Kunetz Zsombor osztotta meg a Facebookon azt az Emmi által küldött levelet, amely az egészségügyi rendszer átalakításáról szól.

Kórházakat zárna be a magyar kormány, keddig kell eldönteni, melyek maradhatnak meg

A levélben Kollár Lajos miniszteri főtanácsadó keddi határidővel azt kéri az Egészségügyi Szakmai Kollégium Tagozatelnökeitől, hogy

írják össze, a szakmájukban országos lefedettséggel mennyi fekvő- és járóbeteg intézményre van szükség, milyen kapacitással és földrajzi elhelyezkedéssel.

Kollár azt is írja, minisztere, Kásler Miklós kérésének megfelelően kéri a javaslattételeket, a rövid határidő miatt pedig az érintettek elnézését.

A kormánykritikus megnyilvánulásairól is ismert Kunetz Zsombor szerint

"teljesen szétverték az egészségügyi ellátórendszert a jogállási törvénnyel, így kórházakat, rendelőintézeteket kell bezárni. Ezt meg nem szakmai alapon, hanem ötlettszerűen, az igényeket nem ismerve a kialakult mutyik mentén teszik meg."

Véleménye szerint akkor lehet kapacitásokat megszüntettni, ha előbb gondoskodnak annak valamilyen szintű helyettesítéséről.

Így a következő 15 évre annak a reményét is el lehet venni, hogy egyszer felépülhet egy európai színvonalú egészségügyi ellátórendszer

- tette hozzá Kunetz.

Forrás: Facebook/Kunetz Zsombor

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Finoman szólva a kormány és Kásler aljasságának nincs határa. Egy ilyen horderejű, az egész országot, minden települést, a teljes lakosságot hosszú távon érintő kérdésről péntek délutántól kedd reggelig "javaslatot" várnak. Bár szerény véleményem szerint a döntés már rég megszületett, ez csak a látszat miatt kell, hogy lám szakmai konszenzus alapján döntöttek! Na, ellátás nélkül maradó hívek jöhet a hozsanna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Kunetz efftársnak ennyire komoly a vizitdíj-szindrómája?
kereső
@sgl: Azt is mondták, hogy az új egészségügyi jogviszony miatt senki nem fog rosszabbul járni, sőt! Azután meg nem igy lett. Ők meg mossák a kezeiket azért is, hogy az 5500 eü, dolgozónak nem adták ki a végkielégitését sem.
Most meg felirták a kéménybe korommal, hogy nem is úgy lesz, ahogyan a levél mondja, meg különben is Gyurcsány.
percsi
@csipetke: @vacsi: Attól függ, honnan nézzük. Nekik jó, nekünk nem.
Ami nekik jó, akkor mindig gyorsan intézkednek, mire felocsúdunk, már törvénybe foglalták, titkosították hosszú évekre.
gina
@Málna: Te elmebeteg sarki te aztán tudod ugye? kinek a kurvája vagy??? és nemmyit fizenek neked ezért a sok baromságért alja ribi?
Málna
@gina: Semmyit nem fizenek.:-) Nyugi van...
"Sarki, kurva, ribi..." Putris vagy, ugye?
csipetke
@Nessy: 09:16 A fidesz-kormány nem arról híres,hogy hozzáértő szakemberekből áll. Itt is a haverok ülnek.Hogy ért-e valamihez,úgy tűnik,nem volt szempont. Ez egy erőszak-szervezet,ami,és ahogy nekik jó,azt keresztülviszik tűzön-vízen át.
Hogy az embereknek jó-e,azt pont lesz@rják. Itt most a kórházak,vagy pl a fudan ügye.Senki nem magyarázta még el,hogy ez miért jó nekünk.A CEU két forintjába nem került az államnak,azt elüldözték,mert Soros, Most a nyakunkba akarnak varrni 580 milliárdos adósságot,mert orbán előtt épp egy kínai segg lebeg. Érti ezt valaki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.