Levelet kapott a rendőrségtől a független képviselő.

"Tájékoztatom, hogy a Készenléti Rendőrség szabálysértési feljelentéssel élt ismeretlen személlyel szemben, tekintettel arra, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján Ön, valamint Dr. Hadházy Ákos Ányos és Fekete György András 2021. április 21. napon 18 óra 35 perc körüli időben a Budapest, II. kerület,Bem József tér 5. szám alatt lévő Külügyminisztérium 1-es objektuma előtti járdára rózsaszín festék spray-el felírták a »#FREE NAVALNY” feliratot, mely cselekménnyel elkövették a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 177. § (1) bekezdés b) pontjába ütköző, és a szerint minősülő tulajdon elleni szándékos rongálás szabálysértését”

- ezt a levelet kapta a független képviselő a Külügyminiszérium előtt tartott akciója után, amivel a magyar kormányt akarták felszólítani, hogy álljon ki Alekszej Navalnij mellett.

Feljelentették Szél Bernadettet, mert a Külügyminisztérium elé festette, hogy FREE NAVALNY

Fotó: Szél Bernadett/Facebook

A politikus az erről szóló posztjában megjegyezte, hogy nem Fekete György volt velük, hanem Fekete-Győr András, a lemosható festék pedig szerinte nem számít rongálásnak.

Forrás: 444.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Ez a rohadék fidesz banda és a vele paktáló rendőrség mindent megtesz hogy az ellenzéket zaklassa, de a mocskos csalásaikat hazugságokat lopásaikat nem jelentgetik,,ez a magyar demokrácia

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.