Kisebbségi tulajdonosként szerzett tulajdonjogot lánya, Tiborcz Eszter Zsuzsanna Velencei-tó mellé bejegyzett mezőgazdasági cégében, a Rekettyés-Agro Kft.-ben dr. Tiborcz Sándor Istvánné – írta meg a 24.hu.

Tiborcz István édesanyja tulajdonosként szállt be a mezőgazdasági bizniszbe

Fotó: MTI/Burger Barna

Orbán Viktor vejének édesanyja még január végén jelent meg tulajdonosként a cégben, amit újév napján alapított Tiborcz Eszter.

Tiborcz István testvére a 24.hu megkeresésére elmondta, hogy több mint két évtizede dolgozik főállású mezőgazdasági vállalkozóként. Az édesanyja kisebbségi tulajdonszerzése a cégben pedig „annak családi jellegét erősíti”. Azt is írta a lapnak, hogy céljuk a jövőben is a jó minőségű és biztonságos mezőgazdasági alapanyagok előállítása.

Hozzátette azt is:

„Olyan magyar és uniós támogatásokat veszünk igénybe, amelyek valamennyi, jogosultsággal rendelkező mezőgazdasági termelő számára elérhetőek.”

Tiborcz István nővére 157 hektár föld bérleti jogát kapta meg az állami földbérleti pályázatokon 2012-ben, majd 2015-ben a földárveréseken vett 167 millió forintért földet. Az Átlátszó akkor azt írta, hogy ebben részben a Gránit Bank nyújtott segítséget akkor neki.

Forrás: 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek a ""fidesz-anyukák"" példát mutathatnak az ország nyuggerjeinek. Legjellemzőbb tulajdonságuk (mindnek), hogy van érzékük a pénz beosztásához.
Ez a mami is vállalkozásba fektette a nyugdíja maradékát. Az ország gyarapodása érdekében.
Néro
„Olyan magyar és uniós támogatásokat veszünk igénybe, amelyek valamennyi, jogosultsággal rendelkező mezőgazdasági termelő számára elérhetőek.” El. Csak a többinek nem jut.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.