Korábban már írtunk arról, hogy Mészáros rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentését tett Fekete-Győr András ellen.

Fekete-Győr András szerint Szijjártónak, Tiborcznak és Polt Péternek kellene a vádlottak padján ülnie
Fotó:MTI/Mónus Márton

A bíróság Fekete-Győr András javára döntött, amivel kapcsolatban a politikus bejegyzést is írt közösségi oldalára múlt héten, amit azzal kezdett:

NEM BŰNCSELEKMÉNY, HOGY BŰNÖZŐNEK NEVEZTÜK MÉSZÁROST!

Szerdán délután újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán:

Ma délelőtt folytatódott az Orbán-ügyészség által ellenem indított per, miután múlt héten Mészáros Lőrinccel szemben pert nyertem, mely szerint nem bűncselekmény, ha bűnözőnek minősítjük Orbán Viktor strómanját.

- kezdte bejegyzését, amiben megemlítette az előző bírósági pert is. Fekete-Győr András ellen a Polt Péter által vezetett fideszes ügyészség 1 év 6 hónap börtönbüntetést kért, 3 évre felfüggesztve

mert két évvel ezelőtt, a rabszolgatörvény elleni tüntetésen egy játékboltban is kapható lila füstölőt ejtettem két rendőrsorfal közé, miután a rendőrök felszólítás nélkül könnygázt lőttek az emberek arcába

- írt bejegyzésében, majd azzal folytatta

A mai tárgyalási nap főleg különböző képfelvételek megtekintésével telt, melyek álláspontunk szerint egytől-egyig bizonyították, hogy a cselekményem se nem volt erőszakos, se nem volt ártalmas. Az elsőfokú ítélet meghozatalálig azonban még várni kell.

Bejegyzésében azt is megfogalmazta, hogy

Momentumosok ülnek a vádlottak padján – nem Szijjártó Péter, aki egy korrupt oligarcha jachtján töltötte a nyarat napi 7 millió forintért. Nem Tiborcz István, aki az adófizetők pénzét ellopva lett milliárdos. És nem Polt Péter, aki sunyi hallgatásával, a markát tartva, a bűnözőket védve ezt lehetővé tette.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Mónus Márton

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor a szájnyalogató,zakó és nyakkendö rángató orbánnak hol a helye? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Ma megint korán kezdtél seggfej... Vagy csak most értél " haza " ,,a sátradba ,kukabúvár..?
Eladott Ország
@Shikari: Nálunk felszámolták a demokráciát ! Tekintélyelvű , autoriter , habzsoló , kormányunk van , akik csak a saját érdekeiket képviselik. Nagy baj , hogy a mi alkotmányunk ( tákolmányunk ? ) nem tartalmaz olyan paragrafust mint az USA, miszerint el lehet távolítani a nép ellenes tramplit és segédjeit.
Petikém! Remélem, tudod hogyan kell nyomozni! Főnököm a nemzeti vejkónak semmi baja nem lesz...
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139975521_432775164826595_8301036607749908830_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=rbSGIArYIN4AX8FATcS&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=95fb9558d8e849d3f19a985ba8888d49&oe=60C26BD1
rokker33
Csak nehogy úgy járjon, mint az orosz kollégája...Rossz emberekkel kezd ki egy bérgyilkost manapsag nem nagy dolog felfogadni!Azért mint kezdő fiatal politikus jobban megkellene gondolnia,hogy mit mond, nehogy golyót vagy börtönt kapjon véletlenül!
ómió
@Shikari: Meg saját efftársai köttették fel!
ómió
Rákosi meg Kádár efftársad is pont ilyen "iránymutatásokkal" szokott "szolgálni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.