Érdekes Facebook-posztot írt ma délután.

Gyurcsány Ferenc megszólalt a moslékkoalícióról

A kormánypárti narratíva által rendszeresen moslékkoalíciónak csúfolt ellenzéki összefogást állította párhuzamba a második világháborús szövetségkötésekkel a DK elnöke.

Gyurcsány azt írja, ahogy az egykori szövetséges hatalmak, most a szövetséges pártok teszik félre másodrangúvá lett korábbi vitáikat. 

A II. világháború menetét a szövetséges hatalmak fordították meg. Az Egyesült Államok, Nagy Britannia és a Szovjetunió. Egy korábbi gyarmat, annak gyarmattartója és a kommunista ősellenség országa.

Kövér görcsember moslékkoalíciónak hívná őket.

Most is széles szövetség alakul korábbi riválisok között. Most itt, Magyarországon.

Egymással sokáig farkasszemet néző, vetélkedő, megbélyegző pártok álltak össze, hogy új Magyarországot teremtsenek.

- írja Gyurcsány Ferenc, aki úgy véli, ahhoz, hogy visszatérjünk a normális világba, megéri túllépni a régi konfliktusokon. 

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
A moslékos vödörben Fletó úgy úszkál, mint egy nagy darab mosogatórongy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Horizont: Mert maga rendkívüli tudatlan ?
Horizont
@durbincs: Kussoljál és kattanj le rólam te barom gyökér. Utoljára szóltam, hogy felejts el.
durbincs
@Horizont: mert maga @voltmárjobbis: ? Ótvar ?
Horizont
@durbincs: Anyád az ótvar te rohadék féreg. Kerüljél már ki te köcsög gyökér. Ne szólj hozzám.Húzzál már el a picsába nagy örömet okoznál nekünk te szar tetű.
durbincs
@Horizont: mert maga @voltmárjobbis: ? Ótvar ?
Juliusz48
Persze a partnerek nem értik a Gyurcsány 14 pontját vagy nem olvasták, mert különben visítva menekülnének a koalícióból. "Teremtő viták és konfliktusok lesznek ezek, és amíg mi tisztességesek maradunk, nem kell félni tőlük. És miért ne maradnánk?" Becsületes ember nem is érti a határidős tisztesség fogalmát (és amíg mi tisztességesek maradunk), az csak azok fejében fordul meg látszatként, akik meg akarják vezetni a partnereket. A 2018-as Civil rádiónak adott interjút meg már elfelejtették. "Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után, erről beszélt Gyurcsány Ferenc a Civil rádióban a Fiala Jánosnak adott, meglepően őszinte interjúban, hozzátéve, számára a Jobbik továbbra is vállalhatatlan, a Momentum és az Együtt pedig már meg is bukott. Bevallotta azt is, ő személy szerint örülne az elhúzódó kormányalakításnak, más országban is előfordul ilyen. Megkérdeztük Kiszelly Zoltán politológust, aki szerint Gyurcsány kivételesen igazat mond, valóban káoszhoz vezetne az ellenzék győzelme, hiszen a DK elnöke eddig sem rejtette véka alá, hogy újra miniszterelnök akar lenni, de a “hatalomhoz vezető út a többi ellenzéki párt politikai hulláján keresztül vezet.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok