZP még nem.
verőce21
Magánzsebekbe csatornázott milliárdok, ribancnak öltözött feleségek, adriai szexorgia, brüsszeli buziorgia...
Az ellenzék szótárából mazsolázva... :)
Béla333
@verőce21: 15.29
Ellenzék szótára? Talán inkább a valóság! Nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.