Az LMP arra szólítja fel a kormányt: a lehető legrövidebb időn belül tegye lehetővé az önkormányzati közgyűlések megtartását, azt, hogy a települési képviselőtestületek a választói akaratnak megfelelően hozzák meg a döntéseket!

LMP szerint a Fidesz a saját képviselőit is átverte

Fotó:LMP

A legújabb rendelkezések értelmében teraszokon már lehet közügyekről beszélni, képviselőtestületi üléseken még mindig nem – sérelmezte szerdai online sajtótájékoztatóján Tetlák Örs, a párt országos elnökségének tagja, Érd LMP-s alpolgármestere.

A kisiskolások tanulhattak online, érettségire is fel lehetett így készülni, de közgyűlést nem lehetett megtartani. Vadászati kiállítást, nyilvános sporteseményt lehet szervezni – sorolta érveit, hozzátéve: a nyilvános rendezvényeknél járványügyi szempontból nem kockázatosabb egy közgyűlés.

Szerinte

kizárólag akarat kérdése, hogy új újra összeülhessenek a képviselőtestületek. Ha volt akarat szinte a teljes magyar felsőoktatás magánkézbe szervezésére, akkor erre is időt szakíthat a kormány

- tette hozzá.

Megjegyezte,

nemcsak az ellenzékiek, de a Fidesz saját képviselői is joggal érezhetik magukat átverve a jelenlegi helyzetben, hiszen hónapok óta vannak kizárva a döntéshozatalból.

Forrás:MTI
Címlapkép:LMP

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem lehet mert magával kellene kezdeni! =))
Néro
Kit nem ver át ? Országlásukban már nincs senki akit ne vágott volna át vagy fosztott volna ki. A trafikosoktól az államkasszáig.
ómió
Benneteket, efftársak, már a saját alapítótok is otthagyott! Ő se bírta a hazudozóbűzt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.