Újabb szándékos rágalmazásnak és félremagyarázásnak tartja a baloldal részéről az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt az információt, amely szerint kórházbezárásokra készülnének – írja az MTI.

Emmi: semmilyen kórházat nem akarunk bezárni, az a Gyurcsány-kormány programja volt
Fotó: MTVA/Bizományosi: Balaton József

„Semmilyen kórházat nem akarunk és nem is fogunk bezárni” – közölte az Emmi szombaton az MTI-vel, hozzátéve: a kórházbezárás a Gyurcsány-kormány programja volt.

Az Emmi mindezt arra reagálva írta, hogy Kunetz Zsombor elemző a közösségi oldalán megosztotta a tárca egy körlevelét, megjegyzésként pedig kórház- és rendelőbezárásokat valószínűsített.

A minisztérium kiemelte: Kunetz Zsombornak mint egészségügyben jártas elemzőnek pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy a minisztérium szokásos évi körlevelében mindig megkérdezi az egészségügyi vezetőket, hogy a lakosság aktuális egészségügyi helyzetében milyen ellátásra van szükség minőségileg és mennyiségileg egyaránt.

Ez soha nem eredményezett kórházbezárást és most sem fog! Mi a Gyurcsány-kormánnyal ellentétben az egészségügyi dolgozókkal történő együttműködésben gondolkodunk, hogy az intézmények bevonásával a betegek a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesüljenek

– fogalmaztak a közleményben.

Forrás: MTI
Fotó: MTVA/Bizományosi: Balaton József

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Anno a kórház összevonások ellen is tiltakozott a fidesz, most a pandémia égisze alatt estétől reggelig megszületett egy szakmaiatlan, értelmetlen kórház összevonásokról szóló rendelet! Az a gond, hogy ma már akár a kormányfő, akár bármelyik miniszterének a szava csak homok a szélben! Amit ma megígérnek, azt holnapra "elfelejtik", és csinálnak amit akarnak! Ha meg valaki szembesíti őket az adott szavukkal, azt büntetik, meghurcolják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Akkor mi a turulról van szó, akkor, amikor levelüekt megírták
.
---- Keddig várja a kormány a javaslatokat, hogy hány kórházat lehet bezárni az országban
444.hu/2021/05/14/keddig-varja-a-kormany-a-javasaltokat-hogy-hany-korhazat-lehet-bezarni-az-orszagban

"""""Kollár Lajos, Kásler Miklós tanácsadó testületének elnöke keddig várja az Egészségügyi Szakmai Kollégium tagozatvezetőitől, hogy megírják, a területükön hány és fekvő- és járóbeteg intézményre, vagyis rendelőre és kórházra van szükség az országban. Erről levelet is küldött az Emberi Erőforrások Minisztériuma által létrehozott kollégium vezetőinek, amelyet Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő közölt péntek este a Facebook oldalán.
A levél szerint Kásler Miklós miniszter úrnak "az egészségügyi rendszer átalakításának hosszútávú tervéhez" van szüksége a javaslatokra. Hogy pontosan mikor kapták a levelet a tagozatvezetők, az nem derül ki, Kollár mindenesetre elnézést kér azért, hogy szoros határidővel kéri az adatokat, hogy mennyi ágyra, rendelőre, kórházra van szükség az országban. A leveleket május 18-án délelőtt 10 óráig várja a minisztérium. """ (...)
--------------------------------
.
Akkor ez az un. "tesztelés" is olyan amikor az egészségügyisek megkapták levelüekt a lehallgatásról, aztán mégsem, de valóságban mégis kukkolják, hogy nem kapnak-e un. "hálapénzt", miközben a NER-tagok hokizsebükben milliárdok válnak narancsköddé!
.
Ne fenyegessék a társadalmat azzal, hogy a kleptokrácia turnusának végén "hosszútávra" terveznek ahelyett, hogy a Magyar Köztársaság alkotmányának kukába dobása helyett ezzel "is" kezdték volna az egészségügy megreformálástát, azt amit a politikai szélhámos ellenzékben meghekelt még Horváth Ágnes miniszterasszony idején, amin jót röhögtek 2008-ban, beléje döfve a bököt a fejével, vagy a nyelével
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/

???
Nessy
Anno a kórház összevonások ellen is tiltakozott a fidesz, most a pandémia égisze alatt estétől reggelig megszületett egy szakmaiatlan, értelmetlen kórház összevonásokról szóló rendelet! Az a gond, hogy ma már akár a kormányfő, akár bármelyik miniszterének a szava csak homok a szélben! Amit ma megígérnek, azt holnapra "elfelejtik", és csinálnak amit akarnak! Ha meg valaki szembesíti őket az adott szavukkal, azt büntetik, meghurcolják!
lusta
Elolvastam az ominózus levelet. Ott pont arról írnak, bolddal és aláhúzva, ˝...hány fekvő- és járóbeteg intézményre van szükség, milyen kapacitással és geográfiai elhelyezkedéssel.˝
Ezek szerint én egy másik magyar nyelvet ismerek. Persze ez nagyon valószínű, hallgatva a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zebcézár Himnusz idézetét.
kissé felnőttem
na ha igy reagálnak akkor valami igen BŰZLIK ám
kereső
Kórházi ágyak száma 2010 71.216
2019 67.806
Tizezer lakosra jutó 2010 71.3
2019 69,4 / csökkenő lakosság szám!!!/
Peller Anikó
Semmilyen kórházat nem akarunk. Pont nem.
CsipkeRózsa
Azért Gyurcsány nevét sosem lehet kihagyniuk egy válaszból, ezért fog a neve évszázadig is fennmaradni.
human
Ez a kormány az ami azzal büszkélkedik, hogy míg Gyurcsány az adóemelések miniszterelnöke volt ők adót csökkentenek.
Ez csak ott sántít, hogy 25-ről 27%-ra Orbán emelte fel az áfát, azaz minden megvásárolt termékért 2% extra adót fizet minden egyes magyar kortól és anyagi helyzettől függetlenül.
Az adócsökkentésük pedig azt jelenti, hogy minél több pénze van valakinek annál kevesebbet kell adóznia.
Azaz minél szegényebb valaki jövedelméhez mérten annál nagyobb arányban adózik. Persze, ha Orbán alapvető politikája (a korrupció mellett) a gazdag elit még gazdagabbá tétele, akkor folytassák csak. Majd meglátjuk hova lyukadunk ki.
human
A vizitdíj ellen a tandíj ellen is volt népszavazás. Most mit látunk. Orbán százmilliárdokat tol a kínai magánegyetembe. A debreceni magán elitiskolába is került bőven adóforintunk. Az egyetemeket kiszervezik alapítványokhoz aminek egyenes következménye lesz a tandíj bevezetése.
human
@human: folytatva... az egészségügyet is fizetőssé fogják tenni, nincs kétség.
bence
Ezeknek a félnótásoknak mindenről Gyurcsány jut az eszükbe ! 11 év után még mindig : Gyurcsány ! Soros ! Karácsony ! Netán kifelejtettem volna valakit ?!
home office
Ti "csak" elküldtétek a szakértő gyógyításra, ápolásra szoruló betegeket - kitéve a betegeket tengernyi fájdalomnak, a hozzátartozókat bűntudatnak 8metz nem tudják kellőképen ellátni a családtagjaikat), és sok esetben halálra ítéltetek ezzel magyar embereket.
És nem végzitek el időben a műtéteket.
És nem végzitek el időben a létfontosságú vizsgálatokat.
És zsarolással vészhelyzet közepén irattok alá olyan szerződéseket, ami minden normalitást meghalad - és ami miatt 4000 szakemberrel kevesebb van a rendszerben - lehallgatod, megfigyeled a dolgozóidat?

A kurva anyátok!
gina
Ezt a fidesz mocskos bandát már el kell takaritani, unalmas ez a Gyurcsány, migráns, Soros duma, nem unják már ezek az elmebeteg idióták, dehát az ö hiveik sincsenek valami magaslaton ,iskola 2 alsó tagozatát végezte mind, ill a nivó olyan magas is,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.