Ismét lehet online jelentkezni Pfizer vakcinájára, írja kormányzati koronavírus-oldal csütörtöki közleménye a 444.hu szerint.

Ismét lehet az interneten jelentkezni Pfizerre

Fotó: pixabay.com

Április 30-án már volt egy hasonló akció, ami felemásan sikerült. Akkor hirtelen nagyon sokan akartak jelentkezni, a regisztrációs oldal már kora reggel lehalt, úgyhogy tömegek mentek az oltópontokhoz, ahol nagy sorok alakultak ki, és zavaros volt, hogy akinek nincs időpontja, az kaphat-e oltást. Volt, aki kapott, és volt aki nem – írja a 444.hu.

Most csak az jelentkezhet Pfizerre, aki erről SMS-ben értesítést kap. Azok kapnak SMS-t, akik március elejéig regisztráltak oltásra, de eddig nem kapták meg a vakcinát. A közlemény szerint 144 ezer emberről van szó.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: pixabay.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Horizont: :)
ugyan már ez nem újdonság, korábban is diszkrimináltak állandóan. Most 1-2 új dologgal több vagy kevesebb, nem mindegy?

@Eladott Ország: pfizerből nem kérek másikból kérek.
Namely
@Eladott Ország: A korábbi válaszomban a relációs jeleket nem küldte el a rendszer.
"pfizerből nem kérek másikból kérek." komment helyesen:
"pfizerből nem kérek (nem egyenlő azzal, hogy) másikból kérek." a zárójeles rész helyett volt két egymás felé forduló kacsacsőr .
Aki Én
@Málna: És miért ne válogathatnának? Arról nem beszélve, hogy vannak kizáró okok is, nem mindenki kaphat bármit, és nem is kell, hogy mindenki bízzon mindegyikben. Ráadásul fogalmad nincs, hogy az emberek miszerint válogatnak egy-egy vakcina között. orbánék hazudozása és sok esetben balfaszoskodása is oka ennek.
Azon is csodálkozom (á, dehogy), hogy még mindig nem akarod megérteni, miért a kínai a kormány favoritja.
Málna
@Aki Én: Nem mondtam, hogy ne válogassanak. Csak akkor nem kell nyafogni meg csodálkozni, hogy még nincsenek beoltva. Mert ez az ő döntésük. Azt meg a háziorvos eldönti, hogy ki melyiket kaphatja vagy nem kaphatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.