A Momentum elnöke is kommentálta Karácsony Gergely bejelentését – írja a Blikk.hu.

Fekete-Győr megszólalt: reagált Karácsony miniszterlenöki indulására

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Fekete-Győr a Facebook-oldalán szólalt meg a mai hírekkel kapcsolatban.

Tudom, hogy sokat töprengett a döntése előtt, négyszemközt is sokat beszéltünk róla, de biztos vagyok benne, hogy mélyen átgondolta, és hogy a budapestiek is meg fogják érteni a döntését

– írta Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom alapítója, elnöke és miniszterelnök-jelöltje a Facebook-oldalán.

Várom az új Magyarország programjáról és az új rendszerváltás céljairól szóló érdemi vitáinkat, és azt, hogy ez a jövőképek versenye legyen! Bármi is legyen az előválasztások eredménye, egy biztos: mi egy csapat vagyunk a budapesti Városházán, és egy csapat leszünk az új magyar kormányban is!

– írta a Momentum vezetője.

Fekete-Győr András úgy fogalmazott, hogy „immáron teljes a csapat.”

Forrás: Blikk.hu
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Hurrá! Megvan az aranycsapat!Két ilyen faszt még nem láttam!Ezek a haza megmentői?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Hurrá! Megvan az aranycsapat!Két ilyen faszt még nem láttam!Ezek a haza megmentői?
cikicakk55
nem tudom miért,de nekem nem szimpatikus Fekete Győr András. Valamiért bár mikor ha meglátom a fiatal Orbán jut eszembe. Ő volt ennyire vehemens,ennyire nép szerető és Ő akart szabad Magyarországot 1989-ben. Mondjuk szerencsére Ő sem volt szimpatikus,így én egyszer sem szavaztam rá,de most Fekete Győr Andrásra sem fogok. Még nem tudom ki lesz a befutó nálam,de elég furcsa az össze állítás. A legjobban Jakab Péter teszik,de Ő a " jobbik" név miatt rossz emlékeket idéz fel bennem. Dobrev Klára,bár okos és intelligens nő és ráadásul EU képviselő is,de Gyurcsány felesége és 8 évig Ők sem alkottak túl maradandót,de Orbánnál ezerszer jobbak voltak. Karácsony Gergely nagyon kedves és jó ember,de rá Budapestnek szüksége van. Az MSZP kizárt. Márki- Zay Péter bár a városunk Polgármestere, de én azt szeretném ha az is maradna. Nem neki való sem a Miniszterelnökség,sem a Parlamenti képviselőség. Szél Bernadett is jó fej,de Ő is túlságosan vehemens,szinte már erőszakosan. Elég nehéz most dönteni,de majd az előválasztásnál kiderül az ország kit szeretne a legjobban és én azok mögé állok. Orbánt és kormányát meg kell szüntetni és el kell számoltatni.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Pali inkább te látszol kerékkötőnek. Nem lehet válogatni, pontosabban nyafogni, hozott anyagból tudunk válogatni. A legmélyebb, a legátfogóbb összefogást kell támogatnunk, a nyavajgást hagyd meg ezeknek a húgyagyú fideszfánkoknak, van belőlük bőven.

@sgl: Neked is szól. Teljesen igazad van, de a felhozatalban fötörészhetünk csak, az álmaink maradjanak most meg éjszakára. Akárki lesz a nyertes, az mögé kell felsorakoznunk és támogatnunk. Mert a demokrácia morzsái a végnapjait járják. Máris.
lusta
@cikicakk55: Éppen emiatt csodálkoztam, hogy Karácsony feladta a tavalyi igéretét, miszerint Szabó Tímea lesz a jelölt. Karácsonyra szerintem Budapesten nagyobb szükség lenne.
surdilloFUJT
@lusta: Bizony ,ekkora buktát nem szabad Karácsonynak felvállalni,tegye a dolgát a Főváros rendbehozatalán!!!Szabó Timea sokkal jobb jeleölt lenne és a végén Ő és Dobrev között dölt volna el a verseny!!!Fekete Győr az ifjú orbán,Márki Z.jó helyen van,ne adja vissza a fidessnek Vásárhelyt-lézerjani csak erre vár--sajna a jobbik előélete miatt kétségeim vannak!
ómió
Antitalentumok, ha "összejönnek"...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.