Tegnap jelent meg – immár sokadszorra – a lakájmédia egyik zászlóshajójában kezdi Facebook oldalán a választ a DK-s politikus és műsorvezető.

Drogkereskedelemmel vádolja a fidesz közeli média Vágó Istvánt
Fotó:MTI Fotó: Kallos Bea

Nemrégiben publikáltam Vágó István jobbára ismeretlen előtörténetét. Ő külkeresként került a televízióba, ahol Vitray Tamás vette a szárnyai alá. Vágó apja, Vágó György bejárta Afrikát és Indiát, úgy, hogy éveket töltött kiküldetésben. Fia nyelveket tanult, majd a kábítószerrel is kereskedő Medimpexhez került.

-idézte Vágó a Pesti Srácok cikkéből.

Drogkereskedelemmel vádolja a fidesz közeli média Vágó Istvánt
Fotó:Pesti Srácok

Majd feltette a kérdést is, miszerint mi ebben az ismeretlen előtörténet?

Amióta rajta vagyok a FB-on, ott látható a “medimpexes előtörténetem”. Mit kellett ezen felfedezni?

Azt is leírta, hogy:

a “Tudományos Együttműködés” osztályon dolgozott, vagyis nem üzletkötőként, akiket azzal vádol az írás, hogy “kábítószerekkel is kereskedtek”. Erről nem volt, ma sincs tudomásom, de hogy a magyar gyógyszeripar világméretekben is jelentős sikeréhez ez a vállalat nagyban hozzájárult, az nyilvánvaló.

Majd a kormányközeli médiából az apját ért vádakkal kapcsolatban is reagált:

Apám országszerte elismert és tanítványok ezrei által rajongásig tisztelt nyelvtanár volt, ezért választotta ki az UNESCO (és nem az AVH, KGB, NBH stb., ahogy azt a PestiTV erről szóló műsorában Schiffer Andrásék sunyi mosolygások és kacsintások közepette sugallták.

Szerinte az egyetlen érdemi vád ellenem az, hogy “úti jelentéseket minimum készítettem”.

Ezt bevallom. Nagy dolog, minden külkeresnek, hivatalos kiküldöttnek, külföldi ösztöndíjasnak (pl. Orbán Viktor!), cégvezetőnek ez volt a dolga.

- tette hozzá.

De ők ebből és apám külföldi munkáiból is csak arra tudtak következtetni, hogy “a hálózati átörökítés tulajdonképpen fontosabb volt mint az esetleges beszervezés”. Apámat vádolják “hálózati tevékenységgel”... De kár, hogy ő már nem tud tiltakozni, de ezt a nevében kikérem magamnak!

- fejtette ki bővebben az ezzel kapcsolatos gondolatait az egykori műsorvezető.

Aki szerint manapság a legnagyobb bűnnek állítják be, ha valaki nem beszél nyelveket.

Velem kapcsolatban pedig azt, hogy beszélek. Megáll az ész...

Szerinte a legfőbb probléma az, hogy semmi konkrét vád nem hangzik el vele kapcsolatban, csak álszent, sunyi célozgatások, összekacsintások, véleménynek csomagolva.

A kommentelők persze viszik tovább ezeket, immár ténynek idézve a hazugságokat. És ez lehetett a szerző(k) igazi célja.

- zárta a bejegyzést.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Kallos Bea

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Tolni kell ellenzéki oldalon, hogy külföldi ösztöndíjasként Orbán úti jelentéseket készített az MSZMP számára! Jó sokszor, minél hangosabban! Ha vendégként azt kérdik egy műsorban tőlük, milyen programmal készülnek az előválasztásra, csak azt kell mondani: Orbán jelentéseket írt az MSZMP-nek! Esetleg hozzátehetik, hogy Boldog Apák Napját ;)
kissé felnőttem
@Shikari: akár rólad is szólhat 1- 5 hét aztán??? vád az vád amig nem bizonyiték! és akkor meg lehet nyalni a seggét is akárkine ha a vád nem áll meg, itt ez tőbb éves hagyomány lett mióta van fidesz
lusta
@Emmersson71: Valóban. Miután a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk még véletlenül sem járult hozzá az ügynökakták nyilvánosságra hozatalára, szívbaj nélkül lehet nyomatni ezerrel. Ezek szerint ezekk a négybetűs fejek semmit sem tudnak, mert nagy valószínűséggel az életükben soha nem dolgoztak. A cégnél, ahol dolgoztam, egyébként minden cégnél, a kiküldetés után utijelentést kellett írni. Végülis valamivel igazolnia kellett a cégnek, hogy a kiküldetési díjat és az utiköltséget nem qurvákra adták.
simmering73
@Shikari: És ebből az következik, hogy Vágó drogkereskedő? Miért nem a Tompikát vizslatjátok?
justhpeter
Megint összefújta a szél a szemetet ?
Giovanni Alba
Na most akkor lássuk mi a tény és mi a találgatás.
"A metakvalont Magyarországon nem forgalmazták, de a külpiacra gyártották, az állami tulajdonú Medimpex is exportálta az Egyesült Államokba, legálisan. Csakhogy létezett egy illegális útvonal is, ahol a kábítószer Svájcon keresztül Kolumbián át eljut az amerikai piacra. Ezt az útvonalat és ezt az infrastruktúrát tárta fel nemrég az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának (ÁBTL) egyik kutatója, a kommunista állam és a nemzetközi szervezett bűnözés kapcsolatával, valamint nemzetközi terrorizmussal hosszú ideje foglalkozó történész, Orbán-Schwarzkopf Balázs.
A történész a történeti levéltár dossziéi között kutatva bukkant rá olyan hírszerzési és kémelhárítási jelentésekre, amelyek arról árulkodtak, hogy a katonai titkosszolgálat érdekelt volt az amerikai kábítószercsempészetben, méghozzá egy olyan svájci gyógyszerészeti cég fedésében, amely a mai napig létezik, de már nem magyar tulajdonban áll. Ez a Labatec Pharma nevű, a honlapja szerint is több mint ötven éve alapított cég. "
Ebből arra a következtetésre jutni, hogy Vágó István is be lett volna avatva, meglehetősen merész szellemi akrobatika eredménye lehet.
"
Kutatásai során Orbán-Schwarzkopf Balázs kiderítette, hogy a Labatec amolyan fedőcégként működött. Amellett, hogy a magyar állam a Labatec "segítségével" került ki bizonyos szabályokat a nemzetközi kereskedésben, a cég az Európából az Egyesült Államokba irányuló illegális kábítószercsempészet láncolatának egyik fontos szerepét töltötte be: a Magyarországról még legálisan Svájcba exportált metakvalon az alpesi országból Kolumbiába került, onnan pedig az Egyesült Államokba csempészték, így látva el ezzel a droggal az amerikai fogyasztókat, többségében fiatalokat. "
Vajon mi lehet azokban a bizonyos "Ügynökaktákban" amelyeket a fideszka annyira el akar hallgatni? Csak az utóbbi 11 évben 11 évük lett volna arra, hogy nyilvánosságra hozzák. De nem tették. Miért??
Clavigo
@Pegero: @Shikari: A Szajjer nevű buznyákról,,meg meg a hátizsákban szállitott cuccosról nem igen téptétek a pofátokat..,,gyökerek.
nezelodo
@Clavigo: Na igen a Józsi kokszbeszállítójáról, meg a "titkárnőjéről" nem igen esik szó a dakota sajtóban, és kanászkürtjeik sem harsogják.
Csizmás Kond
...ez ilyen...amikor egyik kivetkőzik magából és a másik levetkőzik magától...
...visszajött az az divat amikor zsidó bérenceket fogadtak fel hazugságparádé kitalálására de úgy látszik most már maguktól is tudnak mindegyik alkotni...szar világ...
creativehun
@Pegero: Lépjél mát túl Vágón..most Szájer a soros..de lehetne épp Borkai is a soros...akivel kapcsolatban minő véletlenség eltűntek azok a fránya kamera felvételek amelyekkel a határállomáson történő áthaladás bizonyítható lett volna..Ezek sokkal közelebb állnak hozzánk az idősíkon mint Vágó istván fantazmagórikus feltételezésekre,burkolt célozgatásokra épülő története. Ezek konkrétan bizonyított esetek...
Clavigo
@Pegero: Ez egy elég gyengécske válasz volt egy keresztényszájszagú krumplibogártól..
gina
Aki nincs a fidesz patkányokkal azok mind bűnözök, de maguk a legaljasabb maffia, ez az állam már a sötét középkorra emlékeztet, aljas mocskos kormány, egy undoz amit művelnek, de akinek van esze az nem támogatja ezt a mocskos pióca romlott bandát...
solidedge
Akkor bukott le amikor drogot adott el Deutch Tamásnak. Deutchot elnézve nem kis mennyiségben.
home office
Ez ügyben kérdezzük meg örökös szagértőnket: Deutsch Tamást
Drog. Akarsz többet tudni róla? Kérdezd a fideszes Deutsch Tamást.

Pedofil. Akarsz többet tudni róla? Kérdezd a fideszes Kaleta Gábort.

Buzik - undorító módon csoportosan gangbang. Akarsz többet tudni róla? Kérdezd a fideszes Szájer Józsefet.
Nessy
Az úti jelentésről annyit, ha itthon hivatalosan kiküldtek egy napra 31 forintos napidíjért Bivalybürgüzdre, mellékelni kellett pár soros úti jelentést, hol voltál mettől-mettig, kivel tárgyaltál, milyen eredménnyel.
Yoda69
@sgl: Köteles Kövér elvtársnő megmondta előre nagyon csúnya kampánynak néznek elebe.
karma1
@lusta: Annakidejen nem kifejezetten nemzetkozi cegnel dolgoztam, de akarmelyik kollegam kiment targyalni kulfoldre - akar csak az NDK-ba is - teteles beszamolot kellett irni az utrol, kivel es mirol targyaltak, hiszen AZ VOLT A DOLGUK, hogy kulfoldon uzletet kossenek, es errol beszamoljanak! Emelle' tettek hozza az osszes szamlat, hotel, taxi, kaja, egyeb szamlat - elvegre akkor meg volt rend! Erdekes modon - pedig ez a Kadar korszak legkozepen volt! - a parttitkarunk sohasem kert ezekbol a jelentesekbol, mert ez nem erdekelte ot! Ha valamire kivancsi lett volna megis, akkor a Nemzetkozi Kapcsolatunk Osztalya mindenrol felvilagositotta volna! Szoval a Vagot ert nemtelen tamadasok KIZAROLAG azt fejtik ki, hogy "droggal" kereskedett - hat nehany fajdalomcsillapitonak valoban kabito szer az alapanyaga!
division
@Horizont: Tudod Vágónak nem kellett volna belemásznia a politikába, ezzel csak ártott magának, és mindannak amit felépített maga köré a tudásával, munkájával.
silber13
A köpködőknek gőzük sincs Vágó szakmai munkájáról! Buta, primitív társaság!
Yoda69
@division: Miért ártott volna? Vágó intelligens nagy tudású ember. Helye van a politikában.
A fideSS most mindenkit megpróbál bemocskolni, aki az ellenzéki oldalon van. Megmondta köteles elvtars nagyon csúnya kampány lesz. Nos lathatjuk mit művelnek a fijuk.
Szerintem nem szabad lemenni erre a színvonalra, hagyni kell őket prüszkölni, az értelmes emberekre ezek a szavak úgyse hatnak, aki pedig fideSS-birka, az meg mar úgyis az is marad.
Pont úgy ignorálni kell az ilyen selejteket, mint itt a propin dubrincs, omio vagy csikari evtarsakat.
Emmersson71
@Shikari: "Tény, hogy a cég droggal kereskedett. Tény, hogy Vágó apja ott dolgozott. Ezt nem kell cáfolni azért tény!"

Aha...látom, a logika egy szintjén leragadtál :) Ha A=B és B=C, akkor A=C
Talán lapozhatnál a matek könyvben :P
Nessy
@Emmersson71:( 9.27) A számolást ne kérd rajta számon! Unortodox, fidesz számtant használ, aminek a valós számtanhoz semmi köze! Már a négy alap sem azonos! Az indexálás meg végképp nem!
namihami
Következő a ""kaletizmus"", majd a ""borkaizmus"" lesz?!? És a csúcsponton bejelentik a ""szájerizmust"" is? ""Igyál mégegyet...""
Közelg a választás, kell a fideszesek leépítése. A további leépítése...
karma1
@Giovanni Alba: 18.10-re: mert most jon a valasztas, es Vago az utobbi 3 evben kezdett igazan politizalni, valamint egyre tobbet csinal mindenkibol bohocot! Ezt aztan a csuti torpe tul nagyra nott egoja aztan vegkepp nem engedheti meg maganak - ezert ez a nagy sietseg. Egyebkent nem tudom elkepzelni, ha Magyarorszagrol elment az anyag hivatalosan, lekonyvelve mondjuk ehhez a svajci ceghez - ami szinten nagy valoszinuseggel be volt hivatalosan jegyezve - akkor nemcsak hogy Vagonak, de a magyar allamnak mi koze van tovabb az uzlethez? Nem kene akkor az erdekes fegyvervasarlasokat atnezni, amiket orban eszkozolt es nagy valoszinuseggel nagy reszuk nem marad Magyarorszagon, hogy az hova kerul? Es vajon egy ilyen tranzakcioert mennyire felelosek a nemetek?
karma1
Csodalkoztam volna, hogyha a Medimpex nem "drogokkal" kereskedik, hanem pl., cipofelsoresszel!
@division: Ezt most kar volt mondanod! Minel okosabb, ertelmesebb egy ember, annal jobban helye van a politikaban! Nem mondanad meg, hogy mitol van helye ott nemethsziszinek, kosalalanak, kocsis matekanak? Miben kivaloak ok, mennyivel erdemesebbek ok a poziciojukra, mint egy Vago Istvan, vagy egy Kalman Olga?
Azert ezt most picit benezted.
NKF
Volt itt annyi besúgó meg szarházi,hogy a Dunát lehetne rekeszteni velük!Vágó híres ember lett
már hidat is neveztek el róla.
division
@karma1: Nem néztem be egyáltalán. Vágó egy nagyon művelt ember, olyan műsorokat is vezetett. Nálam ezzel csak lejáratta magát (a DK szimpátiáját már meg sem akarom említeni). Minden ember lehet okos egy adott területen, de attól még nem biztos hogy politikailag is a toppon lehet. Érdekes, hogy pl. Demjén, Ákos, Koko, stb. egyből szemét emberek lett, amikor kiderült a hogy Fidesz felé húznak. Vajon ők hülye emberek?
karma1
@division: Hat asszem, ezek a peldak eppenseggel ossze sem hasonlithatoak sem tudasban, sem intelligenciaban!
Kezdjuk Kokoval: na, neki aztan semmi szuksege nem volt a dorgolodzesre, mert ertelmesnek tartom, es mint tudjuk, eppen nemreg hivtak meg Nemetorszagba egy fontos pozicioba. (Azert nem exponalja magat olyan surun, mint a tobbi emlitett szemely! Nekem semmi bajom Kokoval - nem sirankozik, a mai napig kemenyen dolgozik. )
A Rozsi... A kezdetek kezdeten meglevo tehetseget pillanatok alatt sajatmaga lenullazta - playback elokoncertek, amiken o maga tajtreszegen jelent meg, nekem is volt meg "szerencsem" anno egy ilyenen resztvenni - aztan a valasai miatt is lenullazodott, majd amikor elerte az oregkort, a tehetsege es az ihlete sehogyan sem jott vissza - elkezdett panaszkodni, hogy nem tud megelni a nyugdijabol. Nosza, dobtak neki mentoovet - egy kis smuzolasert meg neki szervezett koncertekert szepen nyal. Egy szetesett egzisztencia, akinek az eletet legjobban a "tehetseges alkoholista" jelzovel lehetne meghatarozni.
Akoska - na, o viszont azert kell, hogy dorgolodzzon a meglevo hatalomhoz, mert bizony az o CD-jenek is mar a B oldala forog, es abbol a nagyon keves , sohasem kimagaslo slagerebol 20-30 evvel kesobb mar eleg nehez megelni ... Rajott, hogyha meg beleall az orban-fele himsoviniszta vonulatba, es megallapitja, hogy a nonek a konyhaban meg a szuloagyon a helye, akkor az hozza neki a konyhara a manit.
De felhozhatnam pataky ufo attilat, mandokit, a nagy csengohanggyartot, es szikora robit, meg a tobbi ingyenelo zeneszt, akik MINDANNYIAN a Kadar rendszerben kerestek feketere magukat, es most mindegyikuk sir, hogy hidegvizre sem eleg a penzuk!
De akarhany celebet is hoztal fel, azok meg egyuttveve sem ernek annyit, mint Vago Istvan korme alatt a piszok! Maradjunk annyiban, hogy Gyurcsany meg Dobrev a legmegosztobb politikai szemelyiseg - a fidesz es Te szerinted, na meg a Bela szerint - de erdekes modon a fidesz utan ok a 2.legnagyobb part!
Giovanni Alba
Ha a sok tudatlan tudná, nem lenne tudatlan, de tanulni sosem késő. Csak a lényeget emelném ki
"Az FDA, vagyis az amerikai engedély a legfontosabb minőségi tanúsítvány, amely igazolja a termékek valódi minőségi mutatóját. Az FDA, vagyis Food and Drug Administration (élelmiszer és gyógyszer engedélyeztetési hivatal), az USA élelmiszert és gyógyszert bevizsgáló államapparátusa egy kormányhivatal, amely az élelmiszerek, élelmiszer kiegészítők, gyógyszerek, (emberi és állati) kozmetikumok, orvostechnikai eszközök és bio-gyógyszerészeti és vérkészítmények ellenőrzéséért és szabályozásáért felelős minisztérium. Ez talán a legnagyobb befolyással rendelkező hatóság."
Azok a buta amerikánusok Drogériába járnak gyógyszerért meg kencékért, szörnyű és borzasztó, drog mindenütt.
Már hozzánk is begyűrűzött a németek miatt
"A dm-drogerie markt kiskereskedelmi üzletlánc, amelynek székhelye a németországi Karlsruhe, kozmetikumok, egészségügyi cikkek, háztartási cikkek és egészséges élelmiszerek értékesítése. Ipari szektorában a dm-drogerie markt Németország legnagyobb kiskereskedője a bevételek alapján."
"drogéria
-Illatszerbolt.
-Szabadon forgalmazható gyógy- és vegyszereket, egészségügyi és piperecikkeket, illatszereket forgalmazó üzlet."
Az egybites annyit lát ebből, hogy a drog az csúnya, rossz, de attól még a DM-be, és a Rossmannba jár shoppingolni.
ómió
A bitcoin-bányászat talán Niedermüller efftársék kizárólagossága?
division
@karma1: Jövőre választás, kíváncsi leszek a végeredményre:-)
Istenakinincsen
Halkan mondom:Semmiféle választás nem fogja megoldani az alapvető problémát.
Olyan szemléletváltásra lenne szükség,hogy ne legyenek az emberek "megosztva".Ne egymás ellen harcoljanak hanem egymásért!...Persze ehhez globális szinten mindenkinek egy kicsit át kellene értékelni az egóját...ami arra ösztönzi,hogy eltaposni a másikat,mindent megszerezni stb.
Szakadékba vezet ez az út.
Amíg a pénz az úr itt a földön rend nem lesz!
Új alapokra kell helyezni a társadalmakat mert így biztos hogy összeomlik hosszú évek alatt felépített "fejlettnek"nevezett brutális méretű piramis.
csipetke
Ugyanmár! Pestiprostik...Van valaki,aki elhiszi egy szavukat is?Gondolom,kiadta parancsba a gazdájuk,hogy ezen a héten kit kell b@cogatni,megkapták a listát,és most buzgón kutakodnak halálos vétkek után.Ez a különböző netes oldalakon való trollkodás,és az ilyen szennylapok által előállított tartalmak legalja.
GeoCravker
@karma1: én inkább nem :-(
De kénytelen leszek.

Amúgy ebben az egészben nincs semmi extra. Ősöreg kommunikációs trükk a Pestriciktől.
nezelodo
@ómió: Tanulmányozta a tokaji "szőlőbányászatot", de neki nincs hozzá hatalma..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.