Reggel írtuk, meg, hogy a mai közmédiás rádióinterjúnak volt egy érdekes része, amikor is, Orbán Viktor disznósajttal válaszolt a riporter azon kérdésre, hogy Karikó Katalin szerint mekkora átoltottság kell a járvány leküzdéséhez.

Nem hagyta szó nélkül Fekete-Győr, hogy Orbán disznósajttal válaszolt reggel az átoltottság kérdésére

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Erre reagált most kemény hangon Fekete-Győr András. A Momentum Mozgalom alapítója, elnöke közösségi oldalán azt írta:

Miközben világelsők vagyunk halálozásokban, Orbán Viktor disznósajtról, paprikáról, “Hunniáról” beszélget a heti rádióinterjújában. Jó kezekben a védekezés...

Orbán Viktor a mai rádiós nyilatkozatban elmesélte, hogy miről beszélgetett Karikó Katalinnal előző nap a Várban. 

A riporter arra lett volna kíváncsi, hogy Karikó Katalin szerint „hány százalékos átoltottság kell, hogy túl legyünk ezen”, mármint a járványon.

A kormányfő a válaszában önkritikus-önironikus felütéssel kezd:

Csomó érdekes dolgot mondott, orvosbiológiai szakmai dolgokat is, volt, amit megértettem.

Ezután viszont egy érdekes eszmefuttatás következett magyarokról, kémcsövekről, Magyarországnak arról a részéről, „amit Hunniának lehet nevezni”, és ami „szálkásabb világ, mint a pannon világ”, valamint arról, hogy a „kémcsövek és a védőoltás mellett meg tudtunk vitatni szakmai kérdéseket, mint a disznósajt és hasonló ügyeket, hogy paprikát csak Szegedről”.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem tehet róla, hogy suttyó. Hogy kormányfő, arról sem ő tehet.
Olyan, mint a cölöpteknős.

,, Hát… tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy kerítéshez rögzített cölöpöt, melynek tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-teknős.
A teknős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye. Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amíg ott fenn van, mivel sokkal magasabban van, mint amit képességei megengednek. És az ember egyébként is elgondolkozik azon, hogy ki volt az a hülye, aki a teknőst oda feltette?"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Kiemelkedően nagy bunkó ez a mi ducéra egyre jobban hajazó, egyre alaktalanabb nemzetvezetőnk. Karikó mégsem teheti meg, hogy nem megy el egy ilyen meghívásra. De talán mégis, a disznósajtnál már fel kellett volna állnia, végtére is, nem őriztek együtt csüngőhasúkat ! És Karikó szülei becsületes mészárosok voltak, ellenben orbán apja ...Szóval, máskor tudjon nemet mondani !
Aki Én
Nem tehet róla, hogy suttyó. Hogy kormányfő, arról sem ő tehet.
Olyan, mint a cölöpteknős.

,, Hát… tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy kerítéshez rögzített cölöpöt, melynek tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-teknős.
A teknős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye. Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amíg ott fenn van, mivel sokkal magasabban van, mint amit képességei megengednek. És az ember egyébként is elgondolkozik azon, hogy ki volt az a hülye, aki a teknőst oda feltette?"
Emmersson71
@Shikari: A disznósajt nem sértés, hanem sertés :P
NKF
Az ellenzék ,Fegyőr,Jakabka,stb tahóságban világelsők!
Csizmás Kond
Egy kötetlen beszélgetésnek bármi lehet a témája...pl disznósajt helyett beszélhettek volna szamarakról akiket többhónapi győzködés után lehetett csak rábeszélni hogy az saját és a családja érdekében oltassa be magát és nem azzal a butasággal nyomuljon hogy ki akarják az embereket irtani...szóval ismét csak az egyoldalú butaságát villogtatja a baloldal és más ellenzék.
Emmersson71
@NKF: Orbán a tahó!

Ezt tudta mondani a szájával: "...a kémcsövek és a védőoltás mellett meg tudtunk vitatni olyan szakmai kérdéseket, mint a disznósajt és hasonló ügyeket. És hogy paprikát csak Szegedről."

Ez egy suttyó Alcsútról :P
Yoda69
@Csizmás Kond: Csizma!
Ahhoz mit szolsz, hogy a nemetek mar beertek minket beoltottsagban, pedig ok nem hasznaljak a kinai es ruszki szarokat?
www.portfolio.hu/uzlet/20210514/koronavirus-egy-nap-alatt-tobb-mint-13-millio-oltast-adtak-be-nemetorszagban-483130
Emmersson71
@Csizmás Kond: Azt, hogy lóf@szt sem ért el OV a keleti szutyokkal, a halálozási arány listán elsők vagyunk, de legalább gazdagodhattak a Mao Könnye alkotmányos költségéből!
Csak a tényeket.
Csizmás Kond
@Emmersson71: Hogy mit ért el azt bizonyítják az adatok...és te is bizonyítottad az előbbi beírásodban...épp te reklámoztad hogy beértek a németek az oltási százalékkal...gondolod hogy ha nincs keleti vakcina lehettünk volna előbb a németeknél ?
...hát ezek a tények.
gina
A zsiros disznó csak erről tud beszélgetni mert máshoz csak röfög a mangalica putris
gina
@Shikari: Te meg a legalja buzi szőrős repedtsarkú putris cigány kipcsák, na melyik jobb te elmebeteg idióta??
creativehun
Minél jobban erőltetik annál kevésbé oltakoznak. Van egy réteg akit nem tud megzsarolni..mert ninc spénze étteremre,nyaralásra..és ráadásul még előkészített de elhalasztott műtétre sem vár. Most bedobják a Jolly Jokert..a MÁV és a VOLÁN 2 szabadnapot ad azoknak akik oltakoznak. Hát...nem tudom...szerintem pont az ellenkező hatást érik el ezzel. Az emberek az érzik...helyesen...,hogy veszettül igyekzenk ezt az oltást lenyomni a torkukon. Már pedig a hatalom nem arról híres,hogy a jó dolgokban osztozik a lakosággal! Furcsa módon senkit nem kerestek meg,hogy itt van egy kis kenőpénz a lélegeztetőgép vagy a maszk vagy a vakcina üzletből..gyertek ..megosztom veletek. Tolják ezerrel az oltás propagandát...miközben valójában azt sem tudni..Ők mit kaptak vagy kaptak-e? Lehet,hogy extra dózis intra vénás B-C-D vitamint..Tudjuk?? Nem! És nem is fogjuk megtudni! Aki azt mondja,hogy neki aztán nincsenek kételyei mert Ő hisz a politikusoknak...az egy roppant naív ember..és csak sajnálni tudom! Én egyetlen politkusnak sem hiszek..mert az összes eladná a saját anyját...nem csak a magyar...az összes..
Clavigo
@gina: Ezt olyan szépen összfoglaltad...:) ,nincs mit hozzá tenni..:):):)..
Emmersson71
@Csizmás Kond: Nem lenne gond az "arányaiban a legbeoltottabb Magyarország" napi mantrával, ha mellé - ugyanott és ugyanakkor - az is elhangozna, hogy ARÁNYAIBAN Magyarországon haltak bele a LEGTÖBBEN A VILÁGON a COVID-19 fertőzésbe!
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...te itt most téríteni próbálsz vagy azt gondolod hogy más hülye ? Nem tudom te hogy vagy vele de nekem nagyon sok időm van és sokat olvasok, így a vírussal kapcsolatban is szóval nem érdekel a propaganda.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Nem propaganda, hanem TÉNY.
Csizmás Kond
@Emmersson71: A tény az amit hivatalosan kiadnak a propaganda meg az amit a szabadsajtónak nevezett maszlag leközöl.
Emmersson71
@Csizmás Kond: EZ TÉNY: www.worldometers.info/coronavirus/

Még nem cáfolta a magyar kormány.
Csizmás Kond
...ha tény legyen tény...@Emmersson71: ...de szerintem ez egy informatikai adat amit mittudommilyen leközlések alapján összesítenek.
...és hol írja ebben hogy magyarország az első az elhalálozás terén ?
Emmersson71
Ez is tény:

Total Tests: 5,607,336
Tests/1M pop: 581,728 (68. Hungary)

Total Deaths: 29,041
Deaths/1M pop: 3,013 (1. Hungary)
Yoda69
@Csizmás Kond: Tokfej!
Mit számít hogy 2 hétig a nemetek előtt voltunk oltakozasban, ha total bizonytalan a kinai vakcina hatasossaga. Az mar biztos hogy 3., de lehet hogy 4. adag is kell majd belole. Persze gazdadnak ez jo vaskos bevetel lesz megint kozpenzbol. Biztos neked is hullik majd csont belole.
Csizmás Kond
@Emmersson71: Komolyabban elolvastam tényleg halálasőnek jeleznek...és el is hiszem ugyanis szerintem itt van a legtöbb makrancoskodó akiket le lehetett beszélni az oltásról.
Csizmás Kond
@Yoda69: beoltattad magad bőregér vagy csak cincogsz a semmiért ?
Clavigo
@Shikari: Csillapodjál,,wc- kefe.. Senki nem kérdezett,buckalakó..
Clavigo
@Shikari: Csitora van Bugsy,,nincs még krumpliosztás.
Clavigo
@Shikari: Bővűl a szókincsed,,bozgor.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Már akkor 9.000+ halottunk volt, amikor még nem volt oltás!
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...hogy így erről beszéltünk itt időközben olvasgattam más hitelesnek mondható közleményeket is...most állítólag a harmadikok vagyunk...amúgy az egészből annyit leszűrtem, hogy mindez csak egyfajta információ, mert minden összesítő a kapott adatok alapján dolgozik ...nincs is lehetőség ellenőrizni, tehát ahonnan nem érkezik valós adat ott azt nem tudják kiszürni...és sokan nem közöltek valós adatokat vagy tagadtak vagy a pénz reményében túltelyesítettek.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Aha..
A Nemzeti Inzultációt is milyen hitelesnek tarthatjuk! Ki ellenőrizte?
A worldometer adatai az országok kormányai által leadott adatok. Magyarország egyszer sem tiltakozott, hogy az adatok nem volnának helyesek.
Hiányos lehet, de amit láthatunk, az mind valós! Azok alapján pedig hetek óta első Magyarország az arányosan vizsgált halálozásban.

222 ország szolgáltat adatokat. Ma 69 adott friss halálozásit, új fertőzöttről pedig 88 számolt be.
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...én is azt mondtam csak nem baloldaliasan...ezért nem értetted. persze hogy az egészségügy adatai szerepelnek de azt ki ellenőrízte hogy igaz-e ?...nem csak itt hanem bárhol és mi a biztositék arra hogy valaki is valós adatokat kommunikált ?
Emmersson71
@Csizmás Kond: Ha nem valósak, akkor már Szíjjártó berendelte volna a fél világ nagykövetét :P
Rockxy
hová akarnak ezek átoltani?
csak nem a szomszédba?
simmering73
"A lebutított magyar hülyék ezt el is hiszik, miközben a “magyar ember” megtisztelte ezt a félnótást, elment hozzá, elmondta, amit tudni kell, és abból semmit nem jegyzett meg. Minek hívná fel, ha semmi nem érdekli? Orbán sokkal előbb hívja fel a strómanjait, a kínai vesztegető embereket, mint bármelyik hozzáértő tudóst. Amikor a tudós elment hozzá, hogy segítsen a magyarokon, akik elüldözték az országból, akkor Orbán arra terelte a szót, ami az ő színvonala, ami őt érdekli: a disznósajtra.
Ez az ember Magyarország miniszterelnöke és a járvány elleni védekezés vezetője. Ennek az embernek a kezében van tízezrek élete. Azzal zárta a beszélgetést, amivel zárórakor a részegek a kocsmában: “paprikát csak Szegedről”. Üdvözletüket küldik a kalocsaiak."
nepszava.us/orban-semmit-nem-ertett-abbol-amit-kariko-katalin-a-virusrol-mondott-csak-a-disznosajtra-emlekszik/
home office
Ez a köcsög Fekete-Győr is...
Rosszul vagyok attól, hogy a legrosszabb és a kevésbé rossz közül kell... tudok csak választani.

A jót szeretném választani, de nincs jó - egy sem!
home office
Az a sok beállított fotó... ez nem természetes.
Fekete-Győr nem természetes.

Fekete-Győr úgyannyira vágyja Orbán hatalmát, ahogy Orbán vágyja Kádár hatalmát.

Fekete-Győr nem nőtt fel a feladathoz, mert csak egy cél vezérli - és ez fals cél elhomályosítja az elméjét.
(bocs az éleslátásomért - néha durvára élesen tudok látni - mindig élesen látok, de nem mindig akarok... néha csak úgy szeretek elveszni a végtelenben)
home office
Hübaszdmeg! Ezt én írtam tegnap Fekete-Győrről? Úgy tűnik okosabb vagyok, mint egy ötödikes! (csak úgy tűnik, valójában nem vagyok okosabb)
home office
A filozófiai ív? Csak egy szőke tincs a barna hajzuhatagban.
zsupumi
Bárkivel beszélget, ez jut eszébe. Csak rá kell nézni.
NKF
A Smasszer egy kis hülye fasz!Ilyen ember akar miniszterelnök lenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.