A ferencvárosi polgármester közzétette a Fudanról szóló törvényjavaslathoz csatolt térképet, amelyből kiderül: feketén-fehéren a kínai egyetem kapta meg a diákváros területét. Két új törvénytervezet jelent meg a parlament honlapján.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@ómió: Ma 2021-t írunk. 2007-ben emlékeim szerint nem volt szó kínai egytemről , alapítványba mentett nemzeti vagyonról, stb. Nálad megállt az idő ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@ómió: Egy kivétel létezik, az te vagy,mert te eredendően egy hazug genitália vagy.

d
ómió
@Clavigo: Szóval, nálad, bolsi fajkretén, azért lóg ki mindig a "vörös pata", mert a hazudozáshoz agy is kellene!?
ómió
@silber13: Nyugodj el, szarkupac efftárs! Így, izegve-mozogva sokkal jobban bűzlesz! Tudod: a bolsibűz!
ómió
@Nessy: Azért aztán, pufajkás efftársadat és "jobbkezét", a népzsebi királyát, Bokros efftársatokat már "végképp eltöröltétek"?
kereső
@Nessy: Ez a majom nem emlékszik az 1990-94 között lezajlott vadprivatizációra, amelynek áldozatul estek teljes iparágak, és az egész mezőgazdaság. Na ebből kimaradtak a "fiúk"- most ezt pótolják. Ingyen és bérmentve- mert nem elég, hogy adománykánt jutnak egyesek vagyonhoz, ahol a szükség úgy hozza előtte még az állam/ azaz mi "konszolidáljuk" is. Ez zajlik az MKB BB bank esetében, ezt történt a mátrai erőműnél. Az alapitvány az meg egy teljesen külön téma- mert ezzel nem csak az anyagi javakat "privatizálják" a közből, hanem a szellemit is. A kultúra, a tudomány magasan művelt értékeit. Kisemmizik az országot. Elsikkasszák szőröstül, bőröstül. Ezek a lepkefing emlékkezetúek, meg tapsolnak. És az sem iggaz, hogy az alaőitványok kuratóriummai nem adhatják el a vagyont. Eladhatják- ha az állam nem él az elővételi jogával. De miért élne, nem ez a cél!
Nessy
@kereső: Nem ok nélkül fidesz politikusok a kuratórium vezetői.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.