Alaposan betámadta a kormánypropaganda Karácsony Gergely budapesti főpolgármestert nyelvtudásának hiányosságai miatt: angolul kérdező riporter várta a Városházán, miközben arról írnak, milyen drága számára a tolmács. Igaz, az ellenzék vezetésére legesélyesebbnek tartott politikus ehhez maga adta fel a magas labdát, amikor egy interjúban lekövérezte Orbánt. A nyelvtudáson kívül lehet még a tárban ügy, amin elcsámcsoghat a revolvermédia.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hamarabb tanul meg Karácsony angolul, mint hogy lefogyjon a csútkány... Bár, ha jövőre bevarrják...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@sgl: .
Ki tudja megmondani, hogy hol az igazság a vigasz, akkor amikor 16 éve garázdálkodik kormányon a felcsúti nemzetvezető, és mintha hiánycikk lenne őféleségénél a FELKÉSZÜLÉS, HOZZÁÉRTÉS, INFORMÁLÓDÁS!
.
Ezekkel a tulajdonságokkal, ha mégis sikerült legőyzniük ezt a rémtörténetet, talán akkor lesz/lenne ezek a tulajdonságok fontosak, hogy többé ne jöjjön vissza ez a pofakaratés rémálom!
ómió
"Nyelvi képessége" pedig, igenis, van! Most éppen Brüsszel irányába!
Qqberci
@sgl: Héhány KR-es "szakértőtől" én is falramászok...
Aki Én
@ómió: Te, mint seggnyaló paródia ebben a témában igenis hitelesnek számítasz. Végre valami, megtaláltuk miben vagy jó. Sokáig tartott, de kitartó munkád meghozta gyümölcsét. Te buta balfasz :)
Vida Ildikóra emlékszel még? Vicces volt. És Tarlós angol tudása megvan?
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: ne légy gonosz, csak a diplomája nincs meg
kissé felnőttem
@sgl: lehet de nem is bűzlik mint a vezéreteké
ómió
@Aki Én: Már megint a tetvesbolsi, brüszeli seggirányban dorozmált efftársi nyelvezetű egótokat hazudnád rám, bolsevikok elmeroggyant fajkreténje!? Nem én tartok "külön kiküldöttet" Brüsszelben, bolsi szarkupac, hanem Karigeri efftársad! Fel se tűnt? Vagy agy nélkül hogyan is tűnt volna fel!? De legalább szedáltatnád magad! Elkerülhetnéd, hogy a mocsok follyék belőled! Vagy ez az efftársi díszed? Vida Ildikót még Goodfriend efftársatokkal karöltve hazudtátok szerteszét minden alap nélkül, most meg jön a Tarlós? És hazudd már ide, fajgörény, Tarlós mikor volt "paraván mögött bújtatott" miniszterelnök-jelölt!?
kissé felnőttem
@sgl: te irtad több szakmával politikában nőttél fel stb
nincs ezen mit félremagyarázni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.