Kamion és személyautó karambolozott csütörtök hajnalban az M30-ason, Hejőszalontánál, a Miskolc felé vezető oldalon.

Kamion és személyautó karambolozott az M30-ason Hejőszalontánál

Fotó: pixabay.com

A katasztrófavédelem a honlapján közölte, hogy az ütközésben a kamion üzemanyagtartálya megsérült, szivárog a gázolaj. A műszaki mentést a mezőcsáti hivatásos tűzoltók végzik.

Mindkét jármű a leállósávban van, forgalmi akadály nem alakult ki.

Forrás: MTI

Címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Úgy tűnik, hogy 2012 a rombolás éve volt, mert akkor szervezte át a szakbarbár nemzetvezető az ÁNTSZ-t, amelynek több áldoata van/lett, mint a közutakon fegyverként közlekedő kamionoknak, de mivel egy áldozat is sok(k) elgondolkoztató az, hogy vajon
.
----- Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon
.
"""" 2012 decemberével megszűnt a RoLa forgalom Magyarországon, pedig a szolgáltatás csúcsán évi 100 ezer kamiont raktak vonatra, hogy biztonságosan és környezetkímélő módon szeljék át az országot, tehermentesítve a közutakat és a határátkelőket.""" (...)
-------------------------------
.
Azzal együtt, hogy őfélesége gyermekkori álma volt a tengeri kikötő birtoklása, amely úgy sikeredett, hogy ugyan a szlovén vasutépítésbe 200 millió euróval beszállt volna, csak hát népszavazással kívül tágasabb lett nekije,
.
.------ MEGBUKHAT A MAGYAR ÉRDEKELTSÉGŰ SZLOVÉN PROJEKT
figyelo.hu/matrix/megbukhat-a-magyar-erdekeltsegu-szloven-projekt-5913/
2018. február 7.
.
""""Magyarországnak, illetve az egész közép-európai térségnek érdeke az Adriai-tenger szlovéniai kikötőjének a korszerűsítése, leginkább a 30 kilométer hosszú Divača–Koper-vasútvonal fejlesztése. A magyar állam 200 millió euróval (62 milliárd forinttal) szállna be a vágányépítésbe, amely elé nem várt akadályokat gördítettek."""
---------------------------
.
Egy szónak is száz a vége, a kamionbalesetek áldozatai azt/zokat terheli, akik megszüntették a XXI. században menő RoLe forgalmat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.