161 millió fölé emelkedett ma reggelre a regisztrált koronavírus fertőzöttek száma a világban és már több mint 3,34 millió áldozatot szedett a vírus – derül ki a Johns Hopkins Egyetem ma reggeli adataiból. Magyarországon lassult a járvány és újabb lazítások jöhetnek, Gulyás Gergely tegnapi nyilatkozata szerint május végétől a korlátozások nagy része megszűnik, Orbán Viktor ma reggeli interjújában pedig elmondta, hogy 6 millió beoltottnál jöhetnek a tömegrendezvények védettségi igazolvány nélkül is. Összeszedtük a koronavírus-járvány legfontosabb híreit pénteken, percről percre. Új rekordot felállítva egy nap alatt több mint 1,3 millió embernek adták be az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott betegségtől (Covid-19) védő oltást Németországban - közölte be pénteken a szövetségi egészségügyi miniszter. Az oltóközpontokban és a háziorvosi praxisokban 24 óra alatt 1 353 453 adag oltást adtak be - a Németországban munkaszüneti nap áldozócsütörtök előtti napon, - szerdán...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G es szijrago elvtarsak figyelmebe!

Es ok csak bevizsgalt EU komfort vakcinat alkalmaznak. Nem basszak at a lakossagukat bizonytalan kinai es ruszki szerekkel.
division
@Yoda69: Nem az a baj, hogy kínai vagy orosz az oltás, védenek azok is, csak ezekből busás hasznuk van utána, míg a nyugati vakcinákból nincs.
Yoda69
@division: Politikai es gazdasági hasznot húztak a fideSSes gecik a vakcina el politizálásából es a magyar emberek halálából. Egyértelmű, hogy a Pfizer es Moderna simán lefedte volna a teljes magyar lakosság beoltását, jó lehet 1 honappal később, mint igy, ami nem tesz vesz. Viszont igy nagy a katyvasz van a kártyák korul, es valószínű 3 es 4. oltásra lesz szükség a kinai vakcinából. Persze ez újabb milliárdos bevétel a tahónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.