A PÁRT ÖKLE ISMÉT BEMUTTA, HOGYAN MOCSKOLÓDNAK DURVA HAZUGSÁGOKKAL ÉS ERŐS CSÚSZTATÁSOKKAL! =)) Karácsony Gergely a legmódosabb százezer honfitársunk ellen uszító populista üzenettel kezdheti miniszterelnök-jelölti előválasztási kampányát.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"egyre nagyobb a botrány a baloldali politikus hiányzó nyelvvizsgája és idegennyelv-tudása miatt, sőt, Karácsony már az oktatói és tudományos múltja miatt is magyarázkodásra kényszerült." a valóság nincs semmi botrány
sem nyelvvizsga: sohasem állította, hogy van neki, nem is vett magának - meg kell jegyezni ORBÁNNAK SINCS!!!
sem oktatói, hiszen nincs ilyen követelmény - mindeközben KÜSA NER-táes diploma nélkül is tanított ott!
Ők próbálják keverni ilyen butaságokkal a szart keverni! =))
karma1
@RonaGyuri: Sajat elmondasa szerint van egy kozepfoku angol nyelvvizsgaja, de az egyetemi diplomazashoz nyelvVIZSGA kell es nem nyelvTUDAS!
Lehet, hogy orbannak is van egy Rigo utcai fortelme, amit mar ember nem fogad el, annyira szar lett, elmaradott.
Amig Karacsonynak nem feltetlenul kell a mindennapi munkajahoz ez a nyelvvizsga, -ez egy miniszterelnoknel elegendhetetlen, es leginkabb az angol, mivel bar a nemzetkozi diplomacia nyelve a francia, de az angolt mindenhol alapveto nyelvnek fogadjak el es hasznaljak.
Ez egy mestersegesen felfujt dolog - Kadar soha nem beszelt semmilyen nyelven, (sokszor magyarul se tokeletesen), de neki ott volt Lomb Kato, a 16 nyelven beszelo zseni szinkrontolmacsnak. Kadar nem csinalt ebbol titkot - az o idejeben az egesz keleti blokkra jellemzo volt ez a tudasszint. (Amig a kelet-nemetek, romanok FRANCIAUL, ANGOLUL tanultak mar az altalanos iskolakban is, addig mi nyomattuk az oroszt ezerrel. Igy aztan sikerult nehany generaciot teljesen elszakitani a nyugattol - meg a romanok is lehagynak bennunket ebben.
RonaGyuri
@karma1: Orbánnak nincs nyelvvizsgája, sőt még - legjobb tudomásom szerint - az érettségin sem próbálkozott vele, viszont szakvizsgája sincs, így az a hazugsága, hogy ő jogász valóban botrányos! =))
Én úgy tudom Karácsonynak az egyetemről egy szigorlat szerű szakmai-nyelvvizsgája van, ami - legalább is egy időben így volt- sokkal komolyabb mint a rigós! =))
home office
Karácsony valójában meggyengítette az ellenzéket a bejelentkezésével - ezt politikai elemzőként tudnia kéne.
Tudja is, de mégis meglépte...
Szégyenné vált ez az ember!
home office
VALAKI ÍJA MÁR MEG, HOGY MI A FASZT CSINÁLT KARÁCSONY GERGELY EDDIG FŐPOLGÁRMESTERKÉNT BUDAPESTÉRT?

Én a semmire tippelek. De néha szoktam tévedni (a kulcsszó: "néha")
karma1
@home office: Nem kell egy oldalon allnunk - ettol kerek a vilag - de asszem, Te fiu vagy. Nos probaltal mar tajfunban pisilni? Ha igen, akkor lepisilted a bokadat mindannyiszor, igaz?
Na, pont egy ilyen tajfun van Karacsony korul, es ebben kell neki nap mint nap bizonyhitania.
Lehet, hogy meg nem csinalt olyan maradandot, amiert most szamon kered, de sok mindent nem is engedett megcsinalni, amit viszont tarlos seggnyalo modon tutira megcsinalt volna mar.
Azt mondod, utalod orbant, de ugyanannyira utalod Karacsonyt is!
Akkor megis mit akarsz, es miert kritizalsz? Egy-egy - nem? Senki nem vethet a masik szemere sem semmit!
De: Ha remelhetoleg osszejon az ellenzeki gyozelem, es lesz egy elfogadhato miniszterelnokjelolt, aki kormanyt alakithat, akkor mar latom, te leszel az az ember, aki NEM megy el szavazni, mert nem a te kedvenced gyozott - akkor nem is kell a babaruha! Ez kb. egy 5 eves mentalitasa a homokozoban!
Viszont te leszel a legelso, aki a valasztas masnapjan mar szamon fogod kerni az ujonnan megvalasztott ellenzekit, hogy "na mi van? Hol van a Diakvaros az egyetemistaknak? Hol van a szuperkorhaz? Hol van a hibatlanul mukodo 3-as metro?" Szoval te leszel az elso a kritikusok kozott, aki 11 eve figyeled, utalatod, szidod orban a fotelbol a feszbukon, de amikor a te szavazatodtol fuggene a valtozas - lehet, hogy eppen PONT a te szavazatodtol ! - akkor mondjuk a Jakab Peter miert nem csinalt meg mindent mar a szavazas masnapjan? Hiszen valtozast igert!
Ne haragudj, te abban a 46 %-ban vagy, aki valaha valamilyen serelmet elszenvedett meg a Kadar rendszerben, azota ulsz a fotelodban, es nem tetszik neked a vilagon senki es semmi! Epito javaslatod, otleted nincs, ha lenne, akkor sem mondanad meg az ellenzeknek - akit szinten szapulsz, mint szodas a lovat - ne haragudj, de nem is erdemelsz mast, mint orbant meg a korulotte levo bolhacirkuszt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.