Egy fontos uniós intézmény hirdetett volna a Magyar Hangban, de a lap vezetése visszautasította, hogy korrupciós pénzt fizessen a közvetítőcégnek, ezért kútba esett a terv.

Saját zsebbe kért pénzt a Magyar Hangban tervezett uniós hirdetésért egy közvetítőcég

Fotó: Pixabay

Ezt állítja György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője.

Az erről szóló cikket a főszerkesztő azzal a történettel osztotta meg a Facebookon, hogy a Magyar Hang elmúlt 3 évében egyszer közel volt hozzá, hogy megjelentethesse az egyik fontos EU-intézmény hirdetését, ám az ügylet végül meghiúsult:

„a közvetítő cég munkatársa zsebbe visszakér pénzt, mi meg ilyet nem játsszunk”

– írta.

A konkrét esetről csak annyit árult el, hogy egy olasz közvetítőcég kereste meg őket az előző európai parlamenti kampány idején azzal, hogy szívesen közvetítik az Európai Parlament hirdetését a Magyar Hangnak.

Csakhogy a cég embere ennek feltételéül szabta, hogy osszanak vissza számára a pénzből, így a dolog meghiúsult. György azt állítja, jelezte az esetet az érintett uniós intézménynek, ahol vizsgálatot ígértek a közvetítőcég ügyében, de ő a mai napig nem tudja, mi lett ennek az eredménye. Mindenesetre a jelzésük ellenére végül látták annak idején más lapokban azt a hirdetést, amivel őket megkeresték.

Forrás: Telex.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nem szabad ilyenbe bele menni. Akár a kormány is állíthat ilyen csapdákat, hogy aztán erre hivatkozva kicsinálják a Magyar Hangot. Kár lenne érte, mert nagyon minőségi újság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.