A Fidesz frakcióvezetője nem hagyta szó nélkül a főpolgármester szombati bejelentését.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Igen gyenge fideszes kommunikáció igen gyenge agyú fideszes hívőknek. A parancs szerint nyomni kell ezerrel a Gyurcsány elleni hangulatot. Ez óvodás szint, de mit várjunk Orbánéktól?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Igen gyenge fideszes kommunikáció igen gyenge agyú fideszes hívőknek. A parancs szerint nyomni kell ezerrel a Gyurcsány elleni hangulatot. Ez óvodás szint, de mit várjunk Orbánéktól?
solidedge
Egyébként meg a Fidesz 100 % Orbán vesztünkre.
Nessy
Ezen kívül valami értelmes vélemény a szócséplőktől? Totális Gyurcsány fóbiájuk van! Soros, Brüsszel még nincs?
Istenakinincsen
Karácsonytól félnek jobban,vagy Jakabtól?
Vagy már mindenkitől?
verőce21
Afganromatimi a minelnökhelyettes lenne...?
csak úgy....
kocsis még fiatal, bír még erölködni :) a fideszböl,okoskodó pökhendi parasztok pártja lett,akik a pénz után orbánt imádják mert azt a pénzük érdekében muszály..
csak úgy....
különben én még 4 évet kívánok orbánnak,hogy a késönérök és a meggyözödésesek is érezzék,hogy át lettek bazva,-különben kitörik az polgárháború! az igaz magyarnak minimum legelni köll járni éhség ellen,hogy leessen neki a nemzeti garas..
verőce21
Külső (fideszes) beavatkozás inkább csak a második fordulóban képzelhető el..., mert ott lehet beavatkozni viszonylag kevés szavazattal az eredménybe. És ott is csak azt tudná eldönteni, hogy a három nemkívánatos jelölt közül melyik kevésbé nemkívánatost próbálják továbbjuttatni...
tudode
Na!
.
Az ügyeletes NER kukkoló, bársonyhokedli pályázó felsőbb parancsra megszülalt, kiforgatva a szezont a fazonjára, azoknak az egyike
.
Akiknek a pofázására generátort lehetne kötni, a Fidesz egymaga kiválthatná a paksi atomerőművet, megvezetve a párttitKÁRÁT, azt, aki nem becsüle meg magát. nem számítva arra, hogy
.
.Magyarországot már megszállta tatár, török, osztrák, orosz, német, de most fordult elő tán először, hogy egy megszállott szállta meg az, aki nem látja a fától az erdőt, mert elhomályosítja a látását, a nézését a hatalom mámora, és a lóvé forsite saga!
.
Nem kell agódni kevesebb van már a kalózkoásból előre, mint hátra, fordított arányosságban, mert azt írja az újság, hogy
.

------ KARÁCSONY GERGELY MOZGALMA A KORMÁNYVÁLTÁSNÁL TÖBB, A RENDSZERVÁLTÁSNÁL KEVESEBB
nepszava.us/karacsony-gergely-mozgalma-a-kormanyvaltasnal-tobb-a-rendszervaltasnal-kevesebb/
-------------------------------
.
Bűrhogy lesz úgy lesz, de ennek a rémálomnak vége lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.