Volner János független országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: "gyakorlatilag alkotmányos puccsot" jelent, amikor az önkormányzatokat arra biztatják, hogy szabotálják el a tulajdonukban álló lakások privatizációját, ha a parlament elfogadja az erről rendelkező jogszabályt.

Volner Párt: a baloldali összefogás veszélyezteti a jogállamot
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kiemelte:

az 1990-es évekhez hasonlóan most is kedvezményes áron vehetnék meg a lakásokat a bérlők, ez pedig sokuk számára azt jelentené, hogy először jutnak saját otthonhoz.

Volner János hozzátette: jelent meg a napokban olyan publicisztika, amely szerint a kormányváltás után akár alapos gyanú nélkül is börtönbe kellene vetni fideszes politikusokat, majd megtörnek a rács mögött, ha pedig semmit nem tudnak rájuk bizonyítani, legfeljebb szabadon engedik őket. A politikus az 1950-es évek és 2006 stílusát idézőnek nevezve ezeket a kijelentéseket.

Fenyegetik a jogállamot, fenyegetik a jobboldali érzelmű újságírókat és politikusokat egyaránt

- jelentette ki.

Hangsúlyozta:

a baloldalnak végre tudomásul kellene vennie, hogy törvényeket mindenki köteles betartania, akár tetszik neki az adott jogszabály, aki nem.

Volner János feltette a kérdést: hol van Vera Jourová, az Európai Bizottság e témában illetékes alelnöke, amikor naponta érik ilyen támadások Magyarországon a jogállamiságot?

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Volner egy undorító hernyó, köpedelem. Úgy tűnik az elmebaj ragályosabb mint a covid, legalábbis ez a állatpéldány elkapta orbántól a kórságot. Ha ilyesmiből kéne megélnem, inkább világgá mennék szégyenemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
Na! Mindig mondtam, nincs olyan, hogy független.Vagy ide, vagy oda. Milyen közép út lenne? Semmilyen. Meg kéne szüntetni ezt a státuszt.
Volner "független", de mégis fideszes.
kereső
Úgy érted, hogy a fideSS hatalmát? Úgy érti. Úúúúúúúúúúúúúgy utálom az ilyen "ellenzékieket", akik közben ki sem veszik a nyelvüket orbán hátsójából. Van még egy pár barna nyelvű!
Macskaszem
Volner egy undorító hernyó, köpedelem. Úgy tűnik az elmebaj ragályosabb mint a covid, legalábbis ez a állatpéldány elkapta orbántól a kórságot. Ha ilyesmiből kéne megélnem, inkább világgá mennék szégyenemben.
Nessy
Aztán ami nincs, hogy lehet veszélyeztetni , mondja Volner álfüggetlen valaki?
Eladott Ország
Te meg a fidesz seggnyalása közben néha vegyél levegőt is, bár nem kár érted, mert csak egy gerinctelen pondró vagy!
Pálinkás Pál
ezt a volnert orbán mellé kell felhúzni...
tudode
Ne et a pasi sem tudja, hogy mi újság az "un" jogállammal, vagy csak megjátssza a maszatost!
134.bátor
Mint egy rakás szerencsètlensèg,úgy áll a kèpen. Pedig nem az,csak egy rafinált,becstelen,megèlhetèsi politikus. Pont olyan,mint akikhez tartozni akar. Egy igazi ganè.
CsipkeRózsa
Jönnek a választások, pénzt kell szereznie, azt csak Orbántól kaphat.
CsipkeRózsa
@voltmárjobbis: A parlamenti pártok frakcióiba nem tartozó képviselők a függetlenek.
Emmersson71
Régen a házmesterek voltak ilyen aljas és gerinctelen senkik.
voltmárjobbis
@CsipkeRózsa: ma 16:32 Értem, értettem eddig is. Csak azt mondom, mégegyszer, hogy te is értsd: olyan nincs, hogy független. Vagy ide, vagy oda.
Vagy szereted a karalábé levest, vagy nem. Nincs középút.
Yoda69
volner elvtársnő, a jogállamot mar felszámoltátok.
Eladott Ország
@Emmersson71: ma, 16:59 ♦ "Mi, magyarok leszarjuk a hőseinket. Mi a tolvaj geciket ünnepeljük. Akik kurvára lelkesen és önként az utcára vonultak viktorelőttiutolsónagyszabadságharc után tíz perccel éltetni Kádárt, pontosan ugyanazok hörögnek most a szabadságról. Csak most éppen nem hithű kommunisták, hanem hithű keresztények. De ugyanazok. Pont ugyanazok. Ez pont ugyanaz a házmester-ország, ugyanaz a dögöljönmegamásikteheneis mentalitás. Széthízott-szétcsúszott milliárdosok óbégatnak a színpadon, golyóálló mellénybe gyömöszölt kamu-hősöket istenít a csürhe. Kézzel varrt, méregdrága öltönybe csomagolt igehirdetők pofáznak az éhezésről, a szegénységről és arról, hogy csak akarni kell. Mert a munka szabaddá tesz. Rohadékok. Itt nincsenek hősök. Ha vannak, hallgatnak, éheznek, vagy már benőtte a gaz a sírjukat a szegények temetőjében. A kamu-hősök ülik torukat azokon a sírokon. Kivénhedt kurvák lobogtatják a szüzességük zászlaját, luxuséttermekben zabálnak a forradalom tisztalelkűi. Nyüzsögnek a moslékos dézsa körül azok, akiknek a nyelvén még ott csomósodik az előző vezér bűzös ürüléke, de már dugják a következő seggbe és tagadják a másikat."
kolozsvaros.com/2017/10/30/itt-nincsenek-hosok/
Eladott Ország
@voltmárjobbis: ma, 17:14 ☻ A magyarok 99,99 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést is alapítványok útján, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
Aki Én
A magadfajta csicska fenyeget mindent, ami szent.
Gyurka80
@Eladott Ország: Jajjjjj aki kolozsvárosból tájékozódik az lökött.
Gyurka80
@kereső: Nagyon gusztustalan hozzászólás, nincs neked s@gg fóbiád?
Eladott Ország
@Gyurka80: ma, 18:52 ♦ Mi közöd hozzá te f@szkalap, fidesz idiótája. Olvasd a KESMA-t és takarodj innen a redvás 3,14csába! Cáfolj és ne ugass, fidesz birka!
Eladott Ország
@Gyurka80: Tudta, Magyarországon igazi demokrácia van?! ( Varga Judit )
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/136055820_434854381212621_5442291361674001451_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=KljegaqhaZMAX9bGpko&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=843a2009899d26a8646836eda1e51887&oe=60C3CB75
A demokrácia olyan politikai rendszer, amely a népnek a közügyekben való részvételére épül. Olyan politikai rendszer, melyben a szuverén „nép”, tehát a társadalom összes, teljes jogú tagja – nem egyén, kis csoport vagy a hatalom bizonyos csoportja – igazgatja a közügyeket, beleértve a kormányzást is. Népszerű meghatározása a demokráciának a népuralom, egyenjogúság; az a politikai rendszer, melyben a népé a hatalom. A demokrácia a társadalom jelentős számú, szavazati joggal rendelkező tagjainak hatalmából eredő politikai rendszer, egy közös területen, ahol hatalmi fékekkel és ellensúlyokkal biztosítják a társadalom jól szabályozott működését, mint például a közhatalom gyakorlóinak kizárólagos hatalomra törésének a megakadályozását, a társadalmi igazságosságot és a jóléti társadalom megvalósulását. (wikipedia)
Béla333
János a bokrosban megvilágosodott!:

"A volt barátnője kérésére elhalasztották Volner János, a Jobbik frakcióvezetőjének a perét a Riposttal szemben. Az újság egy évvel ezelőtt közölte azokat a fotókat, amin a politikus egy bokorban tartózkodik egy fiatal nővel. Volnernek egyébként nem ez volt az első zűrös ügye, mivel korábban több cége is fantommá vált."
www.origo.hu/itthon/20170616-volner-janos-jobbik-per-lebukas-megcsalas-bozot.html

Nyilván meglátta a bokorban az igazságot...
home office
A saját nevéről nevezte el a pártját? Kicsit sem szerénytelen a csóka - Volner "Frankenstein" János
A fideszeseknél - sorrendben - a mihazánkosok hülyébbek, de a leghülyébbek a volnerpártosok.

A sajt nevéről nevezte el a BANDÁT?
Tiszta rockshow...

www.youtube.com/watch?v=z7hhDINyBP0
Gyurka80
@Eladott Ország: Igen demokrácia van.Ha nem lenne te már Recsken lennél.
Gyurka80
@Eladott Ország: Ilyen gyűlölködő lapot olvasol azért vagy gyűlölködő! Szar életed lehet!
Aki Én
@Gyurka80: azt hittem képzed magad, azért tüntél el.

Tévedtem.
home office
@Aki Én döntöm el, hogy mikor tűnők el.
Az örökségem: "Ez a világ elpusztul tűz által."

Ez így lesz és te nem telhetsz ez ellen semmit!

Én mindig is a jövőről beszéltem, te szerencsétlen...

Néha állat módjára, da az a lényegen nem változtat: www.youtube.com/watch?v=kQV8CA5eA3E&list=RDMM&index=12
Gyurka80
@home office: Ha a paraszt nem sz..rik te nem eszel!
Gyurka80
@Eladott Ország: H@le vagy a tacepaóiddal!
home office
@Gyurka80: ma, 09:53

A magyar parasztokról beszélsz?
Te mikor ettél utoljára magyar paraszt termékéből? - ha már erőlteted ezt a témát

Kint 3 ezerért adják a téliszalámit itthon meg 9 ezerért - pl. ez parasztság

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.