Alaposan betámadta a kormánypropaganda Karácsony Gergely budapesti főpolgármestert nyelvtudásának hiányosságai miatt: angolul kérdező riporter várta a Városházán, miközben arról írnak, milyen drága számára a tolmács. Igaz, az ellenzék vezetésére legesélyesebbnek tartott politikus ehhez maga adta fel a magas labdát, amikor egy interjúban lekövérezte Orbánt. A nyelvtudáson kívül lehet még a tárban ügy, amin elcsámcsoghat a revolvermédia.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hamarabb tanul meg Karácsony angolul, mint hogy lefogyjon a csútkány... Bár, ha jövőre bevarrják...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Hamarabb tanul meg Karácsony angolul, mint hogy lefogyjon a csútkány... Bár, ha jövőre bevarrják...
CsipkeRózsa
A Karácsonyt "harapó" kormánypropaganda tagjai közül biztos, hogy nem mindegyikük beszél angolul.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A módszer jól ismert

Pont úgy, ahogy megvadúltan őrjöngő Deák-téri csürhéből szajkózással békésen sétáló polgárok lettek

Már ott tartunk, hogy – ahogy Deák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője megaszonta - : „Karácsony nyelvvizsga-botránya lehet a baloldal veszte”.
Ami – legalább is szándék szintén árulkodó; nagyon igyekeznek ebből szart leverni, amit rá lehet kenni.
Ez a szerencsétlen addig hergelte magát, még odáig jutott, hogy:
„nem tudni, hogy hogyan szerzett Karácsony Gergely diplomát nyelvvizsga nélkül, miként tudott PhD-hallgató lenni és hogyan tudott adjunktusként dolgozni, miközben ahhoz is elvárás a nyelvvizsga megléte ”.
Nos ebben az a szép, hogy nem csak erős torzítás. lévén ezek egyikében sem feltétel a nyelvvizsga megléte, pontosabban az egyetemi vizsga igen, de azzal rendelkezik.
Azonban hozzákell tenni, hogy: Orbán Viktor semmiféle nyelvi vizsgával sem rendelkezik és a derék Kósa NER-társ úgy tanított az inkriminált egyetemen, hogy diplomája sincs! =))
csipetke
@Qqberci: 19:15 Nem lesz olyan szerencsénk...Pedig igény vóna rá..
kereső
Jól jött ez na- mint majdnem mindig, amikor egy ellenzéki politikus a politikai pc. jegyében szerencsétlenkedik. Addig sem figyelnek a hivek a Paks2 szerződés galádságára, Palkovics hazudozásaira a fundam egyetem ügyében, a bérlakás törvényre, a vakcina káoszra, a "védettségi igazolvány" botrányra(mert az), és nem foglalkozik azzal, hogy már megint és ismét orbánék tipikusan állami feladatokat húznak ki az állam alól!- mert ezekkel a szebb napokat is látott MN nem foglakozik ( Horn Gyula anno megmenthette- cserébe orbán beszántotta a Népszabit).
tudode
Komolyra fordítva a szót!!!
.
Miról beszél/ír az un. "kormánymédia" akkor, amikor olyannal hasonlítják össze a főpolgármestert, aki TISZTESSÉGBŐL bukóra áll, olyannyira, hogy nem rendlekezik NEMZETBIZTONSÁGI ÁTVILÁGÍTÁSSAL sem:
.
----- Orbán az egyetlen miniszterelnök, aki nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen
168.hu/itthon/orban-az-egyetlen-miniszterelnok-aki-nem-esett-at-nemzetbiztonsagi-ellenorzesen-3722
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+az+egyetlen+minisztereln%C3%B6k%2C+aki+nem+rendelkezik+nemzetbiztons%C3%A1gi+%C3%A1tvil%C3%A1g%C3%ADt%C3%A1ssal&oq=Orb%C3%A1n+az+egyetlen+minisztereln%C3%B6k%2C+aki+nem+rendelkezik+nemzetbiztons%C3%A1gi+%C3%A1tvil%C3%A1g%C3%ADt%C3%A1ssal&aqs=chrome..69i57.23759j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------------
.
Arról nem is szólva, hogy egy közösségi közlekedést végzőnek KÖTELEZŐ a pályaalkalmassági megmérettetés, közjogi méltóság még olyan/ok is lehetnek, aki nem 30-40 utazó életéért felel, hanem jelen esetben egy ország életét keseríti meg!
.
Sőt!!! pl. Repülős Gizi néni bugyilopásért fél életét rácsos ablak, ajtó mögött élte, míg a Kleptokrácia urhatnám szolgái szabadlábon elcsórikázhatják akár az egész országot alapjogostól, mindent, vagy semmit játszva!
.
Olyan ovis ez az egész karaktergyilkolászás, mint amikor a gyerekek azon versengenek, hogy NEKEM OKOSABB AZ APUKÁM, MINT NEKED!
.
Vajon hány millióan kénytelenek ebban a diktatűrában élni, akiknek felfordúl a gyomra ettől a sehol nincs KLEPTOKRATA szektától:
.
------ Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1068s
--------------------------

Arról nem is szólva, hogy a világ forgandó azok számára akiknek a világhháború előtt NÉMETŰL, utána OROSZÚL, majd a szarkabőrbe bújt csúszómászó "uralkodása" alatt kleptokratáúl kellene tanulnia!
.
Micsoda piti bagázs!
tudode
@sgl: .
Meglátásom szerint rosszúl állnak GÁTLÁSTALANSÁGBÓL!
.
A gátlástalanság deficit hiánya maitt arra kellene rámenniük, hogy ne szívjanak egy levegőt azzal a különítménnyel, akik közjogilag érvénytelenűl meresztik a legnemesebb szervüket az Ország Imaházában, már régen túllenénk ezen a cirkumparádén!
kissé felnőttem
akkor amikor debrecen környékéről felrőppent a hir Gimnáziunban szervezték ??? hogy ott pénzért lehet bizonyitványhoz jutni és hány vezető ott vett vagy az Ecserin? aztán 5 nél tőbbet nem mertek felelősségre vonni mert 40 % bukott volna, akkor ezen lehet csámcsogni Én láttam itt a neten orbán gépelt munkáját hát amit szakdolgozatnak diplomamunkának neveztek ki tudja, a géppapir befüzése is már kivánni valót hagyna a ráűtések egyéb az meg tessék kikeresni aztán mehet a vita!!! Kritikusok
tudode
@sgl: .
Ki tudja megmondani, hogy hol az igazság a vigasz, akkor amikor 16 éve garázdálkodik kormányon a felcsúti nemzetvezető, és mintha hiánycikk lenne őféleségénél a FELKÉSZÜLÉS, HOZZÁÉRTÉS, INFORMÁLÓDÁS!
.
Ezekkel a tulajdonságokkal, ha mégis sikerült legőyzniük ezt a rémtörténetet, talán akkor lesz/lenne ezek a tulajdonságok fontosak, hogy többé ne jöjjön vissza ez a pofakaratés rémálom!
ómió
"Nyelvi képessége" pedig, igenis, van! Most éppen Brüsszel irányába!
Qqberci
@sgl: Héhány KR-es "szakértőtől" én is falramászok...
Aki Én
@ómió: Te, mint seggnyaló paródia ebben a témában igenis hitelesnek számítasz. Végre valami, megtaláltuk miben vagy jó. Sokáig tartott, de kitartó munkád meghozta gyümölcsét. Te buta balfasz :)
Vida Ildikóra emlékszel még? Vicces volt. És Tarlós angol tudása megvan?
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: ne légy gonosz, csak a diplomája nincs meg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.