Ma már írtunk azzal kapcsolatban, hogy több tucat szervezet tiltakozik a fideszes privatizáció ellen, még a fideszes polgármester is marhaságnak nevezte a törvényjavaslatot.

Márki-Zay Péter: már a fideszesek szerint is marhaságot csinál a fidesz, ismét a lopás a cél
Fotó:MTI/Mohai Balázs

Ezzel kapcsolatban Márki-Zay Péter is reagált közösségi oldalára írt bejegyzésben

amikor már a fideszesek szerint is marhaságot csinál a fidesz

- kezdi bejegyzését, majd azzal folytatta:

... akkor lehet reménykedni. Az elmúlt években okozott pusztítás tiszta lelkiismerettel teljesen elfogadhatatlan minden magyar számára.

Felháborodását fejtette ki azzal kapcsolatban is, hogy most még az önkormányzati lakásokat is elvennék az önkormányzatoktól.

Látjuk, hogy a cél ismét a lopás: az eddig pártembereknek osztogatott budai lakásokat akarják ellopni. De ehhez miért kell minden önkormányzatot tönkretenni, lakásállományától megfosztani, hogy ezentúl immár senkinek ne tudjon lakást biztosítani?

Úgy véli:

az önkormányzati bérlakásokat nem a fideszesek szűk csoportjának kell féláron eladni, vagy üresen, kihasználatlanul tartani, hanem azon cigány vagy nem cigány többgyermekes családoknak kiadni, akik a piacon még akkor sem jutnak bérlakáshoz, ha bőven van pénzük. És persze ott vannak azok, akiknek nincs bőven pénzük.

A teljes bejegyzés itt olvasható:


Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Mohai Balázs

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Lehet tényleg érzik, buknak eltünt a félelem érzésa büntitől és mindent lopnak amit tudnak??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Összefogdosni, bebörtönözni a jogállam ellenségeit!
verőce21
Ez hülye! A többgyerekes cigánycsaládoknak már többször is ingyenlakást adott a szoci állam. Azonkívül kifizette az összes rezsijüket, szextelefon hívásaikat, stb. Mi az, ami ösztönözte volna őket a munkára?

Ezt támogatja a lipsi ellenzék? Ez a programjuk?
Shikari
@verőce21: Ez! Minden, ami a magyaroknak ártalmas, kártékony, vagy hátrányos, a libsik azt erőltetik. Ideje eltakarítani ezeket!
NKF
Ez a buznyák is miniszterelnök akar lenni?Mennyi jelölt lesz még?Ezek szaporodnak napról-
napra mint a rákos sejtek!
Nessy
Most vonatkoztassunk el a romaellenességtől! Sok száz nem roma család van, meg egyedül álló fedél nélkül maradt, akik alacsony bérből énekl, nem hitelképesek, nem is tudnák fizetni, Nem rajtuk kellene segíteni? Ők nem a Várban lévő luxus lakások bérlői, akik sundám, bundám, szereztek olcsó lakás bérletet! Ott azok vehessék meg, akit több évtizede a lakásban élnek! Aki szerint ez "magyar ellenes"azoknak csak azt lehet kívánni, imádkozzanak, hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe, valami tragédia folytán! Ha valakinek leég a háza, lakása és nincs bérlakása az önkormányzatnak, a kormány fog rajtuk segíteni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok