Kunetz Zsombor osztotta meg a Facebookon azt az Emmi által küldött levelet, amely az egészségügyi rendszer átalakításáról szól.

Kórházakat zárna be a magyar kormány, keddig kell eldönteni, melyek maradhatnak meg

A levélben Kollár Lajos miniszteri főtanácsadó keddi határidővel azt kéri az Egészségügyi Szakmai Kollégium Tagozatelnökeitől, hogy

írják össze, a szakmájukban országos lefedettséggel mennyi fekvő- és járóbeteg intézményre van szükség, milyen kapacitással és földrajzi elhelyezkedéssel.

Kollár azt is írja, minisztere, Kásler Miklós kérésének megfelelően kéri a javaslattételeket, a rövid határidő miatt pedig az érintettek elnézését.

A kormánykritikus megnyilvánulásairól is ismert Kunetz Zsombor szerint

"teljesen szétverték az egészségügyi ellátórendszert a jogállási törvénnyel, így kórházakat, rendelőintézeteket kell bezárni. Ezt meg nem szakmai alapon, hanem ötlettszerűen, az igényeket nem ismerve a kialakult mutyik mentén teszik meg."

Véleménye szerint akkor lehet kapacitásokat megszüntettni, ha előbb gondoskodnak annak valamilyen szintű helyettesítéséről.

Így a következő 15 évre annak a reményét is el lehet venni, hogy egyszer felépülhet egy európai színvonalú egészségügyi ellátórendszer

- tette hozzá Kunetz.

Forrás: Facebook/Kunetz Zsombor

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Finoman szólva a kormány és Kásler aljasságának nincs határa. Egy ilyen horderejű, az egész országot, minden települést, a teljes lakosságot hosszú távon érintő kérdésről péntek délutántól kedd reggelig "javaslatot" várnak. Bár szerény véleményem szerint a döntés már rég megszületett, ez csak a látszat miatt kell, hogy lám szakmai konszenzus alapján döntöttek! Na, ellátás nélkül maradó hívek jöhet a hozsanna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Még gyorsan szétcseszik, amit lehet...
Nessy
Ehhez a cikkhez érdekes lesz ómió hozzászólása .
Nessy
Finoman szólva a kormány és Kásler aljasságának nincs határa. Egy ilyen horderejű, az egész országot, minden települést, a teljes lakosságot hosszú távon érintő kérdésről péntek délutántól kedd reggelig "javaslatot" várnak. Bár szerény véleményem szerint a döntés már rég megszületett, ez csak a látszat miatt kell, hogy lám szakmai konszenzus alapján döntöttek! Na, ellátás nélkül maradó hívek jöhet a hozsanna!
home office
úgy tűnik Gyurcsány nem zárt be minden kórházat, van még bezárni való

Gecik

Undorodom tőletek

Jó lesz, hogy vége lesz a világnak és kiirtódik a fajtátok a világból - Isten által !!!

Jó lesz nélkülitek - a sok büdös rosszéletű geci nélkül
Hát nem lájátok, hogy bántjátok az embereket, ti ördögfattyak !!l...

"még az emléketek is elfelejtődik" - mintha meg sem születtetek volna, ti veszett álltok

www.youtube.com/watch?v=rH9AriEezeI
percsi
Utolsó felvonás következik :( Ennél lejjebb már nem lehet süllyedni! Mégtöbb beteget fognak magura hagyni.
A legtöbb kórház nagyon régi épület. Vajon mire lesz jó, szállodának?

Pár éve meglátogattam egy ismerősömet.
A 6 ágyas korteremből 10 ágyast csináltak, borzalmas állapotok voltak. Két oldalt 3 ágy helyett 4 ágy lett, középen hosszában 2 ágy. A nővérek alig tudtak közlekedni, a betegekről nem is beszélve. Egymás szájába lihegtek.
Szerencsére csak mint látogató láttam és tapasztaltam az állati állapotokat. Bűz volt, ahogy beléptem öklendeztem, nem tudtam bent maradni.
Most lesz 12 ágy, 6 db emeleteságy. Aki egy picit tud mozogni, az az emeleten kap helyett.

Istenem ments meg, ne legyek beteg!

Megoldották, így kell ezt csinálni! Aki megbetegszik haljon meg, aki egészséges az menjen focimeccsre!
Yoda69
@percsi: O, van meg ettől lejjebb.
Egy masik cikkben irtam kb. E.Korea szintjeig fogunk sullyedni.
Gauntlet
Gyilkosok! Erősíteni kéne, nem megszüntetni az egészségügyet!!
magyar1
Talán stadiont akarnak a helyükre építeni?
Peller Anikó
@magyar1: Nem, szó sincs erről. Mert minden második templom lesz.

Ja és csak minden első lesz stadion a kurvanyátokat.
Pálinkás Pál
várom a pillanatot...melyik ellenzékiben lesz elég gerinc aki akár erőszakosan elsöpri ezt a patkány hordát?!...mi kell még?...és akkor karácsony legyen ME,mi? nem petíciókat kéne írdogálni,már rég az utcán kéne ezt elintézni...
csipetke
Azannyát! Idáig Gyurcsányt köpködték a kórházbezárásokért, és most ezek is? Akkor vajon az új szuperkórház kinek is épülne?
csipetke
@Pálinkás Pál: 06:50 Mégis hogy képzeled?Hogy Karácsony álljon oda az emberek mögé pisztollyal,hogy az utcára terelje őket?Már annyira megszokták/megszoktuk a fidesz aljas dolgait,hogy a fejünket se kapjuk fel,mikor újabb gané lopásról,vagy bármi egyébről hallunk.Az emberek belefásultak ebbe az egész szemét fideszes uralomba
vacsi
"Kásler Miklós kérésének megfelelően kéri a javaslattételeket, a rövid határidő miatt pedig az érintettek elnézését."
Hamar munka ritkán jó...
Toller Béla
A leginkább preferált irány a magán egészségügy ! Világos ! Most még felszerelt, karbantatott ingatlanokat is kaphat az államtól, tizedáron, akár. Az persze az alkotmányos költségek függvénye ...Apropó, mi lett a női termékenységi klinikákkal, intézetekkel ? Senki nem akar erről tájékoztatást adni ? Hogy sikerült egyetlen ellenkező szó nélkül átvenni emberek életberuházásait, gyakorlatilag ingyen ?
Pálinkás Pál
@csipetke: karácsonyról semmi ilyet nem tudnék elképzelni...és első lépésként passzív ellenállás is elég lenne...pl magasról szarna MINDENKI a csúti rendeleteire...több millió embert nem tud büntetni...
tudode
Na! Mostmár egy a kérdés: stadionok, vagy kórházak?
.
---- Ránk rohadnak a csodastadionok, ha nem öntik beléjük a közpénzt
hvg.hu/gazdasag/20180117_Rankrohadnak_a_csodastadionok_ha_nem_ontik_belejuk_a_kozpenzt
----------------------------------
.
Zavarodott elme kell a gebinbe kiadott kórházak átalakítását illetően, hogy járvány idején zárjon be a rezsim akár egy kórházat is, akkor, amikor még a meglévő volt sem elég, amelyet az bizonyít, hogy
.
------ Mobil Covid-19 konténer kórház Kiskunhalason
www.krugel.hu/mobil-kontener-korhaz-kiskunhalason-729
---------------------------------
.
------- Operatív törzs: jó ütemben halad a kiskunhalasi konténerkórház építése
koronavirus.gov.hu/cikkek/operativ-torzs-jo-utemben-halad-kiskunhalasi-kontenerkorhaz-epitese
.-------------------------------------------
.
Miközben a kiemelt állami beruházásként épülnek/tek a haverok számára a felcsúti nemzetvezető mestersége címere a stadionok, mézesmadzagként elhúzva azt, hogy valamit, valamit tenni kéne/kellett volna a lerohadt egészségüggyel is három évvel ezelőtt
.
------ Kásler Miklós három fővárosi centrumkórház építését jelentette be
www.origo.hu/itthon/20180730-kasler-miklos-centrumkorhazak-tervezesi-palyazat-bejelentese.html
----------------------------------
.
És a sunyi, félig művelt parasztok, még járvány idején is, disznóólnak tekinthetik az országot, úgy elszemtelenedve, mint a piaci legyek!
solidedge
Tombold ki magad Orbán, mert a választás után azzá válsz aki voltál, egy senki.
Emmersson71
Remélem, jó pár Fidesz szavazónak és a jó durva anyjának kell több 10 kilométert utaznia mentőben, hogy ellássák!
Emmersson71
@solidedge: És még senkivé sem önerőből vált, hanem Soros segítségével!
Nessy
Az ellenzékben szidott kórház összevonásokat, most a pandémia közepén egy éjszaka törvénybe iktatták, abszolút szakmaiatlan, értelmetlen formában. Valóban volt három vagy négy kis kórház, amit mint aktív kórházat "bezártak" és krónikus intézet lett. Rendelőt egyet sem bántottak! Alapjába véve, kimondták a kisemberek, kisnyugdíjasok ítéletét! Ha van pénzed,esetenként kísérőd, akkor utazhatsz kilométereket egy szakrendelőig, vagy kórházig, mehetsz a magán ellátásba! Ha nincs? Így jártál! Mehetsz imádkozni a felújított templomba.
Málna
@Nessy: Ez csak egy kérdés továbbítása a megfelelő szakembereknek. Nehogy már ne legyenek naprakészek belőle. A megfelelő emberek azonnal tudnak erre válaszolni.
ómió
Kunetz efftársnak ennyire komoly a vizitdíj-szindrómája?
kereső
@sgl: Azt is mondták, hogy az új egészségügyi jogviszony miatt senki nem fog rosszabbul járni, sőt! Azután meg nem igy lett. Ők meg mossák a kezeiket azért is, hogy az 5500 eü, dolgozónak nem adták ki a végkielégitését sem.
Most meg felirták a kéménybe korommal, hogy nem is úgy lesz, ahogyan a levél mondja, meg különben is Gyurcsány.
percsi
@csipetke: @vacsi: Attól függ, honnan nézzük. Nekik jó, nekünk nem.
Ami nekik jó, akkor mindig gyorsan intézkednek, mire felocsúdunk, már törvénybe foglalták, titkosították hosszú évekre.
gina
@Málna: Te elmebeteg sarki te aztán tudod ugye? kinek a kurvája vagy??? és nemmyit fizenek neked ezért a sok baromságért alja ribi?
Málna
@gina: Semmyit nem fizenek.:-) Nyugi van...
"Sarki, kurva, ribi..." Putris vagy, ugye?
csipetke
@Nessy: 09:16 A fidesz-kormány nem arról híres,hogy hozzáértő szakemberekből áll. Itt is a haverok ülnek.Hogy ért-e valamihez,úgy tűnik,nem volt szempont. Ez egy erőszak-szervezet,ami,és ahogy nekik jó,azt keresztülviszik tűzön-vízen át.
Hogy az embereknek jó-e,azt pont lesz@rják. Itt most a kórházak,vagy pl a fudan ügye.Senki nem magyarázta még el,hogy ez miért jó nekünk.A CEU két forintjába nem került az államnak,azt elüldözték,mert Soros, Most a nyakunkba akarnak varrni 580 milliárdos adósságot,mert orbán előtt épp egy kínai segg lebeg. Érti ezt valaki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.