Politikai alkudozás és egyéni pártstratégiák határozzák meg az első országos előválasztás előkészítését. Miközben a Jobbik egy majdani közös listán befutónak tűnő helyekre játszhat, a Momentum és a DK az erősödésben érdekelt, a kis pártok az egyéni megállapodásokra törekszenek, lehetőleg zárt ajtók mögött.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ami a cikk alapján biztosnak tűnik, az az, hogy nem az ellenzéki érzelmű választók véleményére kíváncsiak a pártok, hanem már megint a helyekért folyik a háttérben a harc.
Mert mi volt az elgondolás? Mind a 106 körben a pártok elindítják a jelöltjeiket és a választók az előválasztáson eldöntik, hogy kiben bíznak leginkább.
Ezzel szemben mi van? Egy-egy körzetben nem is indítanak jelöltet, ellenben bejelentik, hogy kit támogatnak.
Hát szerintem meg ne jelentsenek be semmit. Ahol egy pártnak nincs jelöltje, ott kussoljon, bízza a választást a szavazókra.

"Márpedig Jakab Péter bizonyos kijelentései és a pártközi pletykák is arra engednek következtetni, hogy a Jobbik számára nagyon is reális forgatókönyv az, hogy elnökük visszalép Karácsony Gergely javára."

Ha meg Jakab vissza mer lépni Karácsony javára, akkor én kiszállok a közös játékból, mindenki azt csinál, amit akar... Mert nem erről volt szó!!!
Béla333
Jakab ha visszalép a Karácsony javára, akkor minden amit eddig felépített, megy a kukába. A Jobbikkal együtt!
Remélem ez csak rémhír!
Béla333
@sgl: 16.04
A jelek szerint az egyik párt itt nem indít, de támogatja a másik jelöltjét a másik meg ott viszont.
NEM ERRŐL VOLT SZÓ!
Az előválasztás a szavazók döntéséről kell hogy szóljon, nem a pártok mutyijáról!
Amelyik jelölt meg nyer az előválasztáson, azt KELL támogatni '22 tavaszán mindenkinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.