Kósa Lajost 63-an jelentették fel, amiért az állítólagos csengeri örökösnőtől ajándékot fogadott el, az ügyészség szerint azonban nem történt bűncselekmény. Császy Zsolt, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő egykori értékesítési igazgatója – akit a Sukoró-ügyben hűtlen kezelés kísérlete miatt ítélt el a Kúria – úgy látja, a tövény előtti egyenlőség nem működik minden esetben.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Engem anno kinevettek, amikor Sukoró kapcsán, ami ellen, a békák érdekében annyira tiltakozott a fidesz, azt mondtam,hogy majd ők nagyobb léptékben megcsinálják, ha nem ott, másutt. Íme a Fertő tó tönkretétele a Balaton után! Ahol Mészáros megjelenik, ott mindent lebetonoz, stadiont, vagy luxus hotelt, és a gazdagok érdekeit, kikapcsolódását szolgáló létesítményeket épít, mindenki mást kiszorítva. Neki az egyszerű emberek csak fejős tehenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Eladott Ország: lali egy nagybani gyesznófarmer..
Aki Én
@Eladott Ország: A Shikariból még kinézem, hogy látja a valóságot, de ,,hivatalból" hazudozik. Ezt a ómiót pedig totál elmebetegnek hiszem. De tényleg.
Aki Én
@csak úgy...: ...szóval:
A Shikariból még kinézem, hogy látja a valóságot, de ,,hivatalból" hazudozik. Ezt a ómiót pedig totál elmebetegnek hiszem. De tényleg.
csak úgy....
@Aki Én: én shikariból nem nezem ki,ö egy meggyözödéses ingyen plöm-plöm!- ómió inkább egy fizetett "elmebeteg" ! gondolod,hogy a fidesz áldozna egy kontraproduktív shikarira?
ómió az efftársilag fizetett és nem a pipogya shiki tibi.
ómió
@Aki Én: Főhazudozót láttál tükörbe nézve, bolsiék elmebetege!? És még mindig nem ismered meg magadat? Böszme efftársad is ezt látta, hogy bezáratta fölötted az OPNI-t?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.